Paras kahden pelaajan peli iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kun tunnet kyllästymistä tai kaipaat hauskaa, kahden pelaajan pelit voivat tulla pelastamaan. Näiden avulla voit muodostaa yhteyden ja pelata ystävien kanssa verkossa ja joskus jopa samalla laitteella. Lisäksi on monia vaihtoehtoja, kuten urheilu, pelihallityylinen toiminta, seikkailutehtävät, sanapulmat, tietokilpailut ja paljon muuta. Kokeile näitä 15 parasta kahden pelaajan peliä iPhonelle ja iPadille.

 1. 8 palloa
 2. Jousimestarit
 3. Clash Royale
 4. Crossy Road
 5. Varoitus!
 6. Soul-ritari
 7. Terraria
 8. Todellinen shakki 3D
 9. Pyöveli
 10. Pisteet ja laatikot
 11. Punaiset kädet
 12. Spaceteam
 13. Kissojen karnevaali
 14. BADLAND
 15. Kahden pelaajan pelit: haaste

1. 8 pallopalloa

Yli 2 miljoonan (ylivoimaisesti 5 tähden) luokituksen App Storessa, tämä on yksi parhaista kahden pelaajan urheilupeleistä iPhonelle ja Androidille. Se on erittäin kilpailukykyinen ja antaa sinun pelata henkilökohtaisesti ystävien kanssa tai kilpailla kahdeksan pelaajan turnauksissa.

Rakenna taitosi harjoitusareenalla ja voita palkintoja, ainutlaatuisia vihjeitä ja poolikolikoita. Käytä kolikoita uusien tuotteiden ostamiseen kaupasta tai kirjoita yksinoikeusottelut korkeammilla panoksilla. Lisäksi voit muokata lyöntiä ja taulukkoa.

Kategoria: Urheilu

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Bowmasters

Voita stressi tällä tavoite-ja-ampua-pelillä, joka pitää sinut koukussa. Siinä on yli 60 hullua hahmoa ja aseita pelattavaksi. Kaksintaistelu ystävien kanssa ja karkota lintuja tai hedelmiä ansaitaksesi palkintoja!

Käyttöliittymä on uskomattoman värikäs ja hauska, upeilla grafiikoilla ja äänitehosteilla. Lisäksi se on ansainnut miljoonia erinomaisia ​​arvosteluja ja on luokiteltu kahden tai useamman pelaajan parhaiden toimintapelien joukkoon.

Kategoria: Toiminta / Pelihalli

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

3. Clash Royale

Tämä reaaliaikainen moninpeli on peräisin Clash of Clansin luojilta. Siinä on kaikki suosikkihahmosi, mukaan lukien Royales, Princes, Knights, Baby Dragons ja paljon muuta. Kilpaile ja voita pokaaleja koputtamalla vihollisen kuningas ja prinsessat tornistaan.

Luo klaani jakamaan kortteja ja rakenna taisteluyhteisösi. Sitten voit haastaa ystäväsi yksityisiin online-kaksintaisteluihin tai pelata rinnakkain eeppisissä 2 × 2 -taisteluissa. Yli miljoonalla luokituksella tämä on yksi suosituimmista kahden pelaajan taistelupeleistä siellä.

Kategoria: Korttipeli

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

4. Crossy Road

Erittäin hauska, kiehtova ja koukuttava: Nämä ovat kolme sanaa kuvaamaan tätä peliä parhaiten. Sinulla on paljon hauskoja hahmoja, jotka auttavat navigoimaan esteiden ja liikenteen läpi eri kaupungeissa ja ympäristöissä.

Pelattavuus on yksinkertainen mutta kiehtova. Lisäksi voit kilpailla ystävien ja perheen kanssa samalla laitteella. Ylitä ja hyppää teiden, junaradan ja jokien yli, testaa refleksisi ja nopeutesi välttääksesi iskuja.

Kategoria: Reflex-peli

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Heads Up!

Jos olet Ellen DeGeneres -näyttelyn fani, tunnistat tämän rakastettavan korttipelin. Arvaava henkilö laittaa puhelimen otsaalleen ja yrittää kerätä pisteitä arvaamalla sanoja tai lauseita, jotka näkyvät korteilla ennen ajastimen loppumista. Toisten pelaajien tehtävä on selittää sanat, jotka ilmaantuvat sanomatta itse sanaa.

