Parhaat vieraiden kielten oppimisen iPhone-sovellukset vuonna 2021

Halusitpa sitten olla monikielinen tai suunnitella vierailua vieraassa maassa liike-elämän tarkoituksiin, iOS: n kielenoppimissovellukset voivat olla sinulle erittäin hyödyllisiä. Ne tarjoavat paljon ääni- ja videotunteja, jotta voit oppia kielen kaikki puolet milloin tahansa ja missä tahansa. Lisäksi nämä sovellukset kiinnittävät tarkkaa huomiota käytäntöön ja tarjoavat kaivattua palautetta. Joten tiedät, oletko oikealla vai etkö pysty suorittamaan odotuksiasi.

1. Duolingo

Duolingo on ansaitusti luokiteltu numerosovellukseksi koulutusluokassa, ja se on välttämätön monikielisyyttä haluaville ihmisille. Tämän sovelluksen erottavat toisistaan ​​huolellisesti suunnitellut oppitunnit.

Puremankokoiset oppitunnit eivät vaadi paljon aikaa. Siksi, vaikka sinulla ei olisikaan paljon aikaa oppimiseen, voit tulla toimeen heidän kanssaan omassa tahdissasi.

Voit harjoitella keskustelua älykkäiden veneiden kanssa. Lisäksi sen avulla voit myös seurata, kuinka hyvin suoritat, jotta pysyt kurssilla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Memrise

"Memrise" on ainutlaatuinen omalta puoleltaan. Tämä sovellus on saanut erittäin interaktiivisia istuntoja, jotka tekevät kielten oppimisesta paitsi melko helppoa myös hauskaa.

Sovellus tarjoaa hyödyllisen ääntäminenoppaan, jotta voit puhua yhtä sujuvasti kuin äidinkielenään puhuva. Sinulla on mahdollisuus tallentaa puheesi ja tarkistaa sitten, miten se kohtaa paikallisia.

Lisäksi Memrise antaa sinun myös asettaa päivittäiset tavoitteet riippuen siitä, kuinka monta sanaa haluat muistaa, ja pakottaa sinut toteuttamaan ne.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Busuu

Busuu on ilmainen sovellus, joka on saatavana useilla eri kielillä ja tarjoaa ainutlaatuisen ominaisuuden yhdistää oppijat äidinkielenään puhuviin. Kun olet viettänyt aikaa 3 000 sanan ja avainsanojen oppimiseen, voit olla vuorovaikutuksessa yli 80 miljoonan käyttäjän kanssa harjoitellaksesi oppimaasi.

Sovellus käyttää myös audio / visuaalisia tekniikoita oppiakseen valokuvien ja äänen kanssa. Jos haluat oppia ranskaa, venäjää tai jopa saksaa, Busuu-sovellukset ovat välttämättömiä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Pisarat

Välitön palaute ja henkilökohtainen opastus ovat erittäin käteviä varsinkin kun haluat hallita kieltä. Ja Dropsin avulla saat avustajan, joka paitsi auttaa sinua oppimaan yli 30 kieltä, mutta myös motivoi sinua antamaan parhaansa tarjoamalla ihanteellisia vinkkejä esteiden poistamiseksi.

Tämä sovellus tarjoaa melko helpon opetusmenetelmän. Voit esimerkiksi pelata tonnilla tavallisia sanoja ja selvittää parempia tapoja käyttää niitä. Hahmojen oppimisella on lisäksi tärkeä rooli auttamaan sinua kirjoittamaan oikein.

Yksityiskohtaisen raportin päivittäisen edistymisen ansiosta Drops tarjoaa täydellisen käsityksen suorituskyvystäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Babbel

Haluatko oppia puolan, indonesian, hollannin tai jonkin muun suositun kielen, Babbelista voi olla valtava apu, kun haluat hallita sitä hyvin. Voit valita oppitunnit, joihin haluat keskittyä, ja oppia kielen perus- tai syventävät taidot melkein mihin tahansa keskustelun tarpeeseen.

Erinomaisen puheentunnistustekniikan avulla sovellus varmistaa, että puhut sanat oikein. Kaikki oppitunnit ovat lyhyitä, jotta voit säästää aikaa niille. Älykäs arvostelupäällikkö auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi ja tarjoaa myös paremman käsityksen.

Hinta: Vapaa

ladata

6. HelloTalk

Jos sinulla on taipumus oppia vieraita kieliä ja haluat oppia sen helposti, HelloTalk on kokeilemisen arvoinen. Aivan kuten Tandem, se yhdistää sinut äidinkielenään muille kielille, kuten englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi jne. Ole vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja vaihda kieltä oppimiseen.

