Paras salaman telakointiasema iPadille vuonna 2021

Salamalaiturit ovat päivän järjestys. Kun Apple on siirtynyt kokonaan pienempään "salama" -liittimeen, lisävarustevalmistajien on täytynyt vaihtaa kurssia ja tuottaa parhaat salamatelakointiasemat iPadille. Meillä on jo peitetyt telakointiasemat iPhone 5/5 -laitteille. Nyt on aika laatia luettelo korkealaatuisista iPad-salamalaitureista, jotka on suunniteltu minimaalisesti, kauniisti ja tarjoavat parhaat telakointiasemat iPad Airille ja iPad Minis -laitteille ja aikaisemmille iPad-malleille.

1. Twelve South HiRise Deluxe

Twelve Southin tuotteet tunnetaan Apple-tyylisestä yksinkertaisuudestaan ​​ja puhtaudestaan. HiRise for iOS -laitteet on klassinen esimerkki Twelve Southin tavaramerkkityylistä ja estetiikasta. Kiinteän rakenteen ja vakaan pohjan ansiosta se voi pitää tablet-laitteesi täydellisesti.

Yksi merkittävä ominaisuus tässä telakassa on, että se pitää laitetta tavalla, jolla sinulla on parempi katselukulma.

Säädettävän kaapelikiinnikkeen ansiosta se toimii useimmissa tapauksissa. Vielä parempi, telakassa on MFi-sertifioitu kaapeli, jonka avulla voit ladata laitteitasi nopeasti ja turvallisesti.

USP: Säädettävä kaapelikiinnike

Tutustu Amazoniin

2. EasyAcc

EasyAcc on mitä sinun pitäisi valita pitämään kaikki laitteesi täydellisessä järjestyksessä. Jopa kuusi porttia sisältävän virran avulla voit käynnistää useita laitteita kerralla.

Siellä on ylimääräinen tila, jolla voit tallentaa pieniä esineitä. Sillä on kestävä rakenne, joka kestää pieniä iskuja.

Magneettisen jalustan ansiosta telakka pysyy ehjänä pitäen kiinni kaikista laitteistasi. Lopuksi voit saada EasyAcc: n kahdessa värissä: musta ja ruskea.

USP: Magneettinen pohja

Tutustu Amazoniin

3. KESÄKUU

Jos haluat mennä korkealaatuiseen puulaituriin, tarkista JUNCH. Tämä latausasema on valmistettu huippulaadukkaasta bambusta. Tukevan sisäänrakennetun laitteen ansiosta se kestää pudotuksia helposti.

Se voi ladata paitsi iPadin ja iPadin myös Apple Watchin. Siisti kaapelihallinta estää kaapelien sotkua. Lisäksi JUNCH on saatavana kahtena värinä: tumma ja vaaleanruskea.

USP: Luonnollinen bambu

Tutustu Amazoniin

4. Pezin ja Hulin

Mikä tekee "Pezin & Hulinista" hienon vaihtoehdon, on vankka bamburakenne. Sileät reunat ja siistit aukot parantavat sen muotoilua entisestään. Voit käyttää sitä useiden iPhonen, iPadin ja Apple Watchin lataamiseen samanaikaisesti.

Yksi tämän telakan merkittävä piirre on ihanteellinen kaapelien hallinta. Tämä tarkoittaa, että työpöytäsi pysyy siistinä. Pääasiassa magneettisen alustan ansiosta se pysyy tiukasti ehjänä laitetta pitäen.

USP: Siisti kaapelinhallinta

Tutustu Amazoniin

5. iHome iPL8XHG

Entä toimivan telakointiaseman valitseminen? Sen lisäksi, että annat virran tablet-laitteellesi, se viihdyttää sinua myös erinomaisella iHome iPL8XHG -äänellä. Voit yhdistää iOS-laitteesi välittömästi siihen ja suoratoistaa kappaleita langattomasti.

Syy8-kaiutinkammioilla se voi elävöittää musiikkiasi.

FM, jossa on kuusi esiasetettua asemaa, auttaa sinua saavuttamaan suosikkiohjelmasi. Lisäksi voit asettaa useita hälytyksiä pysyäksesi ajan tasalla.

USP: Syy8 kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Minkä yllä olevien iPadin salamalaitteiden olet valinnut käynnistääksesi iPadin? Olisi mukavaa tietää valinta ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siitä ihastuttavan.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset kotelot
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro -telineet
  • Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset näppäimistökuoret

Uusimmat viestit