Tarkastele arkistoituja Instagram-valokuvia ja -tarinoita iPhonessa ja Androidissa [Ohjeet]

Oletko koskaan arkistoinut Instagram-viestejäsi ja mietin myöhemmin, mihin ne ovat menneet tai miten nähdä kaikki arkistoidut Instagram-kuvat ja tarinat iPhonessa? Jos kyllä, anna minun auttaa sinua löytämään piilotetut viestisi.

Jos olet käyttänyt tätä sosiaalisen verkostoitumisen sovellusta, saatat todennäköisesti olla jo tietoinen siitä, että tarinat häviävät automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Ja ne tallennetaan Arkisto-kansioon. Sama tapahtuu piilotettujen viestien kohdalla.

Jos muutat mieltäsi, voit näyttää piilotetun kuvan Instagram-profiilissasi tai jakaa tarinasi uudelleen helposti.

Kuinka käyttää arkistoituja Instagram-valokuvia ja tarinoita iPhonessa ja Androidissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Instagram sovellus mobiililaitteellasi. Napauta sitten oikeassa alakulmassa olevaa profiilivälilehteä.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi Arkistoi-painike.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä kaikki piilotetut tarinasi. Jos haluat hakea jonkin niistä, napauta jonka haluat tuoda takaisin uudelleen toimintaan ja osui kolme pistettä pohjalla. Valitse sen jälkeen Jaa postina.

Arkistoitujen selfien ja leikkeiden tarkasteleminen: Napauta avattava valikko keskellä ylhäällä ja valitse Viestit.

Nyt kaikki piilotetut viestisi näkyvät näytöllä. Selaa niitä ja napauta, jos haluat poistaa kuvan arkistoinnin se. Napauta sitten kolme pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse Näytä profiilissa valikossa.

Ole hyvä!

Käärimistä…

Toivottavasti pääset nyt nopeasti käsiksi kaikkiin piilotettuihin viesteihisi. Ellei sosiaalisen verkostoitumisen sovellus tee muutoksia sen arkistointiominaisuuteen, yllä oleva menetelmä toimii edelleen sinulle.

Haluat lukea seuraavat artikkelit:

  • Tallenna Instagram-valokuvat, videot, tarinat iPhone-kamerarullalle pikavalinnoilla
  • Kuinka poistaa Instagram Phantom -ilmoitukset iPhonessa

Annat mahdollisuuden, mikä voisi olla yksi ominaisuus, jonka haluat lisätä tähän sosiaalisen verkostoitumisen sovellukseen? Olisi hienoa tietää se.

Uusimmat viestit