Voit etsiä ihmisiä, jotka tarvitsevat ottelun sinun ja harjoitella kieltä hänen kanssaan. Kun sinulla on mahdollisuus kommunikoida tekstin / äänen / videon kautta, sinulla ei ole mitään ongelmia ajatusten vaihdossa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Innovatiivinen 101

"Innovative 101": n tekee merkittäväksi valtava ääni- ja videotuntien luettelo. Tavoitteestasi riippuen voit kuunnella tai katsella asiantuntijoiden valmistelemia leikkeitä parantamaan luku-, kirjoitus-, puhe- ja kuuntelutaitoasi.

Lisäksi Innovative 101 on luokitellut oppitunteja, kuten esittely, aloittelija, aloittelija, keskitason ja edistynyt. Joten on erittäin helppoa valita kurssi, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Vielä parempi, sovellus tarjoaa myös offline-tilan, jossa pystyt saamaan kaikki lataamasi oppitunnit omaan tahtiisi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Mondly

“Mondly” on suunniteltu olemaan älykäs tutori. Tämän sovelluksen mielestäni erittäin tehokas on se, että siinä on edistynyt puheentunnistustekniikka. Joten se pystyy kuuntelemaan puhettasi mukavasti ja tarjoaa intuitiivisempaa palautetta, jolla on ratkaiseva rooli sujuvan puhumisen auttamisessa.

Mondly opastaa ääntämistä oikein antamalla sinun kuunnella äidinkielenään puhuvien keskusteluja. Se tarjoaa ydinsanoja ja lauseita, jotka varmistavat, että voit kommunikoida mukavasti.

Lisäksi edistyneet tilastot osoittavat todellisen edistymisen ja osoittavat myös alueet, joilla sinun on työskenneltävä kovemmin.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Mangokielet

"Mangokielet" voi olla valtava apu antamalla sinun hallita mitä tahansa vierasta kieltä. Se tarjoaa sinulle helpon pääsyn yli 60 vieraalle kielikurssille. Sovellus tarjoaa 17 englannin kurssia, joita opetetaan puhujien äidinkielellä.

Jokainen oppitunti keskittyy neljään merkittävään keskustelukomponenttiin, kuten sanasto, ääntäminen, kielioppi ja kulttuuri. Ottaen huomioon, kuinka tärkeitä nämä komponentit ovat, sovellus antaa sinulle tarpeeksi harjoittelua saadaksesi hyvän pidon niistä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Tandemi

Paras tapa oppia uusi kieli on keskustelu. Mutta kenen kanssa puhuisit, jos kukaan perheenjäsenistäsi tai työtovereistasi ei puhu vierasta kieltä, jonka yrität oppia kotona, yliopistossa, toimistossa tai yhteiskunnassa?

Siellä mielenkiintoinen sovellus, kuten Tandem, voi rikkoa kahleet. Mikä tekee tästä sovelluksesta niin erikoisen, että sen avulla voit kommunikoida äidinkielenään puhuvien kanssa. Voit kommunikoida käyttämällä ääniviestejä, video- / äänipuheluja, tekstiä jne.

Suosituimmat kielet, joiden avulla voit puhua, ja käytäntö on englanti, espanja, kiina, japani, venäjä jne. Lisäksi Tandem-kielen oppimisohjelma kattaa yli 150 kieltä.

Hinta: Vapaa

ladata

11. HiNative

Ellet keskustele äidinkielenään puhuvien kanssa, sinulla ei ole täydellistä käsitystä kielen hallitsemisesta. HiNative tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä valtavaan intohimoisten kieltenopiskelijoiden Q & A-yhteisöön.

Voit olla vuorovaikutuksessa muiden oppijoiden kanssa ja jakaa ajatuksiasi. Koska on useita tapoja esittää kysymyksiä, mikään ei estä sinua ilmaisemasta ajatuksiasi.

Jos olet matkalla uuteen määränpäähän, voit pyytää hyödyllisiä vinkkejä paikallisista tavoista ja maamerkeistä.

Kaiken kaikkiaan HiNative tukee yli 110 kieltä, joten halu olla monikielinen ei koskaan rajoita.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Lingo-sanaston kouluttaja

Lingo on melko yksinkertainen, mutta erittäin tehokas auttamaan sinua oppimaan uutta kieltä. Se sisältää yli 600 englannin oppituntia. Lukuisilla eri aiheilla, kuten tiede, urheilu, liike-elämä, ruoka, kauneus jne., Se tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja tutkittavaksi.

Oppia on yli 4000 sanaa ja yli 350 ilmausta. Useilla testeillä se parantaa tietosi järjestelmällisesti. Lisäksi voit myös osallistua turnaukseen ja voittaa sertifikaatteja.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä se, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet vilkaissut iOS: n parhaita kielenoppimissovelluksia, kerro meille, mikä on ajoitettu tarpeisiisi. Varmista lisäksi, että kerrot meille niistä, jotka haluaisit nähdä yllä olevassa yhteenvedossa.

Haluat ehkä tutkia:

  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Käännössovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat esityssovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat projektipäällikköohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit