Parhaat naisten iPhone X -kotelot vuonna 2021

Jopa kokoamisen jälkeen rikas kokoelma parhaista iPhone X -koteloista, emme olleet tyytyväisiä ja löysimme jotain puuttuvaa. Myöhemmin huomasimme, että yksi kansiluettelo ei (useimmissa tapauksissa) pystynyt vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Siksi syntyi idea luoda ainutlaatuinen kokoelma parhaista iPhone X -koteloista naisille.

Valitessamme tapauksia varmistimme, että ne oli valmistettu kauniisti. Houkuttelevan muotoilun lisäksi korostamme myös suojausta, jotta älypuhelimella on tarvittavat hoidot kaikissa vaaroissa. Vielä yksi asia, johon kiinnitettiin erityistä huomiota, oli useiden värivaihtoehtojen saatavuus. Haluatko tutustua suosituimpiin iPhone X -koteloihimme? Uitaan yli!

 1. Samettikaviaari
 2. Speck
 3. SaukkoBox
 4. totallee
 5. TORRAS
 6. KAVAJ
 7. MOSNOVO
 8. Caka
 9. SYKLONI
 10. Silkki

# 1. Samettikaviaari

Velvet Caviar -kotelo on pudotustestisertifioitu ja sen takana on upea muotoilu. Se on kova ja kestävä, mutta muotoilu tekee siitä näyttävän pehmeältä ja lempeältä. Se suojaa iPhone X: tä putoamisilta pääasiassa kovan PC-materiaalin ja pehmeiden TPU-puskurien takia. Riippumatta siitä, mitä teet ja missä olet, tämä tapaus huolehtii laitteestasi tarkasti.

Lasertulostussuunnittelu tekee siitä näyttävän todelliselta eikä tulostetulta. Hintojen suhteen se on vähän korkeammalla puolella, mutta positiivisena puolena on, että käytettävissä on paljon suunnitteluvaihtoehtoja.

USP: Pudotustodistus sertifioitu

Tutustu Amazoniin

# 2. Speck Presidio Clear + Tulosta

Upea yhdistelmä tyylikästä muotoilua ja tinkimätöntä suojaa, “Speck Presidio Clear + Print”, on parhaimmillaan. Kultaiset kukat rikastuttavat sen muotoilua. Kaksikerroksinen rakenne kestää jopa 8 jalan pudotukset.

Viistoreunalla kosketusnäytöllä on lisäsuoja naarmuilta. Toinen tärkeä ominaisuus tässä tapauksessa on, että se ei muutu keltaiseksi altistuessaan UV-valolle. Lisäksi Speck Presidio on saatavana kahtena värinä: kulta ja vaaleanpunainen.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

# 3. OtterBox SYMMETRY CLEAR -SARJA

Tiedän, että haluat antaa älypuhelimesi loistaa läpi ja voittaa kaiken huomion. Mutta olet varma, että haluat myös tarjota sille välttämättömän suojan, jotta se pysyy turvallisena, eikö niin? Siksi huipputason tapaus, kuten OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES, voi tulla erittäin käteväksi.

Kaksoismateriaalirakenteen ansiosta se pystyy täysin hajottamaan vaikutukset. Kohotettu viistetty reuna antaa lisäsuojaa näytölle. Lisäksi sitä on saatavana neljänä värinä, ja sillä on elinikäinen takuu.

USP: Kaksoismateriaalirakenne

Tutustu Amazoniin

# 4. totallee

Jos sinulla on erityinen miellyttävä tyylikäs näköinen tapaus, sinun on kokeiltava totalleea. 0,02 tuuman paksuus tekee siitä (luultavasti) markkinoiden ohuimman tapauksen.

Valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista, se on erittäin sileä ja joustava. Siksi voit asentaa ja poistaa tämän tyylikkään kotelon mukavasti. Matta- ja himmeällä viimeistelyllä se voi pitää loistonsa elossa pitkään. Ennen kaikkea tällä ohuella kotelolla on 2 vuoden takuu ja se on saatavana kahdeksana hyvännäköisenä värinä.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. TORRAS

TORRAS urheilu on erittäin ohut muotoilu. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, se on suunniteltu kestämään älypuhelimesi paria. Matta pinta ei salli sormenjälkien tai lian ottaa sen kiiltoa.

Huolimatta tyylikkäästä ulkoasusta, sen voidaan luottaa suojaavan älypuhelinta tyhjästä. Korotettu huuli tarjoaa kaivatun suojan kaksoiskameralle. Ominaisuuksien ohella TORRAS-ohuella kotelolla on elinikäinen takuu, ja sitä on saatavana neljänä värinä, mukaan lukien punainen ja tummansininen.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

# 6. KAVAJ

Entä menisi tyylikäs lompakkokotelo? KAVAJ: lla on trendikäs muotoilu, joka yhdistyy tiiviisti iPhoneen. Aidolla lehmännahalla valmistettu KAVAJ on saanut voimaa tarjota tarvittavan suojan älypuhelimeesi pieniltä pudotuksilta. PC-kotelo tekee siitä erittäin kestävän.

Sen takana on pari paikkaa, jotta voit tallentaa kaksi luottokorttia. Sen lisäksi voit valita tämän tyylikkään lompakkokotelon kahdessa värissä: musta ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 7. MOSNOVO

Haluatko lisätä upean blingin älypuhelimeesi? MOSNOVO voi olla kuuma valinta! Kauniilla kukkasuunnittelulla takana kotelo kätkee helposti silmämunat. Rakennettu pehmeällä TPU: lla, se on erittäin joustava. Kumipäällysteinen ulkopinta paitsi kestää iskuja, myös tarjoaa paremman otteen.

Puskureita on hieman nostettu antamaan hyvä tyyny iskun aikana. Sen lisäksi koteloa on saatavana eri malleina ja väreinä tyylisi mukaan.

USP: Kaunis ruusu

Tutustu Amazoniin

# 8. Caka

Luulin, että haluat mielelläni koristaa älypuhelimesi design-kotelolla. Mandala-kukkapitsillä kirkas muotoilu näyttää kiehtovalta. Kuvio on muotoiltu siististi sen varmistamiseksi, ettei se kulu helposti.

Laadukkaiden PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmä on tukenut rakennetta. Tämän lisäksi sekä näytöllä että kameralla on erityinen suoja kohotetun huulen muodossa. Lopuksi koteloa on saatavana kuudessa eri väri- ja muotoiluvaihtoehdossa.

USP: Mandala kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 9. SYKLONI

Anna iPhonen X loistaa aivan kuten sinä tässä OCYCLONE-kotelossa. Siinä on kimalluksia ja timantteja, jotka lisäävät laitteen kauneutta. Sen lisäksi, että kotelo on vain kaunis, se suojaa laitetta tehokkaasti iskuilta, kolhuilta ja normaaleilta putoamisilta. Se kestää myös naarmuja ja tahroja.

Takana on myös rengas, jonka avulla voit nauttia elokuvista ja videoista handsfree-tilassa. Viimeisenä se on saatavana yhdeksänä värivaihtoehtona.

USP: Rengaspidike handsfree-katseluun

Tutustu Amazoniin

# 10. Silkki

Silkin tyylikkäästi muotoiltu lompakkokotelo ansaitsee löytää erityisen maininnan tästä luettelosta. Sen takana on paikka, johon voit kätevästi tallentaa jopa kolme korttia. Voit myös tukea korttia, jotta siitä tulee hyödyllinen jalusta.

Siinä on ohut mutta kestävä rakenne, joka tarjoaa luotettavan puolustuksen älypuhelimeesi. Kuvioidut sivut tarjoavat paremman otteen. Siitä huolimatta, tämä tyylikäs lompakko on kolmivärinen: karmiininpunainen, sininen jade ja musta onyx.

USP: Pitävät, kuvioidut sivut

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Sama, yksi näistä kauniista tapauksista on hurmasi sinut! Muuten, kumpi on muodostanut pariliitoksen älypuhelimesi kanssa? Olisi mukava tietää sen nimi ja ominaisuudet, joista olet halunnut kyseisessä tapauksessa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone X -kuoret
 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X rengaspidikkeen kotelot
 • Parhaat iPhone X -kotelot

Uusimmat viestit