Parhaat iPad-sovellukset Salesforce Managementille vuonna 2021

Myyntivoiman tehokas hallinta on avain myynnin lisäämiseen. Se on sellainen työ, joka vaatii sinua olemaan ennakoiva ja hyödyntämään jokaista lyijyäsi. Lisäksi sinun on myös seurattava uusimpia liiketoiminnan trendejä, jotta voit pysyä käyrän edellä.

Autamme sinua hallitsemaan myyntihenkilöstöä älykkäästi. Olemme listanneet iPadin parhaat myynninhallinnan sovellukset (ne toimivat myös iPhonen kanssa). Haluatpa hallita markkinointia tai käsitellä sosiaalista mediaa taitavasti, nämä sovellukset voivat tehdä ratkaisevan merkityksen.

Haluatko saada tappajatietoja voittaaksesi myyntiä? No, nämä iOS: n myyntihenkilösovellukset tarjoavat myös ammattivinkkejä, jotta voit ymmärtää trendin paremmin ja suunnitella sen mukaan. Hyppää oikealle saadaksesi lisätietoja heistä!

Parhaat Salesforce Management iPad -sovellukset

1. Salesforce

Haluatko saada all-in-one-ratkaisun myynnin hallintaan? Et voi saada parempaa vaihtoehtoa kuin tämä virallinen sovellus Salesforcesta. Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit käyttää nopeasti kaikkia CRM-tietojasi ja hallita niitä.

Tutustu ajoitettuihin tapahtumiin ja hanki reaaliaikaiset päivitykset synkronoituna tehtäviesi kanssa. Sovellus tarjoaa sinulle helpon pääsyn kaikkiin myyntitoimintoihisi ja antaa sinun sulkea sopimukset suoraan sormenpäilläsi.

Voit olla yhteydessä kollegoihisi ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi Salesforcen avulla voit seurata suorituskykyäsi paremman käsityksen saamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Kenttäpalvelun salama

Kuten nimestä itsestään käy ilmi, tämä on täysin suunniteltu antamaan sinun hallita kenttäpalvelua. Parasta sovelluksessa on, että voit mukauttaa sen kokonaan tarpeidesi mukaan.

Selkeän käyttöliittymän avulla voit seurata vaivattomasti palvelumääräyksiä, työmääräyksiä, inventaariota, huoltohistoriaa ja muita tärkeitä tietoja. Muita merkittäviä ominaisuuksia, jotka tekevät tästä sovelluksesta suoraan myyjien rahoille, ovat: navigointi, maantieteellinen sijainti ja kartoitus, jotta saat heti selville sijaintisi ja minne olet menossa.

Voit myös skannata viivakoodeja ja QR-koodeja suoraan sovelluksesta. Kaiken lisäksi voit myös käyttää tätä sovellusta offline-tilassa, minkä haluat jatkaa työskentelyä ilman hikkaita.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Einstein Analytics

Jos haluat ajatella tarkasti kuumimpia liiketoiminnan suuntauksia, valitse Einstein Analytics, jotta saat ratkaisevan kuvan. Voit suodattaa ja tarkastella uusimpia tietoja. Käytä kaikkea tietoa välittömästi ja käytä sitä järkevästi pelin muuttuvien päätösten tekemiseksi.

Katso liiketoiminnan suorituskyky yhdellä silmäyksellä ja tutustu siihen, mikä hallitsee markkinoita tulevaisuudessa. Markkina-analyysin lisäksi sovelluksella on useita kieliä, kuten englanti, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, indonesia, italia, japani, korea, norja bokmål, puola, portugali ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Myyntikani | Mobiili CRM

SalesRabbit on ottanut Sales Force Managementin seuraavalle tasolle. Sen avulla voit määrittää alueita myyntihenkilöstölle. Henkilökunta voi seurata liidejään, seurantaansa ja monia muita käteviä ominaisuuksia tuottavuuden ja myynnin parantamiseksi.

Paitsi, se mahdollistaa myös tapaamisten, jakamisliittymien ja muistiinpanojen aikataulun. Mitä tulee myyntiin, sovellus pystyy näyttämään myös esityksiä. Kartan integrointi sovelluksessa helpottaa eri myyjien eri alueiden seuraamista. Mikä tärkeintä, sovellus on täysin ilmainen, joten kokeile sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Salesforce Marketing Cloud

Markkinoinnin hallinta on erittäin keskeistä myyntiedustajille. “Salesforce Marketing Cloud” -sovelluksen avulla voit suorittaa markkinointia helpommin. Voit pitää välilehteä suorituskyvystäsi sähköpostilla, matkanrakentajalla, automaatiostudiossa ja kampanjoissa.

