Vuoden 2021 parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -telineet

Seisontatelineet ovat aina kysyttäviä muutamasta tärkeimmästä syystä: kyvystä tarjota halutut katselukulmat ja tarjota tarvittava suoja iskuilta. Henkilökohtaisesti valitsen heidät parantamaan handsfree-kokemustani. Pidän sekä niistä, joilla on suave-profiili, että niistä, jotka ovat melko lihaksikkaita. Ottaen huomioon kaikki olennaiset ominaisuudet olen laatinut upean luettelon parhaista 10,5 tuuman iPad Pron jalustakoteloista. Samoin, haluaisit kokeilla niitä tabletillasi!

Erittäin suojaavan rakenteen ansiosta nämä jalustakotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan iPadillesi pudotuksilta. Kätevällä jalustalla ne valaisevat median katselukokemuksesi. Muotoon sopiva asu sopii mukavasti iPadisi kanssa. Ennen kaikkea suurin osa niistä on saatavana useina värivaihtoehtoina, jotta voit valita oikean valinnan. Haluatko tietää enemmän niistä? Sukelletaan yhdessä kanssani!

# 1. i-Blason Halo -sarja

i-Blason Halo -sarja näyttää todella upealta kiillotetulla muotoilulla. Se on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista. Pehmeäpintainen pinta tarjoaa paitsi tarvittavan otteen myös vaimentaa iskuja.

Kirkkaan takaosan avulla iPad voi paljastaa viehätyksensä ilman häiriöitä. Ohuen profiilin ansiosta se sopii suloisesti tabletin kanssa. Kun jalusta on takana, sinulla on upea videoaika haluamassasi kulmassa. Lisäksi sinulla on neljä viehättävää väriä valitsemaan sopivin kansi.

USP: Pintarakenteinen pinta

Tutustu i-Blasoniin

# 2. KAMII

KAMII-raskaan kotelon pohjana on tarjota yleinen suoja iPadillesi. Synteettinen nahka on varustettu selviytymään kolhuista. Etuhuuli pitää kosketusnäytön suojattuna, kun laite putoaa tasaisesti.

Vaihdettavan jalustan avulla voit katsella mediaa haluamassasi kulmassa. Sileät sivut tuntuvat melko lämpimiltä; mikä helpottaa kätesi kantamista laitteesta. Useiden värivaihtoehtojen avulla voit valita upean ottelun iPadillesi.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

# 3. SUPCASE Unicorn Beetle PRO -sarja

Jos etsit suojaa kaikilla vaaroilla, älä katso tätä raskasta tapausta pidemmälle. Lihaksiprofiililla varustetun tapauksen ei tarvitse ponnistella tahattomien kaatumisten vaikutusten poistamiseksi. Rakenteen kaksikerroksinen rakenne on parannettu korkealaatuisella PC- ja TPU-materiaalilla.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella mediaa sekä vaaka- että pystytilassa. Korotettu huuli toimii luotettavana suojana iPadin kosketusnäytölle. Tarkat aukot ja herkät painikkeet takaavat, että sinulla on helppo käyttää kaikkia laitteen toimintoja. Sen mukana tulee näytönsuoja, joka suojaa näyttöä vaurioilta.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

# 4. Prodigy X ZUGU CASE: lta

Prodigy X on mitä sinun on valittava tarjotaksesi 360 asteen suojan iPad Prollesi. Kansi on käännetty kokonaan ylöspäin pitämään taulutietokonettasi suojattuna ja samalla varmistamaan, että voit käyttää laitetta mukavasti.

Pääasiassa kestävän rakenteen vuoksi tässä tapauksessa on voimaa kestää jopa 5 jalan pudotuksia. Voit säätää magneettijalan useisiin kulmiin saadaksesi mukavamman katselukokemuksen.

Lisäksi Prodigy X: ssä on myös tasku, jossa Apple Pencil voi levätä turvallisesti.

USP: Magneettinen jalusta, jossa on useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

# 5. MoKo

MoKo on keksinyt huippuluokan raskaan kotelon 10,5 tuuman iPad Prolle. Vankan PC: n ja pehmeän TPU: n virralla kotelossa on poikkeuksellisen suojaava kaksikerroksinen kotelo.

