Database Utility -toiminnon 'Rebuild' -ominaisuuden käyttäminen Mac Entouragessa

MS Entourage tallentaa henkilöllisyystietokannan Microsoft User Folder -tietoihin. Tämä tietokanta on osa Entouragen tietovarastoa. Kun luot viestejä, tehtäviä, muistiinpanoja ja tapaamisia, tämän tietovaraston koko kasvaa. Koska nämä kohteet poistetaan ajoittain, saatat päätyä tuottamaan hukkaan tilaa tietokantaan ja tietovarastoon. Tämä voi aiheuttaa useita epäjohdonmukaisuuksia ja uhata henkilöllisyystietokannan eheyttä.

Jos et avaa tai poista postia kansioistasi tai jos sinulla on samanlainen odottamaton toiminta, sinun on rakennettava tietokanta uudelleen Entourage Database Utility -apuohjelman avulla.

Tietokannan uudelleenrakentaminen edellyttää seuraavaa menettelyä:

Lopeta kaikki sovellukset

Ensinnäkin, sulje kaikki avatut sovellukset jatkaaksesi seuraaviin vaiheisiin. Voit tehdä tämän valitsemalla sovelluksen, siirtymällä työkalurivin Valikkoon ja napsauttamalla Lopeta. Jos et pysty tekemään niin, paina Komento-, Optio- ja Esc-näppäimiä yhdessä. Valitse suljettava sovellus ja napsauta ”Pakota lopeta”. Kun olet valmis, sulje Force Quit Application -ikkuna.

II. Tutki levyllä käytettävissä olevaa vapaata tilaa

Kiintolevylläsi olevan vapaan tilan tulisi olla kolme kertaa identiteettikansion nykyisen koon mukainen. Määritä tietokannan käyttämä tila avaamalla Identity-kansio Finderista. Siirry kohtaan Tiedosto, napsauta Hae tietoja ja valitse sitten Hae tietoja.

Jos henkilöllisyytesi koko on 1 Gt, sinulla on oltava 3 Gt vapaata levytilaa onnistuneen uudelleenrakennuksen suorittamiseksi.

III. Luo varmuuskopio nykyisestä henkilöllisyydestä

Toimi seuraavasti:

 • Avaa ‘Finder’, napsauta ‘Go’ ja valitse sitten ‘Home’. Kaksoisnapsauta Dokumentit-kansiota ja sitten Microsoft User Data -kansiota
 • Kaksoisnapsauta kansiota Office 2008 Identities tai Office 2004 Identities
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella henkilöllisyyskansiota ja valitse sitten Kopio
 • Sulje kaikki avatut ikkunat

IV. Rakenna tietokanta uudelleen

 • Sulje kaikki sovellukset
 • Paina näppäimistön Asetukset (alt) -näppäintä käynnistettäessä Entourage 2008/2004 uudelleen. Älä vapauta Option (alt) -näppäintä, ennen kuin ”Database Utility” -ikkuna tulee näkyviin
 • Valitse Päätunnus Database Utility -ikkunasta. Kun olet valinnut tietokannan, napsauta ‘Rebuild Database’ ja valitse sitten Jatka
 • Uudelleenrakennuksen päätunnus -ikkuna näyttää uudelleenrakennusprosessin tilan. Kun prosessi on valmis, saat viestin ”Tietokanta on rakennettu uudelleen”
 • Napsauta Sulje ja sitten Lopeta.

  Jos yllä oleva prosessi ei onnistu ja ongelma jatkuu Entouragen käynnistämisen jälkeen, siirry seuraavaan vaiheeseen

V. Luo uusi henkilöllisyys

Vaihtotunnuksellasi voi olla useita identiteettejä, joista yksi on vahingoittunut. Tällaisissa tapauksissa saatat joutua luomaan uuden identiteetin ongelman ratkaisemiseksi:

 • Sulje kaikki Office-sovellukset, mukaan lukien Entourage ja Office-muistutukset. Jos et tee tätä, saat virheilmoituksen
 • Etsi annettu kansio ja kopioi se työpöydällesi

HD / käyttäjät /USER_NAME/ Asiakirjat / Microsoftin käyttäjätiedot / Office 2008 -identiteetit /IDENTITY_NAME

 • Käynnistä Entourage. Jos Entourage on määritetty käyttämään useita identiteettejä, siirry Entourage-valikkoon ja napsauta ‘Switch Identity’.
 • Napsauta Uusi ja määritä luotavan identiteetin nimi Identiteetin nimi -ruutuun.
 • Lopeta Entourage.
 • Etsi annettu kansio ja nimeä se uudeksi nimeksi:

HD / Users / USER_NAME / Documents / Microsoft User Data / Office 2008 Identities / NEW_IDENTITY_NAME

 • Kopioi IDENTITY_NAME-kansioon tallennettu tietokantatiedosto (joka on kopioitu aiemmin tässä prosessissa) äskettäin luomallesi NEW_IDENTITY_NAME-kansioon.

Jos ongelma ei ole korjattu yllä olevalla prosessilla, ota apua kaupallisesta Entourage-palautusohjelmistosta. Nämä työkalut skannaavat tehokkaasti koko Entourage-tietokannan palauttamaan kaikki palautettavissa olevat tiedot, mukaan lukien viestit, muistiinpanot, tehtävät, liitteet ja paljon muuta.

Uusimmat viestit