Paras rengaspidike iPhone 7 Plus -puhelimelle vuonna 2021

Haluatpa sitten suojaa, otetta, mukavuutta tai handsfree-jalustaa, saat kaiken tämän ja enemmän yhdestä tapauksesta. Oikein. Jotkut parhaista iPhone 7 Plus -rengaspidikekoteloista voivat käyttää monia tällaisia ​​hattuja tarjoamalla suojaa naarmuilta ja iskuilta tahattomien liukastumisten estämiseen. Kuvittele hetki, kun otat iPhonen taskustasi kaappaaksesi upean selfietä upean järven rannalla, ja puhelin vahingossa irtoaa käsistäsi. Oho! tämä onnettomuus olisi voitu välttää, jos sinulla olisi ollut renkaanpitimen kotelo. Joten miksi odottaa? Vieritä alas ja valitse täydellinen tapaus.

 • J.west-silikonirengaspidike
 • I-Dawnin erittäin ohut rengaspidike
 • JETech-rengaspidikkeen jalustakotelo
 • DAUPIN rengaspidikkeen kirkas kotelo
 • ICONFLANG rengaspidike kotelo magneettisella autotelineellä
 • JAZ: n iskunkestävä rengasteline
 • ATUSIDUN Soft TPU naarmuuntumaton renkaanpidike
 • Procasen magneettinen auton kiinnitysrengas
 • WATACHE rengaspidike jalustakotelo
 • Qissyn metallirengaspidikkeen puskurikotelo

1. J.west-silikonirengaspidike

Erittäin ohut ja erittäin kevyt iPhone 7 Plus -renkaanpitimen kotelo antaa riittävän suojan ja erinomaisen pidon. Valmistettu joustavasta termoplastisesta polyuretaanista (TPU), puskuri suojaa naarmuilta, kolhuilta ja muilta päivittäisiltä vaurioilta.

IMD (In-Mold-Decoration) -tekniikka pitää tulostuksen eloisana, eikä se haalistu käytön aikana. Pilvigradienttivaikutus säilyy kauniina myös päivittäisen käytön jälkeen. Nautin erityisesti renkaanpidikkeen älykkäästä suunnittelusta; se näyttää tyylikäs, tyylikäs rengas sormissasi.

USP: Oikean renkaan malli

Tutustu Amazoniin

2. i-Dawn erittäin ohut rengaspidike

i-Dawn tuo rengaspidikkeen kotelon, jossa on kelluvaa nestettä, jonka avulla voit siirtää iPhoneasi vapaasti sormellasi. Suojaamiseksi tämä tapaus tarjoaa 360 asteen turvallisuuden; iPhonesi on suojattu kaikilta sivuilta ja kulmilta. Tarkista, että korotettu reuna suojaa matkapuhelimesi kosketusnäyttöä.

i-Dawn on käyttänyt kovaa muovia ja TPU-puskuria kevyen kotelon luomiseen. Voit kääntää rengasta 360 astetta saadaksesi useita katselukulmia.

USP: Nestemäinen kelluva ylellisyys

Tutustu Amazoniin

3. JETechin rengaspidikkeen jalustakotelo

Edistyneellä iskunvaimennustekniikalla lahjattu JETech on jälleen yksi korkealaatuinen rengaskotelo iPhone 7 Plus -puhelimeesi. Rengaskotelossa on kompakti muotoilu, joka näyttää miellyttävältä älypuhelimessa. Kotelo on valmistettu laadukkaasta PC- ja TPU-materiaalista, mikä tekee siitä erittäin kestävän.

Siinä on ilmapehmustetut kulmat, jotka suojaavat laitetta kolhuilta. Kirkas takaosa varmistaa, että iPhone hehkuu edelleen, vaikka tämä kotelo olisi päällä. Musta ja HD-kirkkaus ovat ainoat käytettävissä olevat värivaihtoehdot.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. DAUPIN rengaspidikkeen selkeä kotelo

Jos haluat ihailla iPhoneasi, tämä on erinomainen valinta. Selkeä kova PC-selkä ja pehmeä TPU-puskuri suojaavat puhelinta 360 °: n kehosuojalla. Erityisesti parannetut neljä kulmaa näyttävät vaivattomasti kauniilta ja plus puolelta vaimentavat myös iskuja.

360 ja 180 asteen pyörivä rengas toimii sisäänrakennettuna joustavana jalustana. Tämän ansiosta voit nauttia useista katselukulmista katsellessasi videoita ja elokuvia. Herkät painikkeet tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin, painikkeisiin, kameroihin, kaiuttimiin ja mikrofoneihin.

USP: Erittäin joustava käännettävä rengas

Tutustu Amazoniin

5. ICONFLANG rengaspidike, jossa magneettinen autoteline

Esittele iPhonellesi tämä tyylikäs kotelo kiinnittämään vaivattomasti huomiota. TPU: n ja PC-materiaalin yhdistelmä lisää sen kestävyyttä ja laatua. Pehmeäpintainen viimeistely tarjoaa paremman pidon.

Voit luottaa tähän rengaskoteloon kuoppien vaikutusten pudottamiseksi. Se koostuu takana olevasta metallilaastarista, joka on täysin yhteensopiva magneettisen autotelineen kanssa. Lisäksi ICONFLANG-renkaanpitimen kotelo on kuusi houkuttelevaa väriä.

USP: 360 asteen pyörivä rengaspidike

Tutustu Amazoniin

6. JAZ-iskunkestävä rengasteline

Anna phableti hehkua täysimittaisessa muodossa Jazin kanssa. Pehmeällä TPU-materiaalilla valmistettu rengaskotelo on erittäin joustava. Se sopii tiukasti iPhoneen ja pystyy täysin vastustamaan naarmuja.

Sileä pinta tuntuu melko mukavalta. Siistit aukot ja reagoivat painikkeet takaavat paremman käyttökokemuksen. Tämän kotelon takana on kaunis muotoilu, joka lisää laitteen kauneutta.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

7. ATUSIDUNin pehmeä TPU-naarmuuntumaton pidike

Jos haluat lisätä urheilullista ulkonäköä esittäen iPhonea 7 Plus, kokeile tätä tapausta. ATUSIDUN tarjoaa kestävän rakenteen, joka suojaa kolhuilta ja iskuilta. 0,03 mm korotetut kehykset tarjoavat lisäsuojaa näytölle ja kameralle.

Kotelo toimii saumattomasti myös magneettisten autotelineiden kanssa, joissa on upotettu magneettilevy. Voit käyttää 360 asteen kääntyvää rengasta parempien vaaka- ja muotokuvakulmien saamiseksi. Eikä siinä kaikki, ATUSIDUN on saatavana viidessä värivaihtoehdossa, mukaan lukien punainen, sininen ja kulta.

USP: Urheilullinen ulkonäkö

Tutustu Amazoniin

8. Käynnistä magneettinen autotelineen rengaspidike

ProCasessa on hieman kestävämpi profiili, joka tarjoaa lisäsuojaa phabletillesi. Kaksikerroksinen rakenne kiertyy älypuhelimen ympärille tiukasti. Kaikissa neljässä kulmassa on ylimääräinen kilpi iskujen levittämiseksi.

Sormuksenpidin toimii tahrattomasti, jolloin voit kasvattaa kasvojesi aikaa. Koska se on täysin käännettävissä, sinulla on enemmän joustavuutta säätää katselua tarpeidesi mukaan. Kun metallilevy on sisällytetty, ProCase on suunniteltu toimimaan myös magneettisten autotelineiden kanssa.

USP: Upotettu metallilevy

Tutustu Amazoniin

9. WATACHE-suojarenkaan pidikkeen jalustakotelo

WATACHE esittelee älykkään, kestävän ja tukevan rengaspidikekotelon iPhonellesi. Muista, että rengas ei ole irrotettavissa, koska se on tiukasti kiinni kotelossa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä rengaspidikekoteloa ilman, että sinun on huolehdittava renkaan vaurioista tai poistumisesta.

Tämä kestävä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista, joka kestää pitkään ja suojaa iPhoneasi. Kotelo on yhteensopiva autotelineen pitimen kanssa, jotta voit käyttää tätä koteloa ajon aikana.

USP: 3H naarmuuntumaton materiaali

Tutustu Amazoniin

10. Qissy-metallirengaspidikkeen puskurikotelo

Täyden suojan saavuttamiseksi Qissy on valmistanut tämän kotelon naarmuuntumattomasta PC-materiaalista, joka suojaa puhelinta rutiininomaiselta kulumiselta. Vaikka kaikki tämä tehdään älykkäästi, varmistetaan, että kotelo pysyy erittäin ohut ja irtotavarana. Sormus toimii myös jalustana, joka mahdollistaa maksimaalisen katselukulman.

Pääset nopeasti kaikkiin olennaisiin portteihin, koska kotelo on muotoiltu tarkasti. Ensiluokkainen materiaali on niin kestävää, että kotelo ei koskaan näytä haalistuneen edes pitkäaikaisen käytön jälkeen.

USP: Tukeva hybridi

Tutustu Amazoniin

Noutanut parhaan panoksesi?

Tarkastellessani yllä olevia rengaspidikkeitä näen, että jokainen tapaus on suunniteltu tekemään kiva pari iPhonen kanssa. Kaikille niin ohuille, ne ovat tarpeeksi hyviä tarjoamaan laitteellesi perusturvan.

Koska suurin osa niistä on saatavana useina väreinä, sinulla ei ole mitään ongelmaa valita sopiva kumppani phabletillesi. Joten, minkä olet valinnut älypuhelimeesi? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä katsoa:

 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • iPhone 7 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 Plus -tukikotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found