Siitä lähtien, kun laulat, nimeät julkkiksia tai typeriä aksentteja, viihdyttää sinua.

Voit pelata tätä kiehtovaa peliä yhden ystävän tai sadan ystävän kanssa kerrallaan. Voit tallentaa pelin videon katsellaksesi sitä myöhemmin, mikä johtaa usein nauruun kuunnellessasi kaikkien kiihkeitä ilmaisupyrkimyksiä.

Heads Up sisältää yli 40 temaattista pakkaa, ja se on yksi parhaista kahden pelaajan online-peleistä, joita voit pelata.

Kategoria: Korttipeli

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

6. Soul-ritari

Tutki vankityrmää, etsi ja kerää aseita ja ammu tiesi korkeisiin pisteisiin tässä koukuttavassa pelissä. Siinä on satunnaisesti luotuja maailmoja, jotka antavat sinulle uuden kokemuksen joka kerta kun pelaat.

Samanaikaisesti on yli 120 asetta kokeilla ja hämmästyttäviä sankareita, joilla on ainutlaatuiset kyvyt. Auto-aim mekaanikko varmistaa erittäin intuitiivisen hallinnan, joka tekee pelaamisesta helppoa ja sujuvaa.

Kategoria: Ampuja

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

7. Terraria

Taistele selviytymisestä ja ansaitse omaisuutta ja kunniaa, kun matkustat läpi tämän kiehtovan maailman. Tässä toimintapaketissa voit tutkia luolalaisia ​​alueita, taisteluvihollisia ja rakentaa mitä tahansa sydämesi haluaa.

Voit pelata jopa seitsemän ystävän kanssa, ja yli 300 vihollista taistelee, voittaa ja ryöstää ryöstää. Mukana on myös uusi Expert Mode, joka on suunniteltu tarjoamaan uusia haasteita kaikkein kokeneimmillekin pelaajille.

Kategoria: Seikkailu

Hinta: $4.99

ladata

8. Todellinen shakki 3D

Shakki on klassinen kahden pelaajan peli, joka ei koskaan mene tyylistäsi. Harjoittele aivosi ja testaa strategiataitosi tällä shakkisovelluksella, joka tarjoaa upean 3D-grafiikan. Tuntuu melkein siltä kuin pelaat fyysisellä laudalla.

Haasta ystäväsi ja nauti realistisesta kokemuksesta. Voit muokata pelisi ulkoasua valitsemalla shakkilaudan, nappulatyypin, pöydän jne. Se tarjoaa myös rentouttavaa musiikkia, joka kohottaa kokemusta.

Kategoria: Trivia

Hinta: Vapaa

ladata

9. Hangman

Saatat muistaa tämän klassisen kahden pelaajan sanapelin lapsuudestasi. Vaikka sitä alun perin soitettiin kynällä ja paperilla, tämä sovellus tekee siitä paljon hauskempaa. Se tukee sekä yhden että kahden pelaajan pelaamista ja on loistava tapa parantaa sanastoa.

Voit joko pelata sitä ystävän kanssa tai antaa laitteen toimia vastustajana. Pelin suunnittelu perustuu luokkahuoneen liitutaulutyyliin, joka antaa sille oman kehitystiiminsä. Valitse tasosi ja sanaluettelosi, jotta voit pelata haasteita, kuten helppo, vakio, kova, eläimet, ruoka, maantiede, loma jne.

Kategoria: Sanapeli

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pisteet ja laatikot

Tässä on toinen retro-peli. Tavoitteena on yhdistää pisteet yhteen muodostaen enemmän neliöitä kuin vastustajasi. Matkan varrella voit kerätä jännittäviä palkintoja ja nauttia värikkäistä teemoista.

Tuhansien pelaajien kanssa ympäri maailmaa asiat muuttuvat melko kilpailukykyisiksi, ja voit nähdä sijoituksesi globaaleissa huipputuloksissa. Lisäksi on kolme erilaista tasoa, joten voit pelata kykysi mukaan.

Kategoria: Strategia lautapeli

Hinta: Ilmainen (Pisteet ja laatikot Premium - 1,99 dollaria)

ladata

11. Punaiset kädet

Joten luulet, että sinulla on salamannopeat refleksit? Kokeile tätä hauskaa kahden pelaajan peliä saadaksesi selville missä seisot nopeuden taistelussa. Pelin alkaessa yksi pelaaja on hyökkääjä ja toinen puolustaja. Jos jälkimmäinen kananpoika on kolme kertaa, se on täydellinen ilmainen osuma.

Pelaaja, joka saa ensin 10 pistettä, julistetaan voittajaksi. Voit mukauttaa kätesi tyyppiä valitsemalla useita käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Niin hauskaa kuin se voi saada: voit jopa valita massiivisen Hulkin käden tai mennä tatuoituun.

Kategoria: Pelihalli

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

12. Spaceteam

Valmistaudu astumaan tähän legendaariseen tieteiskirjallisuuspeliin! Spaceteam on suunniteltu mukaansatempaavaksi yhteistyöhön perustuvaksi juhlapeliksi, jota voi pelata 2–8 pelaajan kanssa. Saat satunnaisen ohjauspaneelin, jossa on kytkimet, valitsimet ja painikkeet pelin ohjaamiseksi.

Kun alus hajoaa silmiesi edessä, sinun on sovittava tiimisi kanssa sen pelastamiseksi. Kaikki joukkuetoverisi saavat ohjeet, ja heidän on työskenneltävä niiden kanssa ennen kuin aika loppuu nopeasti. Ellet toimi täydellisesti tiimisi kanssa, olet valmis.

Kategoria: Sanapeli

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki päivitykset - 2,99 dollaria)

ladata

13. Kissojen karnevaali

Cats Carnival tarjoaa kymmenen kiehtovaa iPhone-peliä kahdelle hengelle. Se testaa kuinka nopeasti voit reagoida; ketteryys ja nopeat sormiliikkeet auttavat sinua voittamaan. Voit valita mennä kasvokkain kaverin kanssa tai pelata tekoälyn vastustajaa vastaan.

Tarjolla on melko monta haastavaa tasoa ja monia jännittäviä hahmoja, joten et koskaan kyllästy. Se on erinomainen valinta sekä lapsille että aikuisille testata refleksejäsi ja hauskanpitoa.

Kategoria: Reflex-pelit

Hinta: Ilmainen (Avaa kaikki pelit ja roolit - 1,99 dollaria)

ladata

14. BADLAND

Tämä on yksi parhaista seikkailupeleistä, joka tukee jopa neljää pelaajaa yhdellä laitteella. Se sijaitsee kauniissa metsässä, joka on täynnä mielenkiintoisia asukkaita. Pelaajat pääsevät hallitsemaan yhtä asukkaista etsittäessään etsintää ja voittamalla monia mielikuvituksellisia ansoja ja esteitä.

Moninpelitilassa on yli kolmekymmentä tasoa ja yhden pelaajan tilassa yli sata. Hallintalaitteet ovat yksinkertaisia, mutta pelattavuus on mielenkiintoisempaa edetessäsi.

Kategoria: Seikkailu

Hinta: $0.99

ladata

15. 2 pelaajan pelit: haaste

Tässä on paketti hauskoja kahden pelaajan pelejä, joita voit pelata ystävien ja perheen kanssa. Kaksi ihmistä voi pelata samalla laitteella, ja siellä on myös online-moninpelitila. Grafiikka on vähäistä mutta kaunista, jotta voit keskittyä otteluun.

Mukana olevat minipelit ovat pingispöytä, ilmakiekko, uima-allas, käärmeet, Tic Tac Toe, Sumo, autoradat, shakki ja paljon muuta. Se myös tallentaa pisteet otteluiden välillä, jotta voit jatkaa kilpailua.

Kategoria: Pelihalli

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

15 parasta kahden pelaajan peliä

Oletko kokeillut jotakin näistä upeista kahden pelaajan peleistä? Kerro meille kaikki suosikeistasi alla olevissa kommenteissa!

Tässä on joitain parhaita julkaisemiamme peliblogeja:

 • Indie-pelit iPhonelle ja iPadille
 • Shakkipelit iPhonelle ja iPadille
 • MMORPG-pelit iPhonelle ja iPadille
 • Toimintapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found