Parhaat Netflix-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Pyörittäessäni tämän kuukauden viimeisimpiä esityksiä ja elokuvia sekä kuumimpia elokuvia ja binge-katselu-sarjoja, joiden odotetaan saapuvan ensi kuussa, törmäsin parhaisiin Netflix-sovelluksiin iPhonelle ja iPadille. Silloin päätin antaa heille kuvan.

Joten miksi tarvitset näitä kolmannen osapuolen sovelluksia Netflixille? No, ne on suunniteltu parantamaan kokonaiskokemustasi. Sen lisäksi, että voit seurata esityksiä ja elokuvia, ne voivat myös auttaa sinua viihdyttämään viisaasti aikaa.

Lisäksi IMDb: n ja Rotten Tomatoesin luokitukset varmistavat, että voit helposti selvittää, kumpi lisätään tarkkailulistalle ja jota vältetään. On olemassa muutamia yleismerkkejä, jotka tarjoavat paljon enemmän kuin perusasiat. Jos haluat tietää enemmän näistä sovelluksista, sinun täytyy sukeltaa pitkään kanssani!

Parhaat Netflix-sovellukset iPhonelle ja iPadille

1. Onflix

Toinen Netflix-sovellus, joka voi pitää sinut synkronoituna kaikkien elokuvien ja TV-ohjelmien kanssa, jotka suoratoistavat tai ovat juuri aloittamassa videon suoratoistoa, on Onflix. Sovellus tarjoaa etukäteen tavan seurata suosikkiohjelmasi ja virittää niitä milloin haluat. Tämän lisäksi se myös tekee tarkkailulistan hallinnasta suhteellisen vähemmän aikaa vievää.

Se antaa ajankohtaisia ​​ilmoituksia siitä, milloin tietty leffa lisätään Netflixin luetteloon ja milloin tietty poistetaan. Siten et koskaan menetä ohjelmasi, jotka ovat kysyntänne yläpuolella. Onflix on täysin ilmainen ja tukee kahdeksaa kieltä, mukaan lukien englanti ja kiina.

Hinta: Vapaa

ladata

2. TV-aika: Seuraa ohjelmia ja elokuvia

Etkö pysty pitämään itseäsi näytösten tahdissa? Tarvitset älypuhelinsovelluksen, kuten TV Time, koskaan menettämättä mitään kuumia ohjelmia.

Sovelluksen avulla voit seurata ohjelmia useista lähteistä, kuten Netflix, ABC, NBC, CBS, Fox, The CW, Hulu, Amazon, HBO, MTV, Bravo, BBC, Channel 4, ITV, Sky ja paljon muuta. Se tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia kiinnostuksesi mukaan.

Voit tarjota mielipiteesi jaksoista kommenteilla ja meemeillä. Napauta jopa tietokilpailuissa ja kilpaile muiden ihmisten kanssa testataksesi tietosi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. JustWatch - Elokuvat ja TV-ohjelmat

JustWatchissa on paljon pidettävää. Ensinnäkin sovelluksen avulla voit löytää uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat useilta tarjoajilta, kuten Netflix, Amazon Prime Video ja paljon muuta. Heti kun mikä tahansa leffa tai esitys on valmis lähetettäväksi, sovellus lisää sen luetteloon.

Kun suodatintyökalu on helposti saatavilla, saat tarkat tulokset nopeasti. Voit katsella uusinta tietoa TV-sarjoista ja elokuvista. Lisäksi on myös mahdollisuus lukea yhteenveto, tarkistaa näyttelijät ja katsella myös traileria.

Lisäksi voit katsella uusia ja tulevia elokuvia, jotka ravisevat myös teattereissa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Yksinkertaiset luettelot: TV, anime, elokuvat

Haluatko seurata suosikki TV-ohjelmiasi ja elokuviasi erittäin helposti? Simkl-luettelot voivat olla paras panoksesi.

Aloittamiseksi sinun on luotava mukautettuja tarkkailulistoja, ja sovellus päivittää ne automaattisesti. Siksi et koskaan unohda suosikkiohjelmasi tai elokuvasi.

Uusista kausista ja jaksoista saadut ilmoitukset varmistavat, että pysyt synkronoituna viimeisimpien tapahtumien kanssa. Voit tarkistaa elokuvien yksityiskohdat, IMDb-, MAL-luokitukset ja hyödyntää myös TV-opasta. Lisäksi voit käyttää tummaa ja vaaleaa teemaa parantamaan katselua.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Jäähdytä kaukosäädintä

Entä kätevän kaukosäätimen käyttö Netflix-ajan ylittämiseen? Kuten nimestäkin voi päätellä, sen avulla voit toistaa, keskeyttää, säätää äänenvoimakkuutta, siirtyä eteenpäin / taaksepäin jne. Täydellinen, jos suoratoistat Netflix-videoita Mac- tai PC-tietokoneellasi.

Lisäksi voit selata videoiden suoratoistopalvelun uusimpia tarjouksia ja aloittaa niiden toiston tietokoneellasi. Yksi siisti ominaisuus on mahdollisuus jakaa kuvakaappaus katsomastasi.

Tämän sovelluksen määrittämiseksi sinun tarvitsee vain siirtyä chillremote.tv: lle Chrome-selaimessa. Sitten sinun on lisättävä Chill Remote -laajennus Chromeen. Sen jälkeen se tarjoaa kuusinumeroisen koodin, joka sinun on syötettävä sovellukseen iOS-laitteellasi. Kun se on valmis, olet valmis menemään.

Hinta: Ilmainen (täysi hallinta - kuukausittain - 1,99 dollaria)

ladata

6. NMDB - Netflix- ja IMDb-luokitukset

Kun Netflix-elokuvia ja -esityksiä on kilpailussa välitöntä huomiota silmällä pitäen, yksi mielessä taipuvainen kysymys on usein - mitä katsella? Ja tässä NMDB: n kaltaisella sovelluksella on oma roolinsa.

Kuten olet ehkä arvannut, sovellus luetteloi kaikki Netflix-alkuperäiset, joilla on IMDb-luokitus. Tämän seurauksena on paljon helpompaa päättää, mikä elokuva ansaitsee aikaa. Ja myöskin ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. BetaSeries

Yksi älykkäimmistä tavoista suunnitella esitysaika täydellisyyteen on luoda sille henkilökohtainen kalenteri. Siten voit seurata vaivattomasti siiven odottamista ja katsella suosikkisarjaasi ennalta määritetyssä ajassa.

Sen lisäksi, että BetaSeries antaa sinun seurata esityksiä, voit myös löytää elokuvia. Ja heti kun uusi elokuva tai sarja on valmis suoratoistoon, sovellus ilmoittaa siitä välittömästi sinulle.

Lisäksi saat myös mahdollisuuden arvioida leikkeitä ja olla vuorovaikutuksessa ystäviesi kanssa uutissyötteessä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Netflixin alkuperäinen julkaisu

Odotan aina Netflixin alkuperäisiä elokuvia tai ohjelmia, koska niitä on hienoa katsella. Siksi olen löytänyt tämän sovelluksen niin ihastuttavalta.

Sen avulla voit selvittää välittömästi kaikkien Netflix-alkuperäisten julkaisupäivät. Ja julkaisumuistutusten avulla se varmistaa, että pystyt saamaan ne kiinni.

Vilkaise esityksen yksityiskohtia ja katso jopa videoita. Jos jokin tarttuu silmämuniin, aloita suoratoisto heti.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 2,99 dollaria)

ladata

9. NOPEA nopeustesti

Netflixin suunnittelema ja kehittämä Fast on yksinkertaisin nopeussovellus, jonka löydät. Sovellus on nopea, yksinkertainen ja täysin ilman mainoksia. Lataat sovelluksen ja käynnistät sen. Heti se alkaa mitata Internet-nopeutta. Noin 20 sekunnin kuluttua sovellus näyttää, kuinka nopea yhteys on.

Tämän avulla voit mitata Wi-Fi-nopeutta ja asettaa videolaadun Netflixissä vastaavasti. Vaihtoehtoisesti voit myös käydä osoitteessa fast.com ja oppia latausnopeutesi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki siinä! Joten mikä Netflix-sovellus iOS: lle on kiinnittänyt silmäsi? Älä unohda jakaa palautettasi ja kertoa meille myös sovelluksesta, joka kannattaa lisätä pyöristykseen.

Toivoa näyttelyaikasi pitämään Rockin…

Kun olet rakastunut videoiden katseluun, et koskaan halua jättää huomiotta kuumimpia elokuvia. Ja miksi sinun pitäisi, koska ne tuovat mukanaan paljon hauskaa ja jopa pudottavat stressin.

Vielä yksi asia ennen, varmista, että lisäät tämän kirjanmerkin kirjanmerkkeihin, sillä päivitämme sitä edelleen lisäämällä suosituimpia sovelluksia. Lisäksi kurkista seuraavia tarinoita, jotka voivat lisätä maustetta esitysaikaan.

  • Parhaat Netflix-vaihtoehdot videoiden suoratoistoon
  • Netflix-tilauksen peruuttaminen iPhonesta, iPadista, iTunesista ja verkosta
  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV 4K: lle: Embrace The Awesome HDR Technology
  • Avaa Netflixin piilotetut ominaisuudet ja tule streaming-supertähdeksi

Uusimmat viestit