Parhaat Qibla-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Sinulla ei ole vaikeuksia löytää Qibla-suunta näiden parhaan qibla-sovelluksen avulla iPhonelle ja iPadille. Lisäksi ne osoittavat myös minkä tahansa kaupungin tai paikan tarkat rukousajoitukset. Siellä on myös Hijri-kalenteri, joka ilmoittaa sinulle tulevista pyhistä tapahtumista. Voit pitää välilehteä rukouksen ajoituksesta, tarkistaa jäljellä olevan ajan rukoukselle ja käyttää muistutusta, jotta et koskaan unohda suorittaa tärkeitä asioita. Uidellaan yli löytääksesi lisää näistä iDevicesin parhaista qibla-sovelluksista!

# 1. Muslimi Pro

"Muslim Pro" on yksi suloisimmista muslimiohjelmista. Siinä on animoitu qibla-kompassi ja kartta, joka näyttää Mekan suunnan.

Täydellinen muslimi Hijri-kalenteri näyttää pyhät päivämäärät. Voit nopeasti selvittää lähelläsi olevat Halal-ravintolat ja moskeijapaikat. On joitain kivoja islamilaisia ​​onnittelukortteja, joita voit käyttää toivottaaksesi ystävillesi ja rakkaillesi.

Sovellus ja Koraani on käännetty useille kielille, mukaan lukien indonesia, englanti, bahasa Melayu. Lisäksi löydät kaikki 99 Allahin nimeä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. iSalam: Qibla-kompassi

iSalamin väitetään olevan maailman ensimmäinen qibla-kompassi, joka tarjoaa näkövammaisten esteettömyystukea. Sovelluksen avulla voit helposti löytää Qibla-suunnan mistä tahansa paikasta. Se osoittaa tarkalleen Kaabaa kohti, jotta pystyt pitämään rukouksen tarkasti. Vaikuttava muotoilu ja kätevät ominaisuudet lisäävät käyttökokemusta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Athan

Athan on täydellinen Qibla-sovellus, joka hoitaa kaikki olennaiset. Sen lisäksi, että annat tarkan rukouksen ajoituksen mihin tahansa paikkaan, voit seurata suoritustasi. Sovelluksessa on Pyhä Koraani, jossa on käännöksiä ja translitterointia.

Athanin avulla voit selvittää läheiset moskeijat, organisaatiot, koulut niiden yhteystiedot ja ohjeet. Tänään -widgetin avulla voit seurata rukouksiasi suoraan laitteen lukitusnäytöltä. Islamilainen kalenteri ilmoittaa sinulle jokaisesta tulevasta pyhästä tapahtumasta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Muslimiavustaja

Qibla-suunnan löytäminen ja tarkkojen rukousaikojen tarkastelu missä tahansa paikassa on helppoa "muslimiavustajan" kanssa. Se osoittaa Kaaban suunnan nuolella, jonka avulla voit mukauttaa suuntaa mukavasti ennen rukouksen aloittamista.

Sovellus säätää rukouksen ajoituksen automaattisesti sijaintisi mukaan ja näyttää atsanin jäljellä olevan ajan. On dhikr-laskurin ominaisuus, jonka avulla voit tehdä päivittäisiä dhikr-laitteita ilman vaivaa. Voit myös tallentaa dhikrit ja jakaa ne ystäviesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Rukoukseni

Oma rukous on enemmän kuin vain yksinkertainen Qibla-sovellus. Se tarjoaa sinulle kaikki olennaiset asiat, kuten rukousajan laskenta, Qibla Compass, islamilainen kalenteri, hälytysilmoitukset jne. Sovellusta voidaan käyttää arabian tai englannin kielellä. Voit joko käyttää viittä eri tilaa laskeaksesi rukouksen ajoituksen tai säätääksesi ne sovellukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. alQibla

alQibla-sovellus auttaa asettamaan rukousajoitukset sijaintisi mukaan. Voit asettaa ilmoituksia rukouksille eri Adhanien kanssa joka kerta. Voit tarkastella rukouksen ajoituksia arabiaksi, ranskaksi, turkiksi tai englanniksi. Voit myös jakaa kuukausikalenterin ystävien ja perheen kanssa. Voit käyttää Tapahtumakalenteria ostamalla sen sovelluksen sisäisestä ostoksesta hintaan 0,99 dollaria.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Qibla-kompassi

“Qibla Compass” -sovelluksella voit löytää Qiblan (Kaaba) suunnan mistä tahansa. Kierrä sitä ensin vasemmalle ja sitten oikealle kohti Kaabahia.

Sovellus tukee HD-grafiikkaa ja jakamisvaihtoehtoja, jotka tekevät siitä ihastuttavan sovelluksen. Jos yksinkertaisuus on mitä etsit, tämä Qibla-sovellus voi olla hyvä vaihtoehto.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Qibla-sovellus

Mikä tekee Qibla-sovelluksesta parhaan valinnan käyttäjille, on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Tämän sovelluksen toinen tärkeä ominaisuus on, että jopa sokeat ihmiset voivat käyttää sitä VoiceOverin avulla.

Se tukee sekä englantia että arabiaa. Koska mainoksia ei ole, käytät sitä ilman häiriöitä. Vielä parempaa, voit käyttää sitä myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. rukoilen

iPray on varustettu antamaan sinun tutustua Qibla-suuntaan erittäin helposti mistä tahansa maailmasta. Voit täysin luottaa siihen, että se näyttää oikeat rukouksen ajoitukset.

Tänään widgetin avulla on erittäin kätevää seurata rukousajojasi. Tarkista kuun vaiheet ja sen nykyinen tila. Tarpeestasi riippuen voit asettaa sen saamaan ilmoituksia rukouksistasi.

Hinta: $1.99

ladata

# 10. Qibla- ja rukousajat

Sisäänrakennettua kompassia ja GPS: ää käytettäessä “Qibla & Prayer Times” näyttää tarkat Qibla-ohjeet. Seitsemällä eri menetelmällä sovellus tarjoaa tarkat rukousajat.

Sovellus näyttää tietoja Hijri-kalenterin mukaan. Voit tarkistaa kuun nykyisen tilan ja vaihtaa todellisen pohjoisen ja magneettisen pohjan välillä. Valitse kompassin eri taustakuvista, jotta se näyttää hyvältä.

Hinta: $0.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Toivottavasti Qibla-suunnan tarkan suunnan löytäminen ei enää ole sinulle vaikea tehtävä. Käytä näitä hyödyllisiä sovelluksia suorittaaksesi salaatin halutulla rauhalla. Onko jokin näistä sovelluksista voittanut sydämesi?

Voit myös tarkistaa parhaat Azan-sovellukset iPhonelle ja iPadille.

Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit