Parhaat kotelot 12,9 tuuman iPad Pro 2018: lle [2020 Edition]

Applen 12,9-tuumainen iPad Pro 2018 on saanut hohtoa ja voimaa olla paitsi älykkäin tabletti myös tyylikkäin kannettava tietokone. He sanovat: "Suurella voimalla on suuri vastuu." Joten, jos olet valmis panemaan kätesi tämän luovan gadgetin päälle, sinun ei tarvitse muuta kuin parasta 12,9 tuuman iPad Pro -koteloa, jotta tabletti on suojattu tahattomilta kolhuilta ja naarmuilta.

Minkälaisia ​​tapauksia etsit uutta iPadiasi? Pro-näköinen folio-kotelo, hyvännäköinen ohut kansi tai tyylikäs hiha. Olemme sisällyttäneet useita huippuluokan koteloita, jotka on suunniteltu vuoden 2018 12,9 tuuman iPad Pron 3. sukupolvelle. (Jos etsit 2020 iPad 12,9-tuumaisia ​​koteloita, tarkista tämä.) Joten sopivan kumppanin valitseminen tabletille pitäisi olla melko nopea asia sinulle!

Parhaat 2018 12,9-tuumaiset iPad Pro -kotelot [2020-versio]

Nopea pääsy:

 • Casemade
 • Contega Thin Pad & Quilliltä
 • Oxford-nahka Pad & Quilliltä
 • Infiland
 • Apple Smart Folio
 • Nacuwa
 • Inateck
 • Apple Smart Keyboard Folio
 • Ztotop
 • FYY
 • BELKA

# 1. Casemade

Ennen kuin puhut, persoonallisuutesi kertoo kaiken sinusta. Kun käärit premium-luokan iPad Pron ylelliseen nahkakoteloon, luot vastustamattoman persoonallisuuden, joka ei tarvitse esittelyä. Saat helposti huomiota muilta - missä tahansa oletkin. Todellisesta italialaisesta nahasta valmistettu nahkainen kotelo on saanut kaiken hyödyllisen sinulle.

Lepotila-toiminto säästää iPad Pron käyttöikää. Tässä kotelossa on täydelliset aukot, jotta pääset nopeasti käyttämään laitteen ominaisuuksia, joten voit käyttää tablettiasi vaivattomasti. Taita kotelo alaspäin kirjoittaaksesi pitkiä viestejä laitteellesi. tämä sama säätö voi antaa sinulle miellyttävän katsella elokuvia ja videoita.

USP: Italialainen nahka

Tutustu Amazoniin

# 2. Contega Thin Pad & Quilliltä

“Contega Thin” -näyttely on luokkaa ja se on pohjustettu suloiseksi ohueksi folio-koteloksi. Esteettisessä suunnittelussa on hienostunut käsityötaito. Ja korkealaatuisen materiaalin ansiosta se tuntuu ensiluokkaiselta kaikilta puolilta.

Voit hyödyntää monikulmaista jalustaa parantaaksesi katselukokemustasi. Kohteliaisuus magneettinen ON / OFF-toiminto; kansi varmistaa, ettei tarpeetonta virrankulutusta ole.

Lisäksi Contega Thin toimii täydellisesti Apple Smart Keyboard Folio -kotelon kanssa ja sitä on saatavana kolmessa värissä, nimittäin pellavan harmaana, puuhiilenä ja karpalona.

USP: Esteettinen muotoilu

Katso Pad & Quill

# 3. Oxford-nahka Pad & Quilliltä

Vielä yksi tapaus Pad & Quilliltä. Oxford Leather-folio-kotelo on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka rakastavat rikas laatua ja haluavat vain parasta pukua. Huipputyön esittely; tämä folio-tapaus voi lisätä tunnelmaa ammatilliseen profiiliisi.

Amerikkalaista täysjyvänahkaa on rikastettu merilaatuisilla nailonompeleilla. Mukana on myös sisätasku asiakirjojen turvalliseen säilyttämiseen. UV-kestävän laadun ansiosta folio-kansi voi pitää ylellisen nahkarakenteen menestyksekkäästi elossa iän asti.

Vaakasuora katselujalusta on kätevä, kun haluat katsella mediaa mukavasti. Lopuksi, tämä premium-nahkainen puku iPad Prolle on saatavana kahtena värinä: viski ja kastanja.

USP: Amerikkalainen täysjyvä suitset

Katso Pad & Quill

# 4. Infiland

Infilandin iPad Pro -kotelo tukee automaattista herätys- / lepotilatoimintoa, mikä säästää laitteen akkua. Yksi kotelon parhaista ominaisuuksista on ylimääräinen leikkaus toisen sukupolven Apple Pencilille. Voit kiinnittää Apple Pencil magneettisesti, ja ladata ja pariliittää myös, kun iPad Pro on kotelon sisällä.

Infiland on suunnitellut tämän tapauksen tarkasti jättääkseen aukot tarkkoihin paikkoihin; voit nopeasti käyttää kosketusnäyttöä, sivupainikkeita, latausporttia, kuulokkeita ja kameran portteja. Tämä ohut kotelo voidaan muuntaa vakaaksi telineeksi videoiden ja e-kirjojen katseluun ja lukemiseen. Kuorikotelo estää tablettisi putoamasta, kun luet tai kirjoitat.

USP: Läpikuultava selkäsuoja

Tutustu Amazoniin

# 5. Apple Smart Folio

Applen Smart Folio on saanut tyylikkään ilmeen ja sopii 12,9-tuumaisen tabletin ympärille moitteettomasti. Suojus on kuitenkin tarpeeksi hyvä antamaan oleellisen suojan sekä laitteen etu- että takaosalle.

Urheilullinen liukastumisen estävä ohut kotelo tuntuu melko tarttuvalta. Siksi kolmannen sukupolven iPad Pron pitäminen kädessäsi ei ole hankalaa.

Voit myös kaksinkertaistaa etukannen katsellaksesi mediaa vaakasuunnassa. Lisäksi Smart Foliossa on kaksi ihastuttavaa väriä, kuten hiiliharmaa ja valkoinen.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tarkista Apple

# 6. Nacuwa

Jos haluat omaksua ammattitaitoisen holkkikotelon mukavuuden, “Nacuwa” voi olla syytä tarkistaa. Sen muotoilu on yksinkertainen ja se lupaa tarjota 360 asteen suojan iPad Prolle.

Iskuja vaimentava sisustus auttaa holkinsuojusta imemään iskuja ja torjumaan myös ei-toivotut naarmut. Ja kyllä, siellä on suuri tasku, jonka avulla voit tallentaa joitain ylimääräisiä asioita, kuten laturit, kuulokkeet ja paljon muuta.

Vahvistetun kahvan avulla voit kantaa tablettia turvallisesti. Väreistä Nacuwa-hihassa on kolme vaihtoehtoa: musta, harmaa, naamiointi.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. Inateck

Tyylikäs muotoilu tekee Inateckistä hienon valinnan erittäin suurelle tabletille. Kansi on siististi suunniteltu kulutusta kestävällä materiaalilla ja siinä on hienostunut profiili. Pehmeällä ja sileällä pinnalla tuntuu mukavalta pitää kantta.

Inateck-holkissa on iso lokero, jossa voit säilyttää useita esineitä, kuten iPhonea, kuulokkeita, kaapeleita ja muuta. Lisäksi sisustus voi hajottaa iskut varmistaen, että tabletti on saanut tarvittavan suojan hankaukselta.

Väreistä puhuttaessa saat vain kaksi vaihtoehtoa, kuten tumma ja vaaleanharmaa.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. Apple Smart Keyboard Folio

Jos huipputason näppäimistökotelo on tavoitteen yläosassa, valitse Apple Smart Keyboard Folio. 199 dollaria, se on kallista. Sillä on kuitenkin kyky tehdä saumaton pari tabletin kanssa.

Täysikokoinen näppäimistö on erittäin herkkä ja tekee kirjoittamisesta yksinkertaista purjehdusta. Yksi tapauksen merkittävä piirre on, että sinun ei tarvitse ladata, koska se menee mehuiksi, kun se on kytketty iPadiin. Kestävyyden suhteen kansi näyttää hyvältä rakennetulta ja tarjoaa turvallisen otteen.

USP: Saumaton suorituskyky

Tarkista Apple

# 9. Ztotop

Ensiluokkaisesta synteettisestä nahasta valmistettu Ztotop houkutteli minua hienostuneella viimeistelyllä. Tarttuva ulkopinta tekee 12,9-tuumaisen tabletin kantamisesta mukavan. Sisäinen pehmeä mikrokuituvuori varmistaa, että laitteesi pysyy myös mukavana ja suojattuna.

Voit käyttää jalustaa useilla vakailla vaakasuorilla katselukulmilla. Siinä on myös käsihihna, kynäteline ja järjestäjätasku. Älykäs magneettinen kansi tukee automaattista herätystä ja lepotilaa.

USP: Ensiluokkainen synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

# 10. FYY

Arvostatko käsityötä? FYY-folio-kotelo, jossa on runsas käsintehty muotoilu, voi olla suosituin valinta.

Pidän sen erinomaisesta rakenteesta, jossa on huippuluokan lehmännahka ja esteettinen pinta. Aito nahka tuntuu mukavalta ja tekee siitä myös tabletin pitämisen mukavan.

Toinen tämän tapauksen merkittävä laatu on lämmönpoistotoiminto, joka ei salli iPadin ylikuumenemista. Siksi voit rokata korkean oktaaniluvun avaruusräiskintä- tai toimintapelejä tuntikausia.

Lopuksi se tarjoaa viininpunaisia, mustia ja ruskeita värivaihtoehtoja.

USP: Laadukas käsityönä tehty muotoilu

Tutustu Amazoniin

BONUS

BELKA

Et voi olla ylistämättä päällystä, joka on huolehtinut suurimmasta osasta tarpeita. Löysin tämän BELKA-kannen parhaan edullisen folio-kotelon iPad Pro 2018: lle.

Ensinnäkin kotelo on veistetty vegaanisesta nahasta ja siinä on Fibonacci-ompeleet. Vaikuttava nahkarakenne antaa sille ammattilaisen ilmeen, jota haluaisit höystellä ammattimaassa.

Kova PC-kuori tekee siitä poikkeuksellisen kestävän. Se tarjoaa suuren taskun dollarin seteleille ja kolme paikkaa luotto- ja henkilökorttien säilyttämistä varten. Eikä siinä kaikki, hyödyllinen käsiranneke tarjoaa sinulle haluamasi joustavuuden pitää iPad turvallisesti.

USP: Vegaaninahkaa hienostuneilla Fibonacci-ompeleilla

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset! Joten nämä ovat hienoimpia tapauksia uudelle 12,9 tuuman iPad Prolle.

Suosikkisi?

Toivon, että sinulla on parempi puku iPadillesi. Voit olla varma, päivitämme tämän kokoonpanon, kun markkinoille tulee enemmän arvokkaita tapauksia. Joten, pidä tämä viesti tutkaasi.

Mikä on suosikkisi iPad-kansi? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit