IntouchApp-yhteystiedot iPhone-sovellus

Olemme käsitelleet melko vähän yhteystietojen turvallista siirtämistä puhelimesta toiseen: enimmäkseen kuten BlackBerry iPhoneen, Android iPhoneen jne. Jotenkin meiltä puuttui IntouchApp-yhteystiedot ja nyt kun olen kokeillut sitä, tunnen itseni täysin tyhmä. Tarkoitan, että jos sinulla on asennettuna IntouchApp-yhteystiedot, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta.

IntouchApp Contacts on yksinkertainen yhteystietojen hallinta iPhonelle (toimii myös iPadissa ja iPod Touchissa). Pinnaltaan se näyttää todella ominaisuudettomalta - tai enemmän kuin hyvin yksinkertainen sovellus, jota kysyt jatkuvasti: "Onko se? Tehdäänkö se mitä tahansa, mitä sen pitäisi tehdä? " Mutta aivan tämän alapuolella on todella maaginen ja niin yksinkertainen tapa saada yhteystietosi kaikkialle laitteeseesi.

IntouchApp on ensisijaisesti automaattinen yhteystietojen hallinta. Jos yhteystietosi ovat asentaneet IntouchApp-yhteystiedot, kaikki heidän yhteystietoihinsa päivitetyt tiedot siirretään automaattisesti sinulle. Joten jos John muuttaa kotinumeroitaan ja hän on IntouchApp-yhteystiedoissa, päivität nämä tiedot automaattisesti.

Näiden yhteystietojen liitteenä on *, jotta ne merkitään automaattisesti päivittyviksi yhteystiedoiksi. Sinun ei tarvitse muokata niitä (sitä ei suositella).

Tämä on tehokas ominaisuus, mutta koska sovellus on suhteellisen uusi, tämä ominaisuus ei ole vielä niin hyödyllinen. On kuitenkin jotain muuta, joka löi kultaa, toinen tärkeä ominaisuus, jota tuhannet käyttäjät etsivät jatkuvasti.

Jos vaihdat iPhoneen vanhemmasta laitteesta, jossa on BlackBerry OS tai Android, ja sinun on siirrettävä yhteystiedot, tämä sovellus tekee koko prosessista niin yksinkertaisen kuin koskaan voi tehdä. Mitä todella tapahtuu, on vain synkronoida yhteystiedot IntouchApp-yhteystietojen kautta ja asentaa sovellus sitten iPhoneen. Kirjaudu ja voila! Kaikki synkronoidut yhteystiedot ovat nyt iPhonellasi!

Uskon, että sovellus todella auttaa ihmisiä vaihtamaan laitteiden välillä. IPhonen ja iPhonen välillä sinulla on jotain iCloudin tai iTunesin synkronointia, joka huolehtii asioista, mutta eri alustojen (kuten Android - iOS tai BB OS - iOS) välillä ei ole selkeää ratkaisua (lukuun ottamatta vcf-korttien pitkittyneitä menetelmiä) , CardDAV Gmail Outlookista, iTunesista jne.)

IntouchApp-yhteystietojen synkronointi toimii sujuvasti: muokkaat yhteystietoa yhdellä laitteella, ja muutokset näkyvät kaikissa muissa laitteissa IntouchApp-yhteystietojen avulla melkein välittömästi.

Pohjimmiltaan IntouchApp Contacts on iCloud Contacts, joka ulottuu muuhun kuin vain iOS-laitteeseen.

On muutama puuttuva asia, kuten et voi viedä yhteystietoja muodossa, mutta IntouchApp toimii ominaisuuksiensa suhteen melko hyvin ja on erittäin hyödyllinen.

IntouchApp-yhteystiedot ovat ilmaisia. Voit napata sen osoitteesta IntouchApp.com/apps/

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found