Parhaat iPhone X -kameratarvikkeet vuonna 2021

iPhone X: llä on epäilemättä hienoin kamera. Vaikka DSLR-kamera on edelleen ensimmäinen rakkauteni, iPhone on epäilemättä ensimmäinen valinta tien päällä olevaan mobiilivalokuvaukseen. Tämä kiintymys on pakottanut minut luomaan yhteenvedon parhaista kameratarvikkeista iPhone X: lle. Ottaen huomioon erilaiset vaatimukset olen listannut useita lisävarusteita. Joten, haluatko lopettaa viime hetken ravistelun tai napsauttaa dramaattisia kuvia, luettelo on peitetty kokonaan. Sukeltamatta paljon vaivaa, sukella suoraan tutkiaksesi niitä kaikkia!

# 1. Olkapää S1

"Shoulderpod S1" on suunniteltu olevan melko kätevä työkalu älypuhelinten valokuvaukseen. Mikä tekee S1: stä erottuvan on kolme yhdessä -toiminto. Voit käyttää sitä jalustana, elokuvantekijän kädensijana ja matkustajatelineenä.

Täysin säädettävällä paine-ruuvilla se pitää iPhonen tukevasti. Kumityynyt ovat sileät ja estävät naarmuuntumisen. Tukeva rakenne tekee tästä laitteesta erittäin kestävän. Lisäksi se toimii minkä tahansa älypuhelimen kanssa, jonka leveys on 48-93 mm.

USP: Säädettävä paineruuvi

Tutustu Amazoniin

# 2. Joby magneettinen kolmijalka

Jobyn jalusta on käytännöllisempi muotoilu. Kohteliaisuus magneettijalat, se seisoo tukevasti pitäen laitetta. Lukkorengas varmistaa, että iPhone on kiinnitetty oikein.

Voit asentaa laitteesi vaivattomasti nautinnolliseen valokuvaamiskokemukseen. Pikalukituksella voit poistaa laitteen vaivattomasti.

Taitettavat jalat tarjoavat sinulle enemmän joustavuutta. Rakennuksen osalta se on kevyt mutta erittäin kestävä.

USP: Magneettiset jalat

Tutustu Amazoniin

# 3. MeFOTO

Jos etsit erittäin toimivaa matkatilaa, tarkista MeFOTO. Siinä on turvallinen lukitusmekanismi ja se tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta haluttujen kuvien sieppaamiseen.

Voit lukita jalustan jalat kahteen eri kulmaan tarvittavan mukavuuden takaamiseksi. varsinkin kun kuvataan ahtaissa tiloissa. On myös jousikuormitettu upotettu koukku halutun vakauden aikaansaamiseksi.

Erillisen pään ja pannun lukituksen ansiosta voit tehdä tarvittavat säädöt vaivattomasti. Pääasiassa kevyen ja taitettavan rakenteen ansiosta voit kantaa sitä mukavasti missä haluat.

USP: Kiinnitä lukitusmekanismi

Tutustu Amazoniin

# 4. NELOMO

NELOMO esittelee huippuluokan kameran linssisarjan. Voimanlähteenä on 0,65x superlaajakulmaobjektiivi, 15x makro-objektiivi ja 230 asteen kalansilmäobjektiivi, joten se pystyy näyttämään teräviä valokuvia. Siksi sinulla ei ole mitään ongelmia samalla kun napsautat upeita laukauksia.

Hyödynnä 15X-makroobjektiivia hyödyntäessäsi silmiinpistäviä lähikuvia. Laajakulmaobjektiivi on ihanteellinen kuvan ottamiseen ihmisryhmästä. Kalansilmäobjektiivi on paikalla, kun on kyse pyöristettyjen kuvien napsauttamisesta. Lisäksi tällä sarjalla on 18 kuukauden takuu.

USP: 0,65x erittäin laajakulmaobjektiivi

Tutustu Amazoniin

# 5. Apexel

Entä valita erinomainen valokuvauspakkaus, joka pystyy vastaamaan erilaisiin vaatimuksiin? Apexel tarjoaa jalustan, kauko-ohjaimen ja 4-in-1-objektiivisarjan, jonka avulla voit tallentaa mieleenpainuvia valokuvia parhaalla mahdollisella tunnelmalla.

