Korjaa "Tämä iTunes-kopio on vioittunut tai sitä ei ole asennettu oikein. Asenna iTunes uudelleen. (-42037)"

Viimeisten parin päivän aikana olen havainnut outoa virhettä avatessani iTunes 12.2.1.16: Tämä iTunes-kopio on vioittunut tai sitä ei ole asennettu oikein. Asenna iTunes uudelleen. (-42037). Normaalisti en ole koskaan kokenut muita virheitä iTunesissa, mutta tämä oli jotain todella outoa.

En tiennyt mitä tehdä tällä virheellä; mutta yhtäkkiä muistin, että voisin saada apua Windows-tietokoneeni ohjauspaneelista (tämä virhe esiintyy useammin Windows-tietokoneessa). Joten avasin ohjauspaneelin ja seurasin muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, ja mitä! Se toimi…

Joten jos olet tavannut samanlaisen ongelman, tässä on ratkaisu.

Kuinka korjata "Tämä iTunes-kopio on vioittunut tai sitä ei ole asennettu oikein" -ongelma

Vaihe 1. Avaa ensin Ohjauspaneeli.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Ohjelmat.

Vaihe # 3. Napsauta sitten Ohjelmat ja ominaisuudet.

Vaihe # 4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella iTunes luettelosta. Näkyviin tulee valikko, jossa on kolme vaihtoehtoa: Poista, muuta ja korjaa.

Vaihe # 5. Napsauta Korjaa.

Vaihe # 6. Ponnahdusikkuna pyytää käyttäjätilien valvontaa, napsauta Kyllä.

Määritysprosessi alkaa vilkkuvalla viestillä: Odota, kunnes Windows määrittää iTunesin.

Tämä korjaa ongelman. Kun prosessi on ohi, käynnistä tietokone uudelleen. Avaa nyt iTunes ja sen pitäisi todennäköisesti toimia hyvin.

Voit olla varma, että tietosi eivät vaurioidu koko prosessin ajan. Jos olet kokenut samanlaisen ongelman, seuraa ohjeita ja korjaa ongelma. Jos tiedät jotain muuta menetelmää, jaa.

Uusimmat viestit