Kuinka poistaa pelejä iPhone Game Centeristä

Game Center on loistava paikka pitää pelisi edistyminen, saavutukset, sijoitukset ja muut iPhoneen tai iPadiin tallennetut asiat. Koska se on suoraan synkronoitu Apple ID: n kanssa, voit olla varma, että et menetä mitään suosikkipeleihisi liittyvää. Mutta samasta tulee ärsyttävää, kun lopetat tietyn pelin pelaamisen, mutta saat ilmoituksia usein.

Saatavilla olevan vapauden ansiosta voit helposti poistaa pelejä Game Centeristä, joita et enää pelaa. Prosessi on hyvin yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin. Seuraa vain tässä artikkelissa mainittua prosessia ja rentoudu ärsyttävistä ilmoituksista.

Kuinka poistaa pelejä iPhone Game Centeristä, joita et enää pelaa

Vaihe 1. Avaa ensin Pelikeskus -sovelluksen iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Napauta alareunassa Pelit -välilehdellä näet kaikki Game Centeriin liittyvät pelit.

Vaihe # 3. Peliluettelo sisältää asennetut ja poistamattomat pelit, jotka olet linkittänyt Game Centeriin. Nyt vain Pyyhkäise oikealta vasemmalle peli, jonka haluat poistaa.

Vaihe # 4. Näet nytPoista”Vaihtoehto kyseisen pelin lisäksi, napauta sitä. Tämä tuo jälleen esiin ponnahdusviestin vahvistusta varten. Joten napauta uudelleenPoista.”

Voila! Peli on poistettu Game Center -tililtäsi. Huomaa, että minkä tahansa pelin poistaminen Game Centeristä poistaa myös Game Centeriin tallennetut pelitiedot sekä rivejä, edistymistä, saavutuksia ja kaikkea muuta. Joten jos aiot pelata mitä tahansa suosikkipeliäsi tulevaisuudessa, älä ajattele niiden poistamista. Koska joudut aloittamaan pelin alusta ilman edistymistä.

Mikä on suosikkipelisi iPhonessa tai iPadissa, jota rakastat pelata? Jaa se kanssamme kommentoimalla alla tai Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit