Parhaat iMessage-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

iMessagella on oma siisti, pieni App Store. Lisäksi aina, kun lataat sovelluksen, jolla on jo mukana oleva iMessage-sovellus, se näkyy chat-näytössä, ja voit vain alkaa käyttää sitä puhuessasi ystävien ja perheen kanssa. Tässä viestissä olemme valinneet parhaat iMessage-sovellukset iPhonelle ja iPadille. Lähdetään.

1. Youtube

YouTube on ykkönen tässä luettelossa, koska me kaikki rakastamme katsella videoita. Ja aina kun löydämme hauskan tai informatiivisen, haluamme jakaa sen perheen ja ystävien kanssa. Tai joskus meidän on löydettävä nopeasti romanttinen kappale ja lähetettävä linkki rakastetulle, jolle puhumme. No, YouTuben iMessage-sovelluksen avulla voit tehdä sen hyvin nopeasti poistumatta viestiruudusta.

Napauta YouTube-kuvaketta ja näet suosituksesi ja myös haun. Se on helppoa ja toimii tarkoitetulla tavalla. Yhdellä napautuksella kappale tai video sijoitetaan kirjoitusruutuun lähetettäväksi. Napsauta vain sinistä lähetysnuolta, ja se lähetetään. Käytän tätä ja pidän sitä kätevänä.

Hinta: Ilmainen (jäsenyys: 11,99 dollaria)

ladata

2. Shazam

Oletetaan, että keskustelet perheen ja ystävän kanssa olohuoneessasi katsellessasi kappaleita televisiosta. Jotain tulee esiin, jonka uskot myös ystäväsi kuulevan. Napsauta vain Shazam-kuvaketta iMessage-ruudussa. Se tunnistaa kappaleen nopeasti, ja olet valmis painamaan sinistä lähetyspainiketta.

Käytin Shazamia ensimmäisen kerran vuonna 2013. Nyt Shazam on Applen omistuksessa. Huolimatta kappaleiden tunnistuksesta, joka on rakennettu suoraan SIRI: hen, Shazam-sovellus on edelleen saatavana useissa sovelluskaupoissa, mukaan lukien Google Play. Se toimii yhtä hyvin kuin ennen. Katsotaanpa, miten Shazamia käytetään Apple Musicin, Snapchatin ja muun kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. OpenTable

OpenTable antaa sinun etsiä, varata ja hallita ravintolavarauksia parhaalla mahdollisella mukavuudella suoraan Messages-sovelluksesta. Joten jos päätät joskus kohdella ystäviäsi erityisellä illallisella, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa hotellin varaamiseen yli 43 000 ravintolan tuella ympäri maailmaa.

Sovelluksen avulla voit löytää ravintoloita sijainnin ja keittiön mukaan. Se tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia mieltymystesi perusteella. Katso valokuvat, valikot ja arvostelut oppaasi valitsemiseksi. Lisäksi OpenTable tarjoaa sinulle upeita palkintoja aina, kun varaat ja ruokailet.

Hinta: Vapaa

ladata

4. iMessagen tarkistuslista

Nyt tämä pieni kätevä iMessage-sovellus on miellyttävä ja suoraviivainen. Se tekee mitä nimestään voi päätellä - voit luoda yksinkertaisia, toimivia tarkistuslistoja ja jakaa sen iMessagen sisällä.

Yhden luominen on erittäin helppoa. Napauta vain Uusi tarkistuslista ja antaa sille tarkistuslistan otsikko. Sen jälkeen lisäät kohteita. Se on ymmärrettävää ja nopeaa. Ilmainen versio on rajoitettu vain yhteen tarkistuslistaan. Maksullinen versio on yksi. Se maksaa vähemmän kuin kahvi.

Hinta: Ilmainen (rajoittamaton tarkistuslistan luominen: 0,99 dollaria)

ladata

5. Nero

Genius, jonka väitetään olevan maailman suurin kappaleiden sanoituskokoelma, voi olla hyvä iMessagelle. Kun olet yhteydessä ystäviisi, voit jakaa suosikkikappaleesi ystävien kanssa, jotta viestit tekisivät hauskempaa.

Koska sovelluksessa on valtava yli 1,7 miljoonan kappaleen kirjasto, vaihtoehdot eivät koskaan loppu. Tutustu mielenkiintoisiin tietoihin kappaleista ja seuraa myös Geniusin trendit. Liity jatkuvasti kasvavaan yhteisöön keskustellaksesi samanmielisten kanssa. Lisäksi sovellus tarjoaa myös kommentoidut sanoitukset kaikille suosikkikappaleillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. GamePigeon

Entä pelaaminen ystävien kanssa chattailun aikana? GamePigeonin avulla sinulla on suuri kokoelma erinomaisia ​​moninpelejä. Joitakin suosikkipelejäni sisältävät säiliöt, meritaistelu, kuppipongi, mancala, tyrmäys, shakki, tammi, meritaistelu, Gomoku jne.

Kaikki pelit ovat erittäin kiehtovia ja nautit niiden pelaamisesta ystävien kanssa. Lisäksi tuki useille kielille, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja ja perinteinen kiina, tekee tästä sovelluksesta käyttäjäystävällisemmän.

Hinta: Vapaa

ladata

7. ESPN

Jos pidät urheilusta, sinun ei pidä hukata ESPN: ää! Sovellus tarjoaa live-tuloksia ja uutisia useista urheilulajeista, kuten MLB, NFL, College Football, NBA, NHL, College Basketball, MLS ja Esports.

IMessage-sovelluksen avulla voit jakaa live-tuloksia ystävien kanssa ja jopa katsella videoiden kohokohtia ilman, että sinun tarvitsee lopettaa keskustelua. Hyödynnä Handoffin kaikkia etuja ja pysy kuulolla suosikkitarinoillesi saumattomasti. Lisäksi ESPN on yhteensopiva kolmen kielen kanssa, mukaan lukien englanti, portugali ja espanja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Google

Tiedämme, mitä Google on ja mitä se tekee. Rakasta heitä tai vihaa heitä, Google rakentaa parhaita ohjelmistoja ja sovelluksia, joita miljardit käyttävät. Tämä yksinkertainen iMessage-sovellus on Googlen lupauksessa. Se on kätevä ja tehokas. Sovelluksen avulla voit etsiä mitä tahansa poistumatta viestisovelluksesta.

Siellä on myös pikahaun pikakuvakkeita, kuten Sää, Ruoka, Lähistöllä, Trendit ja Videot. Voit jakaa mitä tahansa näiden tietoja yhdellä napautuksella. Sovellus ei tunne ja käyttäydy ikään kuin se olisi käynnissä viesteissä. Tuntuu täysin toimivalta, pätevältä itsenäiseltä sovellukselta. Google iMessage -sovellus auttaa sinua jakamaan jotain kollegoiden ja ystävien kanssa keskustelun aikana. Se on melko siisti. Anna mennä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Google Maps

Google Maps ei tarvitse mitään käyttöönottoa, vai mitä? Suosituimman navigointisovelluksen ollessa vain kova päässä, reaaliaikaisia ​​liikennepäivityksiä käyttämällä pääset mihin tahansa paikkaan nopeammin.

Tutustu upeisiin paikkoihin ja tutustu niihin. Sovelluksen avulla voit luoda luettelon suosikkipaikoistasi, jotta voit suunnitella matkasi älykkäästi. Katunäkymä ja ravintoloiden, kauppojen, museoiden sisäkuvat tarjoavat realistisen kuvan.

Jaa matkasi ja jopa reaaliaikainen sijainti ystävillesi ja rakkaillesi. Ja kyllä, voit myös ladata karttoja navigoidaksesi ilman Internetiä.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Joten mikä näistä iMessage-sovelluksista olet asentanut iPhonellesi? Haluatko kertoa meille suosikkisovelluksistasi?

Älä missaa:

  • Kuinka poistaa tai piilottaa iMessage-sovelluksen laatikko
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot
  • Kuinka lähettää Invisible Ink iMessage iPhonesta
  • iMessage on kirjautuneena ulos virheestä iPhonessa: 8 helppoa korjausta

Uusimmat viestit