Parhaat langattomat iPhone Xs -yhteensopivat kotelot vuonna 2021

Langaton lataus oli kauan odotettu ominaisuus, jonka Apple esitteli viime vuonna iPhone 8: ssa, 8 Plus: ssa ja iPhone X: ssä. Ominaisuus tekee elämästäsi entistä mukavampaa vasta julkaistuissa iPhone X: ssä, iPhone XR: ssä ja iPhone Xs Max: ssa toisena vuonna . Jos omistat iPhone Xs -puhelimen, saat parhaan hyödyn langattomasta latausominaisuudesta ostamalla parhaat iPhone Xs -latausyhteensopivat kotelot.

1. Ringke

Ringke on johtava iPhone-lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä vaikuttava kotelo tukee langatonta latausta ja suojaa iPhonea iskuilta ja muilta vaikutuksilta. Voit laittaa iPhonen kuvapuoli alaspäin, kun korotetut kehykset suojaavat kosketusnäyttöä, kun nostat puhelinta.

Minimalistinen muotoilu kiinnittää huomionne, koska kotelo näyttää suunnattoman yksinkertaiselta. Ringke Air on merkittävä piirre tässä tapauksessa, koska se estää naarmuja iPhonessa.

USP: Ringke Air

Tutustu Amazoniin

2. ESR

ESR on keksinyt SGS-sertifioidun sotilaallisen pudotussuojakotelon iPhone XS: lle. Kotelon vahvuus on jo testattu, joten voit luottaa tähän tapaukseen.

Merkittävä piirre tässä tapauksessa on kaksisuuntainen teline; voit käyttää tämän kotelon pysty- ja vaakasuoraa jalustaa. Lisäksi voit nauttia useista katselukulmista tukevalla metallijalustalla. Juhla silmäsi uskomattomalla katselukokemuksella.

USP: Tukeva metallinen jalusta

Tutustu Amazoniin

3. DTTO

Tyylikäs näköinen tapaus, kuten DTTO, ansaitsee olla joukossa. Kotelo on melko ohut ja valmistettu joustavasta TPU: sta. Joten kannen napsauttaminen ja poistaminen ei saisi olla ongelma.

Mutta mikä vaatii välitöntä huomiota, on metallinen kiilareuna, joka nostaa tyylin osamäärän. Ja käynnistettävän selkeän profiilin avulla iPhone X: t voivat esitellä muotoilunsa täysin. Mukavan ulkonäön lisäksi DTTO: ssa on viisi värivaihtoehtoa, mukaan lukien kiiltävä punainen ja loistava kulta.

USP: Metallinen kiilareuna

Tutustu Amazoniin

4. Spigen Ultra Hybrid

Vielä yksi selkeä tapaus tässä kokoonpanossa! Mutta tämä on hieman erilainen ja on pakattu hieman suojaavampaan profiiliin, jotta sokki voidaan torjua helposti.

Kotelossa on ilmatyynytekniikka, joka tekee siitä erittäin tukevan. Siksi se pystyy tarjoamaan sertifioidun sotilastason puolustuksen.

Tutustu joustavaan puskuriin, joka ei salli älypuhelimen liukastua käsistäsi. Lisäksi viisi värivaihtoehtoa, kuten avaruuskristalli ja tyylikäs punainen, näyttävät todella viileiltä.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

5. EasyAcc

EasyAcc uskoo iPhonen toimituksen laatuun. Luistamaton muotoilu tekee tässä kaikki eron. Tarkista rungon kahdelle puolelle veistetyt urat, jotta saat vankan otteen ja suojaat iPhonea vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Ohut ja tyylikäs muotoilu tulee pehmeästä ja joustavasta TPU: sta; tämä tapaus sopii tiukasti iPhone Xs: ään lisäämättä mitään profiilia. Tarkat aukot auttavat sinua pääsemään kaikkiin tärkeisiin painikkeisiin ja ominaisuuksiin nopeasti.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Jazliv

Ensi silmäyksellä Jazlivin tapaus ei näytä langattoman latauksen kanssa yhteensopivalta; sen sijaan se luo vaikutelman jalustakotelosta. Koska se on rakennettu vankasti, tapaus testaa visiomme päättääksesi sen luokan. Jazliv on käyttänyt kestävää materiaalia tämän langattoman latauksen kanssa yhteensopivan kotelon valmistamiseen.

Tämä pistoolikotelo näyttää tyylikältä ja hieno nykyaikaisella muotoilulla. Tarkista henkilöllisyystodistus ja korttipaikka, joka on piilotettu metallisen rautakotelon alle. Liu'uta vain rautakoteloa ja voit tallentaa luotto- tai maksukorttisi korttipaikkaan.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

7. Torras

Torras esittelee kolme yhdessä-tyylikästä ja ylellistä langatonta latausta tukevaa koteloa iPhone X: lle. Se on 360 asteen kotelo, joka suojaa koko kehoa puhelimellasi. Tarkista, että näytön ympärillä olevat kohotetut huulet suojaavat kosketusnäyttöä ja kameraa.

Tässä ohuessa kotelossa on mattapinta, joka antaa sinulle mukavan luistamattoman otteen, kun pidät tätä vaikuttavaa puhelinta käsissäsi. Erittäin kevyt kotelo ei lisää irtotavaraa puhelimesi tyylikkääseen profiiliin.

USP: Matta pinta

Tutustu Amazoniin

8. Vena

Lompakkokotelo, jossa on langaton latausyhteensopivuus? Kuulostaa uskomattomalta? Vena on tehnyt tämän vaivattomasti valmistamalla yhden parhaista langattomien latausten kanssa yhteensopivista koteloista iPhone X: lle. Voit käyttää sen piilotettua korttipaikkaa henkilötodistusten, luotto- / maksukorttien ja käteisen tallentamiseen.

Kotelo on valmistettu kaksikerroksisesta polykarbonaatista ja TPU: sta, joka täyttää armeijan pudotustestistandardit. Langatonta lataamista varten sinun on avattava kortin luukku ja laitettava puhelin Qi-laturiin.

USP: Magneettinen autotelineen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

9. Unov

Unov tuo korkeamman kehyksen näytölle ja kameran linssille suojaamaan molempia laitteita iPhone Xs: ssä. Kohokuvioidun painotekniikan käyttö on levoton.

Tämä kotelo on kevyt ja antaa sinulle mukavan otteen jokapäiväiseen käyttöön. Voit ladata iPhonen kätevästi, koska kotelossa on avoimet aukot.

USP: Kohokuvioitu painotekniikka

Tutustu Amazoniin

10. GVIEWIN

Hieno älypuhelimesi kotelo marmorilla? Jos kyllä, GVIEWINin pitäisi olla oikea tapa edetä.

Kotelossa on tyylikäs muotoilu, ja kiiltävän marmorikuvion ansiosta se antaa älypuhelimellesi hyvän ilmeen. Kulmapuskureiden ansiosta se pystyy vastustamaan iskuja helposti.

Sileä materiaali varmistaa myös, että sinulla on haluttu tarttuvuus. Mukavan pidon lisäksi GVIEWIN on saatavana useina väriyhdistelminä.

USP: Silmiinpistävä marmorikuvio

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaverit!

Mikä on sinun tapauksesi?

Langaton lataus antaa sinulle mukavuuden käyttää iPhonea, kun sitä ladataan padilla. Voit jatkaa työskentelyäsi iPhonellasi. Voit esimerkiksi käyttää FaceTime-puheluita, kirjoittaa pitkiä tekstejä Bluetooth-näppäimistöillä, katsella elokuvia ja videoita YouTubessa jne.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat langattomat iPhone Xs -laturit

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found