Iskuja vaimentavan sisäkuoren ansiosta tabletillasi on täydellinen suoja pudotuksia vastaan. Taitettavan jalustan avulla voit tukea tablettiasi pystysuorassa ja vaakasuorassa katselukulmassa. Näytönsuojan kanssa suurella näytöllä on kaivattu kilpi naarmujen torjumiseksi.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. NewTrent

Tämä NewTrentin tarjous väittää tarjoavan koko kehon suojan iPad Prolle. Ja kun katsot sen profiilia, en usko, että sinulla olisi epäilyksiä siitä.

Kannessa on useita kerroksia ja siinä on kohotettu reuna sekä kameran että kosketusnäytön suojaamiseksi. Metalliteline parantaa sekä muotoilua että toimivuutta.

Sileillä lausuttuilla painikkeilla saat tarvittavan kosketuspalautteen. Lisäksi siinä on myös käsivyö, jonka avulla voit pitää iPadiasi turvallisesti.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

# 7. SKYLMW

Pienikokoinen ja muotoiltu muotoilu tekee SKYLMW: stä vakavan harkinnan arvoisen. Vaikka kannessa on iskunkestävä muotoilu, se ei näytä lainkaan isolta.

Kovan PC: n ja pehmeän TPU: n sekoitus on tärkein syy sille, miksi se absorboi iskuja. Kohdista tarkat aukot, Lightning-portin tai kuulokeliitännän käyttämisen ei pitäisi olla ongelma.

Lopuksi, SKYLMW raskaassa kotelossa on kolme väriä, kuten vaaleanpunainen, musta ja pullea.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. TKOOFN

Komea muotoilu, TKOOFN voi tarjota kaiken puolustus iPadillesi. Kovan muovin ja pehmeän silikonimateriaalin sekoitus on vahvistanut koteloa selviytyäkseen pisaroista ja pitääkseen naarmut helposti. Siksi niin kauan kuin tämä kansi on päällä, sinun ei tarvitse huolehtia iPadin suojauksesta.

Vankan kotelon lisäksi TKOOFN: ssä on kätevä jalusta, joka pitää tabletin täydellisesti paikallaan, jotta sinulla olisi parempi katselukulma. Mitä väreihin tulee, voit valita tämän iskunkestävän kannen neljässä värisävyssä.

USP: Naarmuuntumaton malli

Tutustu Amazoniin

# 9. X-tabletti

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomionne tässä tapauksessa X-Tabletilta, on kaunis ulkonäkö. Muotoon sopiva kaksisävyisten värien ansiosta profiili on hieno valinta tummia värejä suosiville ihmisille.

Kolme kerrosta suojaa, tämä kansi on tarpeeksi hyvä suojaamaan iPadiasi iskuilta. Telineestä puhuen se parantaa melko hyvin handsfree-käyttöä. Luistamattoman ulkokuoren ansiosta se varmistaa, että sinulla on kaivattu kahva tabletin pitämiseen turvallisesti.

USP: Kolme suojakerrosta

Tutustu Amazoniin

# 10. CASY MALL

Raskaana tapauksena ”CASY MALL” on erittäin vaikuttava. Vankan ulkoisen kuoren ansiosta se ei anna mahdollisuutta vahingossa tapahtuville putoamisille vahingoittaa iPadiasi.

Etuhuuli ja kohotettu kameran kohouma tarjoavat lisäturvallisuutta. Koska painikkeet ovat reagoivia, saat napsautettavaa palautetta. Ja kun on kyse mediankatselun parantamisesta, jalusta voi täyttää kysyntänne.

CASY MALL -kotelo näyttää tietysti hieman vievältä, mutta jos tinkimätön turva on etusijalla, ylimääräisen painon ei pitäisi olla iso juttu.

USP: Lisäsuoja kameraa ja näyttöä varten

Tutustu Amazoniin

Suosikki jalustasi?

Mikä näistä telineistä tulee pariksi iPad Pron kanssa? Onko sillä lihaksikas runko vai onko ajatus yhdistelmästä suojaa ja tyyliä? Olisi todella hienoa tietää suosikkivalintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat tutustua myös näihin lisävarusteluetteloihin:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro folio -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found