Teleobjektiivi toimii melko hyvin, kun voit kaapata pitkän matkan kuvia, kun taas laajakulmaobjektiivi on oikea raha ryhmäkuvien napsauttamiseen.

Makro-objektiivi on kätevä, kun haluat kaapata kohteen kaikki yksityiskohdat. Jalustassa on joustavat jalat ja parempi lukitusmekanismi. Lisäksi kauko-suljin tarjoaa tarvittavan mukavuuden kuvien ottamiseen.

USP: 4-in-1-objektiivisarja

Tutustu Amazoniin

# 6. Zodiac

Olen löytänyt "Zodiac" -kaukosäätimen merkitsemään. Jos haluat pitää ravistelun loitolla, sinun kannattaa käyttää tätä siistiä työkalua. Voit aloittaa kuvaamisen liittämällä sen välittömästi iPhoneen Bluetoothin kautta.

Voit käyttää sitä jopa 30 metrin päässä iPhonesta. Lisäksi Zodiacin mukana tulee minijalka napsauttamaan kauniita kuvia ravistelematta.

USP: Pidennetty akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

# 7. Pyhä kivi

Holy Stone-quadcopter-drone antaa sinun tallentaa mieleenpainuvimmat hetket panoraamanäkymässä. Voit kuvata korkealaatuista reaaliaikaista videota GPS-avustetulla lennolla. Droni leijuu vakaasti ja palaa kotiin automaattisesti, kun akun varaus on vähissä tai signaali menetetään.

20 minuutin maksimilennolla voit tallentaa monia toimintojasi tiellä tai kun olet seikkailussa ulkona. Käytä Follow-Me-tilaa ja drone seuraa minne menetkin.

USP: Mukautettu lentoreitti

Tutustu Amazoniin

# 8. UBeesize

UBeesize on päivittänyt kameran jalustansa vahvemmalla materiaalilla kestävyyden takaamiseksi. Tämän tuotteen vikojen määrä on laskenut voimakkaasti, minkä takaa UBeesizen elinikäinen takuu.

Katso sen mustekala-tyyliset jalat, jotka voidaan säätää saamaan täydellinen kulma aina, kun napsautat valokuvaa tai selfietä iPhone X: ssä. Kestävä vaahto ja muovi tekevät jalustasta erittäin vahvan, jotta saat vakaan kuvan mille tahansa pinnalle.

USP: Vakaa millä tahansa pinnalla

Tutustu Amazoniin

# 9. CamKix

Etkö halua viimeisen ravistelun pilata kuviesi laatua? CamKix-kauko-ohjain voi olla kelvollinen lisä valokuvauspakettiin.

Suljin toimii poikkeuksellisen nopeasti, kun otat laadukkaita valokuvia. Se pysyy toiminnassa jopa 30 metrin päässä laitteestasi. Viimeiseksi, CamKix tukee Android 4.2.2- ja iOS 6 -käyttöjärjestelmiä tai uudempia. Joten vaikka sinulla olisi vanha mobiililaite, voit käyttää tätä kauko-ohjainta ilman mitään ongelmia.

Lisäksi voit valita sen useilla väreillä, kuten mustalla, vihreällä, punaisella ja muulla.

USP: Erittäin kannettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. AMIR

Neljä tähteä yli 2300 asiakasarvostelusta, AMIR-kameran linssi on saanut kaikki ainekset luotettavaksi voimavaraksi erinomaisia ​​valokuvia kuvattaessa. Sarja sisältää 0,4x laajakulmalinssin, 180 ° kalansilmäobjektiivin ja 10X makro-objektiivin.

Erityisvaatimuksista riippuen voit käyttää linssiä haluamiesi kuvien ottamiseen. Esimerkiksi, jos haluat kaapata upeita pyöristettyjä kuvia, valitse kalansilmälinssi. Lisäksi, jos haluat lisätietoja, makro-objektiivi on oikea vaihtoehto. Lisäksi voit valita AMIR: n kahdessa värissä, kuten mustana ja hopeana.

USP: 0,4-kertainen laajakulmaobjektiivi

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Nyt kun olet tutustunut kaikkiin suosituimpiin lisävarusteisiin, kerro meille suosikkisi valinta alla kommenteissa. Kerro lisäksi meille, mikä kannattaa sisällyttää yllä olevaan yhteenvetoon.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
  • iPhone X Nahkakotelot
  • Lisävarusteet iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Uusimmat viestit