Paras rengaspidike iPhone 11: lle vuonna 2021

Sormukset eivät ole enää rakkauden ilmaus, ne ovat nyt turvallisuuden symboli ja varmuus. Kun rakastamme jotakuta ja haluamme suojella häntä rakkaalla elämällämme, annamme hänelle lupauksen suojella heitä kaikilta kertoimilta. Sama pätee rakkaisiin iPhoneeseihimme, joiden huimat huimat hinnat ja erittäin ylellinen tunnelma, iPhonemme ovat enemmän kuin vain älypuhelimet meille. Esitä viimeisin ostoksesi rengaspidikkeellä iPhone 11: lle ja lupaa suojata sen tyylikkäästi. Tutustu näihin iPhone 11 -renkaanpitimiin ja valitse mieltymyksesi.

 1. SQMCase
 2. Lontect
 3. MoKo
 4. GGEBKE
 5. SQMCase
 6. CoverOn
 7. Newseego
 8. SQMCase
 9. Ansiwee

1. SQMCase

Tämä kotelo suojaa puhelinta 360 °: n keholla. Sen korotetut reunat takaavat ylimääräisen suojan näytölle ja kameralle. Ainutlaatuinen iskunvaimennusrakenne vaimentaa iskut tehokkaasti kaikista 4 kulmasta. Kotelo on valmistettu pehmeästä kumirungosta ja sisäänrakennetusta turvatyynystä, joka tarjoaa täydellisen suojan.

Takana oleva rengas on suunniteltu niin, että se kiertää 360 °, antaen sille reunan kaikkiin muihin rengaskoteloihin. Tässä kotelossa on sisäänrakennettu taitettava jalusta, joka voi tukevasti pitää iPhonea vaakatasossa. Kotelon takana oleva metallilevy voidaan kiinnittää myös magneettiseen autotelineeseen.

USP: 360 ° renkaan kierto

Tutustu Amazoniin

2. Kosketa

Lisää funkia iPhone-kotelokokoelmaasi lisäämällä väriä tällä Lontect iPhone 11 -sormustelineellä. Tämä kotelo on suunniteltu estämään puhelimesi vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja liukastumisilta, joten se sopii erinomaisesti massiivisen laitteen yhdellä kädellä käyttämiseen. Onneksi tämä tapaus tarjoaa myös lisäpidon, joka pitää laitteen kädessäsi ja estää sitä suudelemasta ei-toivottuja tapauksia.

Toimii hyvin jalustana vaakasuorassa katselussa, jotta voit nauttia handsfree-elokuvista ja videoiden suoratoistosta. Sisäänrakennettu metallilevy voi kiinnittää itsensä magneettiseen autotelineeseen tarvitsematta kiinnittää muita työkaluja. Kristallinkirkas muotoilu näyttää iPhonen alkuperäisen tyylin.

USP: Värilliset kulmat funkin lisäämiseksi

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

Suunniteltu erityisesti iPhone 11: lle, jossa on tarkat aukot ja helppo pääsy, Moko-rengaspidike on todellinen tyyli-kokoustoiminnan määritelmä. Kotelon takaosassa oleva tehokas rengas tarjoaa erinomaisen otteen iPhoneen. Tämän tapauksen lisäetuna on myös se, että se toimii myös jalustana, jonka avulla voit käyttää laitettasi handsfree-laitteena.

Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta iskua vaimentavasta TPU-puskurista sekä naarmuuntumattomasta jäykästä PC-takakannesta, joka tarjoaa täydellisen suojan kallisarvoiselle iPhonellesi. Sisäänrakennettu takapaneeli auttaa suuresti jakamaan puhelimen lämmön ja auttaa jäähdyttämään puhelinta helposti.

USP: Helppo lämmönjakelu

Tutustu Amazoniin

4. GGEBKE

Valmistettu 100% aidosta lehmännahasta, tässä tyylikkäässä kotelossa on luonnolliset huokoset ja suonet, jotka antavat tälle tapaukselle ensiluokkaisen tunnelman ja ylellisen kosketuksen. Siinä on myös naarmuuntumaton mikrokuitukerros, joka tarjoaa iPhonelle täydellisen suojan myös kotelon sisäpuolelta.

Kotelossa on erillinen korttipaikka käteisen ja korttien säilyttämistä varten, jos haluat mennä kevyesti etkä halua kantaa isoa lompakkoa. Litteä rengasrakenne sopii erinomaisesti handsfree-elokuvien ja videoiden suoratoistoon ja osoittautuu erittäin optimaaliseksi jalustaksi. Rengaspidike ei tietenkään anna iPhonen liukastua käsistäsi. Mutta jopa nahka käsitellään liukastumisen estämiseksi. Joten se varmistaa myös lisäsuojan laitteellesi.

USP: 100% aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

5. SQMCase

Täydellinen, tyylikäs ja tehokas rengaspidike iPhone 11: lle. Tämä puhelimellesi sopiva hiilikuituinen SQM-kotelo on täydellinen kaikille heidän tyyliasetuksistaan ​​riippumatta. Se on erittäin toimiva ja sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin. Sen muotoilun avulla voit hioa iPhonea muodikkaasti. Takana oleva rengas tarjoaa erinomaisen otteen puhelimeesi ja välttää liukastumisen, ja viimeiseksi rengas voi muuttua puhelimen jalustaksi handsfree-vaakasuuntaista katselua varten.

