Parhaat iPhonen ja iPadin arcade-pelit vuonna 2021

Arcade-peleissä on ikiaikainen viehätys. Ja tämä on luultavasti suurin syy, miksi kaiken ikäiset ihmiset - rennoista pelaajiin - rakastavat pelaajia. Jos olet päättänyt antaa kuvan näistä vintage-peleistä, tämä 10 parasta iOS-pelihallia sisältävä kokoonpano voi auttaa sinua löytämään mielenkiintoisia helmiä pitkälle pelihahmollesi. Olitpa kiehtonut retro-tyylinen pelattavuus tai haluatko mennä nopeatempoiseen pelattavuuteen, tämä luettelo on saanut sinut kattamaan.

Joten, hyppäämme suoraan kanssani etsimään hienoja pelejä hauskaa pelaamista varten juuri nyt!

1. Naamion hauta

Mikä on todella houkuttellut minua tässä pelissä, on loistava sekoitus retro-tyylistä grafiikkaa ja vauhdikas pelattavuus. Uskomattoman yksinkertaisilla kosketusohjaimilla ei vie paljon aikaa, ennen kuin siitä tulee vaihtoehto.

Pelistä puhuttaessa sinun on tutkittava mystinen hauta. Tee älykäs strategia hypätäksesi ansaan täytetyn sokkelon läpi kohdataksesi useita ansoja ja vihollisia. Anna paras laukauksesi päästäksesi huipulle ja avaa paljon hienoja naamioita ainutlaatuisilla voimilla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Crossy Road

Aika antaa laukaus hauskaa rakastavalle loputtomalle pelihallille! Tämä Hipster Whalen suloinen ääretön juoksija on voittanut Apple Design Award -palkinnon ja on melko kiehtova pelata.

Kilpaile ”Crossy Road Egg Hunt Challenge” -kilpailussa ja ylitä fiksusti tie, joka on vilkasta liikennettä ja paljon esteitä. Mene jokaisen tulevan haasteen ohi ja avaa uusia hahmoja upealla ulkonäöllä ja tehosteilla. Kiitos joistakin hienoista hahmoista, kuten pienikokoinen kirppu ja emohanhi, hyppelysi tuntuu aina iloiselta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Asfaltti 8: Ilmassa

Jos on kiihkeä halu mennä hurjaan nopeaan arcade-ajopeliin, "Asphalt 8: Airborne" voi olla tapa edetä.

Parasta tässä pelissä on, että sen avulla voit valita yli 220 pahasta nopeasta koneesta. Ja nämä hämmästyttävät koneet ovat Ferrarin, Ducatin, Lamborghinin, McLarenin, Bugattin, Mercedesen, Audin kaltaisia. Joten, sinulla on aina jotain kuuma ajaa.

Esittele vertaansa vailla olevaa kilpa-asiantuntemustasi yli 50 nopealla radalla. Asphalt sisältää yli 400 uratapahtumaa, 1500 autojen hallinnan haastetta ja jopa 6 mahtavaa pelitilaa, joten Asphalt ei koskaan näytä menettävän viehätystään.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Jetpack Joyride

Oletko valmis lentämään upeita suihkupaketteja? “Jetpack Joyride” on pitkään ollut yksi suosikkipeleistäni monista syistä.

Ensinnäkin pelin mielestäni on erittäin mielenkiintoista, koska se tarjoaa paljon jännittäviä tehtäviä. Ja toiseksi on olemassa lukuisia ainutlaatuisia saavutuksia, jotka varmistavat, että ponnistelusi saavat ihanteelliset palkkiot.

Lisäksi on olemassa paljon mukautusvaihtoehtoja. Joten voit valita hulluista asuista, jotta avatarisi näyttää erottuvalta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. PAC-MAN

PAC-MAN tunnetaan yhdeksi suosituimmista arcade-peleistä iOS: lle, ja se on hauska pelata. Tavoitteenasi on ohjata PAC-MANia älykkäästi useiden sokkeloiden läpi ja syödä kaikki tulevat pisteet hypätäksesi seuraavalle tasolle. Ja oi, joudut myös suutelemaan Power Pellettejä aaveiden voiman vähentämiseksi.

Muista paeta voimakkaita haamuja, kuten Blinky, Pinky, Inky ja Clyde. Muuten sinulla on suuri riski menettää henkesi. Muista, että jos menetät koko elämäsi, peli tehdään ja pölytetään.

Tarjolla on paljon sokkeloita, ja sinulla on paljon haasteita. Koska on useita uusia turnauksia, voit nauttia tästä pelistä.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Koripallo Pelihalli

Tämä voi olla loistava valinta ihmisille, jotka rakastavat koripalloa. Se on erittäin kiehtova pelattavuus ja mukana tulee neljä erilaista tasoa.

Sinun on annettava parhaasi ansaitaksesi tonnia pisteitä ja tekemällä täydellisiä heittoja peräkkäin saadaksesi sekuntia. Haasta ystäväsi jännittäviin kaksintaisteluihin ja esitä tappajasi hallitsemaan peliä. Käytä lisäksi pelikeskuksen apua pitämään välilehti korkeimmista pisteistäsi ja siitä, kuinka muut suoriutuvat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Smash Hit

“Smash Hit” on kyse mistä tahansa esteistä ja kohteista. Ja realistisen lasinmurtomekaniikan avulla nautit tavaroiden tuhoamisesta.

Musiikillisesti synkronoidun pelin ansiosta peli ei koskaan näytä tylsältä. Musiikki- ja äänitehosteet muuttuvat automaattisesti tietyn vaiheen perusteella, jotta ne sopisivat yhteen törmäyksesi kanssa. Siinä on enemmän 50 erilaista huonetta, joissa on 11 graafista tyyliä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Breakout: Boost

Vielä yksi tyylikäs arcade-peli esityksessä! Yli 200 kiehtovaa tasoa (10 tasoa on saatavana ilmaiseksi) on täynnä.

Pelaa älykkäästi ja hallitse pelin nopeutta ansaitaksesi paljon pisteitä. Käytä tulipalloa, happopalloa, halkaisupalloa ja kranaattipalloa parhaalla mahdollisella tavalla pysyäksesi käyrän edessä. Ansaitse lisäksi paljon ahneita saavutuksia tullaksesi korkeimmaksi pelaajaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Fruit Ninja Classic

Pidätkö ninjapeleistä? Jos kyllä, et voi pelata Fruit Ninja Classicia vaikuttavampaa peliä.

Leikkaa niin monta hedelmää kuin voit ja vältä viipalemasta pommeja. Näytä viipalointitaitosi Classic-, Zen- ja mahtavassa Arcade-tilassa. Ja hyödynnä lisävoimia ja erityisiä banaaneja saavuttaaksesi parhaat pisteet.

Hinta: $1.99

ladata

10. Canabalt

Äärettömänä juoksijana Canabalt on aina vedonnut minuun. Pelissä on useita harkittuja muotoja. Joten sinulla on ylellisyyttä valita mukava tila mielialasi mukaan ja mennä loputtomiin hyppäämiseen, hyppäämiseen ja räikeään.

Hauskanpitävän pelattavuuden lisäksi se houkuttelee sinua sopivaan musiikkiin. Siten ääretön juoksusi ei näytä saavuttavan yksitoikkoista vaihetta. Erittäin suositeltavaa!

Hinta: $2.99

ladata

Se on melkein kaikki!

Paras panoksesi?

Kun olet vihdoin valinnut joitain mielenkiintoisimmista arcade-peleistä iDevicelle, älä unohda jakaa ajatuksiasi niistä. Kerro myös syy, miksi he ovat erottuneet sinusta.

Haluat kokeilla myös näitä pelejä:

  • Parhaat FPS-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille

Mikä on yksi asia, jota aina rakastat arcade-peleissä? Olen iloinen siitä, että tiedän senkin.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found