Kuinka asettaa GIF live-taustakuvaksi iPhonessa

GIF-tiedostoja on kaikkialla - Twitter, Facebook, WhatsApp-chatit, Instagram, Reddit ja jopa suosittujen näppäimistöjen, kuten SwiftKey, sisällä. Ne ovat hauska ja luova tapa ilmaista viestisi tai helpottaa keskustelua. Ihmiset rakastavat GIF-tiedostojen jakamista ja katselemista, joten miksi et asettaisi suosikkianimaasi (GIF) lukitusnäytön taustakuvaksi iPhonessa.

Ennen kuin teemme sen, ymmärrä, että Apple sallii Live Photosin asettamisen liikkuvaksi taustakuvaksi vain iPhonessa. Se ei salli GIF-tiedostojen asettamista suoraan live-taustakuvaksi. Mutta tässä on muutamia yksinkertaisia ​​tapoja, joilla käytämme GIF: n muuntamista Live-valokuvaksi ja sitten sen asettamiseksi live-taustakuvaksi iPhonessa.

Kuinka asettaa GIF live-taustakuvaksi iPhonessa

  • Käytä GIPHY-ohjelmaa, kun haluat siirtää GIF-tiedostot Live-taustakuvaksi iPhonessa
  • Kuinka tehdä GIF: stä elävä taustakuva iPhonessa

Menetelmä # 1. Käytä GIPHY-ohjelmaa, kun haluat siirtää GIF-tiedostot Live-taustakuvaksi iPhonessa

Lataa ensin GIPHY-sovellus App Storesta.

Vaihe 1. Avata GIPHY iPhonellasi.

Näet suositut GIF-tiedostot ensimmäisellä näytöllä. Voit myös etsiä mieltymystesi mukaan. Napauta haluamaasi.

Vaihe # 2. Näpäytä kolme pystysuoraa pistettä oikeassa alakulmassa → Napauta Muunna Live Photo -muodoksi alhaalta ponnahdusikkunasta.

Vaihe # 3. Napauta mieltymystesi mukaan Tallenna live-valokuvana (koko näyttö) taiTallenna live-valokuvana (Fit to Screen).

Olemme puolivälissä! Nyt meidän on vain asetettava äskettäin tallennettu GIF (tai sanoisin Live Photo) taustakuvaksi. Tehdä tämä:

Vaihe # 4. Avaa asetukset sovellus → napauta Taustakuva → Valitse uusi taustakuva.

Täältä näet Apple-taustakuvat kolmessa kategoriassa, nimittäin Dynamic, Stills ja Live. Tämän alapuolella näet kaikki henkilökohtaiset kuvat kameran rullasta.

Vaihe # 5. ValitseLive-kuvat alla olevasta luettelosta. Napauta sitten Live Photo olit tallentanut vaiheessa # 3.

Vaihe # 6. Näpäytä Aseta. Varmista, että pieni pyöreä kuvake on ei ylitetty (eli siinä ei ole diagonaalista viivaa.)

Vaihe # 7. Näpäytä Aseta lukitusnäyttö. (Live-valokuvat eivät toimi aloitusnäytössä, joten ei ole mitään syytä napauttaa Aseta kotinäyttö- tai Aseta molemmat -painiketta. Mutta jos kuitenkin, Live Photo toimii normaalina taustakuvana.)

Lukitse nyt puhelimesi. Pidä lukitusnäytössä sormeasi painettuna sekunnin tai kaksi, niin näet GIF: n toimivan. Näyttää kivalta. Aivan!

Joten näin voit asettaa GIF: n taustakuvaksi iPhonellasi. Nyt käytimme yllä olevissa vaiheissa GIF: ää, joka oli julkisesti saatavilla GIPHY: ssä.

Oletetaan, että sinulla on GIF, jonka olet ladannut jostakin muusta lähteestä, kuten Google, 9GAG, Twitter, Reddit; Tai sinulla on itse luomasi GIF-tiedostot. Kuinka asetat tämän GIF: n lukitusnäytön taustakuvaksi? Se on yksinkertaista. Jatka lukemista…

Menetelmä 2. Kuinka tehdä GIF: stä elävä taustakuva iPhonessa

Vaihe 1. Avata GIPHY iPhonessa ja napauta plus-kuvake.

Vaihe # 2. Kamera avautuu. Nyt napauta valokuvakuvaketta ja valitse oma GIF kameran rullasta.

Tässä näytössä voit lisätä tekstiä, suodattimia, tehosteita jne.

Vaihe # 3. Napauta nyt oikealle osoittava nuoli → Napauta Lähetä GIPHY-palveluun.

Jos haluat, että GIF on julkisesti saatavilla, voit kirjautua sisään / kirjautua sisään tai napsauttaa "Ehkä myöhemmin" ja ladata julkisesti. Jos haluat, että GIF on yksityinen, jatka lukemista alla.

Vaihe # 4. Jos sinulla ei ole GIPHY-tiliä, napauta Kirjaudu tai muuten napauta Kirjaudu sisään.

Vaihe # 5. Näpäytä Yksityinen ja napauta sitten Lähetä GIPHY-palveluun.

Nyt GIF on ladattu yksityisesti GIPHY-palveluun.

Vaihe # 6. Napauta GIF latait juuri.

Vaihe # 7. Näpäytä kolme pystysuoraa pistettä GIF: n oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 8. Valita Muunna Live Photo -muodoksi ja valitse sitten Tallenna live-valokuvana (Sovita näyttöön) tai Tallenna live-valokuvana (koko näyttö) mieltymyksesi mukaan.

Vaihe # 9. Toista nyt yllä olevan menetelmän nro 1 vaihe # 3. (eli mene osoitteeseen asetuksetTaustakuvaValitse uusi taustakuvaLive-kuvatAsetaAseta lukitusnäyttö.)

Toinen tapa, joka ei vaadi GIF: n lataamista ja lataamista, on käyttää sovellusta intoLiveen. Tämän sovelluksen avulla voit muuntaa minkä tahansa videon, purskeen, GIF: n tai valokuvien yhdistelmän Live Photo -ominaisuudeksi. Sen jälkeen voit helposti asettaa uuden luoman Live Photo -kuvan taustakuvaksi iPhonellasi edellä kahdesti käsittelemiemme vaiheiden avulla.

Kirjautua ulos…

Eikö tämä ollut hauskaa! Kerro meille kommenteissa, mitä sovellusta käytit muuntamaan GIF Live Photo -sovellukseksi! Jos tiedät muita sovelluksia, jotka tekevät saman asian, jaa nimi kanssamme. Annamme ehdottomasti kokeilla.

Löydät tämän mielenkiintoisen…

  • Kuinka ladata GIF-tiedostoja Twitteristä iPhoneen
  • Kuinka käyttää Instagram-valokuvia taustakuvana iPhonessa
  • Parhaat sovellukset GIF: n luomiseen Macissa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found