Tämä kotelo on yhteensopiva kaikentyyppisten kolmansien osapuolten näytönsuojusten ja muiden iPhone-yhteensopivien lisävarusteiden kanssa. Kotelon ulkokuori on koristeltu kuvioidulla hiilikuidulla, ja se on kulutusta kestävä ja iskunkestävä, mikä minimoi putoamisista aiheutuvat vahingot.

USP: Hiilikuiturakenne

Tutustu Amazoniin

6. CoverOn

Jos etsit koteloa, jonka hinta on alle 10 dollaria, mutta joka on samalla toimiva, niin CoverOn-rengaskotelo iPhonellesi on paras ottelu. Valmistettu kestävästä polykarbonaatista ja pehmeästä TPU: sta, joka absorboi pudotusten ja putoamisten iskut ja vaikutukset, tämä tapaus täydentää iPhonen kauneutta hiilikuitu-aksentteineen.

Renkaan keskellä on metallilevy, joka tarjoaa saumattoman yhteyden magneettisiin auton kiinnikkeisiin ja pidikkeisiin ylimääräisen puhelinsuojan lisäksi. Ja tietysti takana oleva rengas tarjoaa paremman hallinnan ja hallinnan puhelimeesi. Joten voit pitää puhelimesi tukevana ottaessasi kuvia tai käyttää sitä yhden käden tekstiviestinä.

USP: Magneettinen autoteline yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

7. Newseego

Panssaroi herkkä iPhone 11 Newseegon rengaspidikkeellä ja ota vastuu älypuhelimestasi. Kierrä kotelon takaosassa olevaa rengasta ja säädä se mieltymystesi mukaan, jotta puhelinta olisi helppo käsitellä. Voit myös käyttää sitä saumattomasti yhdellä kädellä pelkäämättä sen putoamista.

Rengas toimii myös täydellisenä jalustana, jotta elokuvien ja videoiden suoratoisto olisi rento. PC: n ja TPU: n kaksikerroksinen materiaali, joka toimii edistyneenä hybridipanssarikovana PC-kannena ja iskunkestävänä iskunkestävänä pehmeänä kumipuskurina, tarjoaa erittäin turvallisia ja turvallisia vaatteita iPhoneen.

USP: Tarkat leikkaukset, jotta pääsy hallintalaitteisiin on helppoa

Tutustu Amazoniin

8. SQMCase

Saatat ihmetellä, miksi SQMCase tuli esiin kolmannen kerran tässä luettelossa. No, et voi sivuuttaa jotain, joka sopii kriteereihin hyvin ja valitsee kaikki ruudut. Tämä kotelo on suunniteltu niin, että se antaa harhakuvan vain suoraan puhelimeesi kiinnitetystä renkaanpidikkeestä.

Kotelo on valmistettu galvanointitekniikasta, joka ei haalistu. Pehmeä ja mukava kosketus tunne parantaa kokemustasi kotelon käytöstä samalla, kun se tarjoaa iPhone 11: lle äärimmäisen ja vahvan suojan putoamisilta ja naarmuilta. Tämä kotelo on yhteensopiva myös magneettisen autotelineen kanssa.

USP: Kristallinkirkas

Tutustu Amazoniin

9. Ansiwee

Esitä iPhonellesi turvallisuuslahja ja tee siitä vielä visuaalisesti miellyttävämpi tämän suloisen rengaspidikekotelon avulla. Ihmiset sanovat, että söpö ei ole tukeva, anna tämän tapauksen puhua puolestaan ​​ja todistaa nuo ihmiset väärässä. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä TPU-puskurista ja kirkkaasta kovasta PC-takapuolesta, kohotetuilla huulilla.

Kotelossa on myös neljä kulman iskuja vaimentavaa TPU-puskuria, jotka tarjoavat maksimaalisen suojan kolhuilta ja kovilta iskuilta iPhoneen. Siinä on tarkat aukot, jotka helpottavat pääsyä kaikkiin portteihin, painikkeisiin, kameroihin, kaiuttimiin ja mikrofoneihin. Tapauksessa on 180 päivän rahat takaisin -takuu paremman asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

USP: 180 päivän rahat takaisin -takuu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Rengaspidikekotelot ovat täydellinen ratkaisu ihmisille, joilla ei ole niin hyvät otteet, mutta heidän on kuitenkin pidettävä puhelimensa aina käsissä. Nämä tapaukset suojaavat puhelinta samalla kun antavat sille erittäin tyylikkään ja muodikkaan ilmeen, mikä on minulle tärkeintä.

Saatat pitää myös näistä viesteistä:

 • Parhaat iPhone 11 -vyöklipit
 • Parhaat iPhone 11 -nahkakotelot
 • Raskaat kestävät kotelot iPhone 11: lle
 • Parhaat iPhone 11 -kotelot

Oletko valinnut täydellisen iPhone 11 -renkaanpidikekotelon mieltymystesi mukaan? Jos kyllä, mainitse ne alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found