Parhaat RAW-valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

RAW-kuvaaminen on uskomattoman hyödyllistä vakaville valokuvaajille, jotka haluavat saavuttaa lopullisen räätälöinnin jokaisessa kuvassa. Tämän tiedostomuodon avulla hienosäädetty muokkaus hallitsee kuvan kaikkia näkökohtia, jotta se näyttää juuri haluamallasi tavalla. Vaikka iPhone-kamerasi on epäilemättä tehokas työkalu tähän tarkoitukseen, tarvitset myös oikeat sovellukset muokkaamiseen helposti ja tarkasti. Joten valitse valinta tästä parhaista RAW-valokuvien muokkaussovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Pimeä huone
 2. Adobe Lightroom
 3. VSCO
 4. ProCam 8
 5. Jälkivalo
 6. Halide Mark II Pro -kamera
 7. Momentin Pro-kamera
 8. Snapseed
 9. Pro-kamera
 10. MuseCam - Kuvankäsittelyohjelma
 11. Kamera + 2

1. Toimittajan valinta - Darkroom

Tässä on yksi parhaista all-in-one-työkaluista, jotka tuovat valokuvasi eloon. Voit muokata RAW-valokuvia helposti niiden täydellä tarkkuudella ja muokata kaikkia yksityiskohtia varjoissa ja korostuksissa.

Lisäksi se antaa sinulle samat työkalut, joita ammattivalokuvat käyttävät luomaan mukautettuja suodattimia tyhjästä. Käytä muokkauksia ja suodattimia useisiin valokuviin samanaikaisesti ja nauti monista muista työkaluista, kuten muotokuvan epätarkkuuden muokkaus, valikoivat värityökalut ja jopa videon muokkaus.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 3,99 dollaria)

ladata

2. Adobe Lightroom

RAW-valokuvien muokkauksessa ei voi mennä pieleen tämän suositun sovelluksen kanssa, joka sisältää runsaasti toimintoja. Se on uskomattoman intuitiivinen käyttää ja tarjoaa ylivertaisen hallinnan helppokäyttöisillä kuvankäsittelytyökaluilla. Napauta ja vedä liukusäätimiä mukauttamaan kuviesi ulkoasua haluamallasi tavalla.

Voit säätää jopa hienoimpia yksityiskohtia valikoivilla säätöillä, edistyneellä värilajittelulla ja muulla. Lisäksi sovellus helpottaa asioita esiasetuksilla, jotka voivat antaa kuvillesi ainutlaatuisen esteettisen ilmeen. Voit myös yhdistää esiasetukset luo suosikkivalokuvaefektisi nopeasti.

Hinta: Ilmainen (Premium kuukausittain 40 Gt - 1,99 dollaria)

ladata

3. VSCO

Tämän luovan kuvankäsittelysovelluksen avulla on helppoa tuoda ja muokata RAW-valokuviasi. Tee niistä pop-kontrastin ja kylläisyyden säätöjä, lisää elokuvatehosteita rakeilla ja haalistuu, kokeile perspektiiviä rajaus- ja vinoviivojen avulla ja paljon muuta.

Voit myös tallentaa ja luoda suosikkimuokkauksesi yhtenäiseksi. Sovellus tarjoaa kymmenen ilmaista esiasetusta, ja voit käyttää satoja muita, kun sinusta tulee jäsen. Vahvista luovuutta edistyneillä valokuvien muokkaustyökaluilla, kuten HSL ja Split Tone, jotta voit viedä valokuvasi seuraavalle tasolle.

Hinta: Ilmainen (VSCO: n vuosittainen jäsenyys - 19,99 dollaria)

ladata

4. ProCam 8

Nauti monista esi- ja jälkituotanto-ominaisuuksista korottaaksesi valokuvasi ja videosi tässä ammattimaisessa manuaalikamerasovelluksessa. DSLR-kamerat inspiroivat vieritys- ja askeljärjestelmää.

Valittavana on 60 ammattimaisesti muotoiltua suodatinta ja 17 linssiä. Voit käyttää 19 kattavaa säätötyökalua, ja kaikki muokkaukset ovat täysin palautettavissa. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja aloittelevat käyttäjät voivat helposti selvittää sen. Siinä on intuitiiviset hallintalaitteet eikä mainoksia häiritse sinua.

Hinta: $6.99

ladata

5. Jälkivalo

Saavuta valokuvien muokkauksen täydellisyys korkealaatuisilla suodattimilla, aidoilla elokuvarakenteilla sekä tarkoilla muokkaus- ja säätötyökaluilla, joita ohjataan kosketuseleillä. Voit lisätä viimeistelyjä aidoilla 35 mm: n kalvolla tehdyillä valovuotoilla.

Suodattimet on suunnitellut ammattivalokuvaajat, eikä sinun tarvitse koskaan muuta sovellusta valokuviesi erottamiseksi. Kanavoi luovuutesi mukautuksilla yli 120 fontin ja yli 150 mallin ansiosta.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen Afterlight-jäsenyys - 2,99 dollaria)

ladata

6. Halide Mark II Pro -kamera

Tarkasta tämä palkittu RAW-kuvankäsittelysovellus tarkoitukselliseen ja harkittuun valokuvaukseen. Huippuluokan työkalut ja kaunis käyttöliittymä, joka on suunniteltu uusimmille iPhone-puhelimille, tarjoavat paljon hallintaa ammattitason kuvien kaappaamiseen ja käsittelyyn.

Voit muuttaa valotusta ja manuaalista tarkennusta eleillä pyyhkäisemällä tai siirtymällä tehokkaasta automaattitilasta manuaaliseen kuvaamiseen. Voit jopa mukauttaa ohjaimia sovelluksen mukauttamiseksi tarpeisiisi ja käyttää sen tehokkaita työkaluja.

Hinta: Ilmainen (vuodessa - 11,99 dollaria)

ladata

7. Pro Camera by Moment

IPhonen ikonisten kameralinssien valmistajilta tulee tämä sovellus, joka antaa sinulle hyödyllisimmät työkalut valokuviesi ja videoidesi muokkaamiseen täydellisesti. Kuvaa RAW-muodossa myös BURST-tilassa ja hallitse kaikkea valotuksesta ja suljinnopeudesta valkotasapainoon, iso-arvoihin jne.

Käyttöliittymä on yksinkertainen, nopea ja helppo käyttää. Lisäksi on paljon aloitusvinkkejä, oppaita ja kokopäiväistä asiakaspalvelua, jotka auttavat sinua. Videon muokkausominaisuuksia on myös paljon, ja se toimii erityisen hyvin Moment-linssien kanssa.

Hinta: $6.99

ladata

8. Snapseed

Tämä Googlen RAW-kuvankäsittelyohjelma erottuu puhtaasta ja selkeästä käyttöliittymästä. Se on erittäin intuitiivinen, ja edes lisäominaisuudet eivät ole sekaisin tai liian monimutkaisia.

Suorituskyky ja tarkkuus pysyvät kuitenkin ajan tasalla, ja voit tallentaa muokkauksesi vaihe vaiheelta. Voit saavuttaa ammattitason muokkauksen edistyneillä mutta helppokäyttöisillä työkaluilla. Esimerkiksi Ambience-työkalu tarjoaa erinomaisen yhdistelmän kirkkautta, varjon aukeamista, lämpöä ja jopa uskomattoman korostussuojan kerralla.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Pro-kamera

Tässä on toinen johtava iOS-kamerasovellus, jota on helppo käyttää kaikille, mutta syvä ja monitoiminen ammattimaisten tulosten saavuttamiseksi. Se tarjoaa maksimaalisen hallinnan kamerallesi ja erinomaisen RAW- ja syvyysmuokkauksen.

Uusi heikko valo + -ominaisuus on erityisen vaikuttava. Ja käyttämällä iPhonen sisäänrakennettua gyroskooppia ja patentoitua tekniikkaa, voit tallentaa valokuvia, joissa ei ole perspektiivivirheitä. Lisäksi se on myös erinomainen videonmuokkaussovellus, joka tukee Dolby Vision HDR -videota iPhonessa 12 tai uudemmassa.

Hinta: $8.99

ladata

10. MuseCam - Photo Editor

Tutustu tämän uuden sukupolven kuvankäsittelysovellukseen, jonka avulla täydellisten valokuvien ottaminen on helpompaa kuin koskaan. Voit siepata ja muokata kuvia käyttämällä elokuvien emulointiasetuksia, ammattilaistyökaluja ja kameran edistyneitä ohjaimia.

Valokuvat ovat valmiita muokattaviksi heti ilman tuontia, ja sovellus antaa sinulle monipuolisen kokoelman esiasetuksia, jotka on kehitetty joidenkin maailman hienoimpien valokuvaajien ideoilla.

Hinta: $3.99

ladata

11. Kamera + 2

Tämä RAW-editori sisältää monia työkaluja valokuvasi täydelliseen käsittelyyn. Valotuksen hienosäätöstä varjojen korostamiseen ja valkotasapainon säätämiseen on paljon kokeiluja ja leikkiä.

Kymmenet sisäänrakennetut suodattimet tekevät muokkaamisesta nopeaa ja kätevää taitotasostasi riippumatta. Sovellus sopeutuu tyylikkäästi tyyliisi, ja suoraviivainen käyttöliittymä antaa sinun keskittyä otokseesi.

Hinta: $4.99

ladata

Valitse parhaat sovellukset RAW-valokuvien muokkaamiseen iPhonessa

Nautitko kuvaamisesta RAW-muodossa ja jos kyllä, mikä RAW-kuvankäsittelyohjelma on mielestäsi paras iPhone- ja iPad-laitteille? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tarkistaa parhaat kameran zoomaussovellukset, joiden avulla pääset lähelle ja henkilökohtaisesti kohteidesi kanssa.

Voit myös lukea nämä:

 • Ilmaisia ​​valokuvien muokkaussovelluksia Macille
 • GIF Maker -sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • VITA-videonmuokkaussovellus iPhonelle ja Androidille
 • Kuinka käyttää ProRAWia iPhonessa 12 Pro ja 12 Pro Max

Uusimmat viestit