Keskeytät, peruutat ja jatkat sähköpostin ja automaation käyttöä. Käytä kalenterisi aiempia tai tulevia ajoitettuja viestejä. Tee yhteistyötä tiimisi kanssa saadaksesi työsi nopeammin ja tehokkaammin. Lisäksi sovelluksen avulla voit myös jakaa tuloksia sähköpostitse.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sosiaalinen studio

Jos haluat hallita täysin sosiaalisen median hallintaa, “Social Studio” on painonsa kullan arvoinen. Sovelluksen avulla voit hallita ihanteellisesti yritystason sosiaalisen median toimintaa. Voit esimerkiksi luoda, ajoittaa ja hallita Twitterin, Facebookin, LinkedInin, YouTuben, Pinterestin ja Google+: n sisältöä helposti.

Pystyt mittaamaan viesteidesi tehokkuuden ja jopa hyväksymään viestit ennen niiden aikatauluttamista. Voit vastata viesteihin ja olla vuorovaikutuksessa yhteisöjen kanssa ja pitää silmällä foorumeilla, blogeissa ja uutissivustoissa tapahtuvaa tapahtumaa. Lisäksi sen avulla voit myös tehdä yhteistyötä yhteisön hallintotiimin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Veloksi

Veloxy pitää kaikki tietosi täysin järjestettyinä ja tarjoaa sinulle halutun tehokkuuden myynnin kasvattamiseksi. Sovellus kokoaa ja syntetisoi tietoja eri järjestelmistä ja näyttää ne puhtaana ja helposti saatavilla olevassa muodossa. Maantieteellisen sijainnin ominaisuuden avulla voit tarkastella kaikkia liidejäsi ja tilejäsi kartalla. Tutustu läheisiin yrityksiin, jotta voit luoda kätevästi liidejä tai tilejä.

Sovellus yhdistää kaikki olennaiset tiedot Salesforcesta, LinkedInistä, Twitteristä, G +: sta, Scholarista, CrunchBasesta, sähköposteista, kalentereista ja puhelimestasi. Siksi sinulla on nopea pääsy kaikkiin tarvittaviin asiakastietoihin. Kun käytössäsi on erittäin tehokas tehtävienhallinta, pystyt hallitsemaan kaikkia tehtäviäsi jäsennellyllä tavalla etkä missään tapauksessa menetä mitään määräaikaa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Pulsar for SalesForce

Pulsar-sovelluksella on helppo käyttöliittymä, jonka avulla tietoja voidaan käyttää myös offline-tilassa. Voit hallita myyntitehtäviä, tapahtumia ja tietoja offline-tilassa ja verkossa. Sovelluksessa on sisäisiä pikanäppäimiä, joiden avulla voit navigoida ja etsiä tietoja helposti.

Synkronoit sovelluksen myös sähköpostitileihisi ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoihisi tietojen hallitsemiseksi ja tallentamiseksi. Täysin integroitu LinkedIniin, Googleen ja Twitteriin, voit pysyä pelisi kärjessä. Ja kyllä, voit käyttää Pulsaria useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, italia, japani, korea, portugali, yksinkertaistettu kiina ja espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

9. SalesforceA

SalesforceA on suunniteltu järjestelmänvalvojalle. Sovellus tarjoaa yksinkertaistettuja käyttäjien hallinnan tehtäviä. Voit helposti avata lukittujen käyttäjien lukituksen ja nollata heidän salasanansa.

Voit myös jäädyttää käyttäjät estämään kirjautumisen heti. Sovelluksen avulla voit hallita käyttäjien käyttöoikeusjoukkoja täydellisesti. Lisäksi voit olla yhteydessä Salesforce-asiakasyhteisöön ja käyttää julkaisutietojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Vlocity

"Vlocity" voi osoittautua katalysaattoriksi yrityksellesi. Tämä sovellus tarjoaa helpomman ratkaisun hallita asiakkaitasi ja selvittää, mikä voi houkutella heitä. Löydön perusteella luot onnistuneen kampanjan yrityksesi kasvattamiseksi.

Älykkäiden suhdepäälliköiden avulla voit toimia ennakoivasti asiakkaidesi kanssa. Sen avulla voit suodattaa yhteystietoja ja jopa luoda henkilökohtaisia ​​puhelulistoja.

Tämän sovelluksen käyttämiseksi sinulla on oltava Vlocity Insurance tai Vlocity Communications -paketti.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Hyödynnä nyt näitä suosituimpia sovelluksia vahvistaaksesi myyntivoittoprosenttisi ja käteisrahan kaikki tulevat mahdollisuudet. Minkä yllä olevista sovelluksista olet valinnut? Jaa palautteesi suosikki myyntisovelluksestasi ja ominaisuuksista, joista pidät paljon.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat ERP-sovellukset iPadille
  • iPad Project Manager -sovellukset
  • Parhaat iPhone- ja iPad CRM -sovellukset
  • Parhaat varastonhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit