Parhaat iPhone 6s Plus -puskurikotelot vuonna 2021

Villitys iPhone 6s: lle ja iPhone 6s Plus: lle on jo saavuttanut huippunsa. Monet käyttäjät etsivät tapauksia laitteidensa suojaamiseksi. Monet yritykset ovat innokkaita julkaisemaan tuotteitaan iPhone 6s: n ja 6s Plus: n julkaisun jälkeen. Ja tiedämme, että olet melko innoissasi siitä, että tiedät parhaiten kaikki iPhone 6s Plus -puhelimen kotelot käyttäjänä.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigen Ultra Hybrid -puskurin kotelo antaa iPhone 6s Plus -puhelimelle aivan uuden ilmeen kaksoissuojauksella. Puskurikotelossa on kova PC-kehys ja mukana tulee myös iskunvaimennus TPU-kehys.

Ei ole väliä haluatko suojata kamerasi, kulmasi tai iPhone 6s Plus -laitteen näytön, tämä puskurikotelo on täydellinen valinta sinulle. Selkeän takapaneelin ansiosta älypuhelin voi näyttää ulkonäönsä kaikessa loistossaan. Ja lähinnä pehmeän TPU-materiaalin ansiosta painikkeet tuntuvat melko napsahtavilta.

USP: Erittäin kirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. kaipaa

Jos odotat innokkaasti puskurikotelon räätälöintiä ylimääräisellä suojauksella, Crave-kotelo saattaa olla kiinnostava asia. Naarmuuntumaton takakansi ja iskunvaimentava puskurikotelo antavat sinulle parhaan suojan iPhone 6s Plus -puhelimellesi.

Sen lisäksi kotelo on erittäin ohut ja tuskin lisää laitteeseen irtotavaraa. Siinä on tarkat leikkaukset kaikkien porttien ja laitteen toimintojen käyttämiseen. Viimeisenä on myös kaksi värivaihtoehtoa.

USP: 30 päivän rahat takaisin takuu

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Ultra Hybrid

Vaikka Spigen Ultra Hybrid -puskurikotelossa ei ole takakantta tai etulevyä, se silti suojaa iPhone 6s Plus -laitettasi kaikista kulmista. Kun asennat tämän puskurikotelon iPhoneen, laitteen alkuperäinen ulkoasu pysyy samana, koska etu- tai takakantta ei ole.

Pelkästään suojauksen lisäksi se antaa iPhone 6s Plus -puhelimellesi ohuemman ilmeen verrattuna muihin tämän päivän luettelon tapauksiin. Painikkeita voidaan helposti painaa ja tuntea, koska kotelo ei ole liian paksu eikä liian ohut. Mutta ole varma iskuista ja kolhuista, iPhone on varmasti turvallinen.

USP: Vaikuttava, selkeä muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. CrashGuard, RhinoShield

CrashGuard on paikalla, kun se tarjoaa halutun suojan iPhonelle tahattomilta putoamisilta. Karu rakenne on vahvistettu sotilaallisella tasolla. Siksi älypuhelimesi voi vaivattomasti tulla vahingoittumattomaksi jopa ikävistä pudotuksista.

Äännetyt painikkeet ovat erittäin reagoivia napsautukseen, kun taas tarkat aukot varmistavat, että sinulla ei ole ongelmia laitteen käytössä. Lisäksi voit valita CrashGuardin jopa 12 viehättävässä värivaihtoehdossa, mukaan lukien musta, sininen, keltainen ja paljon muuta.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. KOTELO

Ohut malli SUPCASE ei maksa sinulle paljon verrattuna muihin puskurikoteloihin. Se voi olla samanlainen kuin muut ominaisuudet, kuten iskunkestävä, naarmuuntumaton, pudotukset ja kolhut jne.

Ainoa asia, joka tekee siitä täysin erilaisen, on helppo tarttua tunteeseen. Kyllä se on totta! Kun käytät tätä puskurikoteloa iPhone 6s Plus -laitteessa, se on melko helppo tarttua, ja myös painikkeita on helppo käyttää. Se on kevyt ja suojaa myös laitettasi pölyltä, mikä on melko tärkeä ominaisuus.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

6. i-Blason

Jos etsit erityisesti puskurikoteloa vain iPhone 6s Plus -puhelimelle, tämä on täydellinen valinta sinulle. Muita koteloita on saatavana eri malleille, mutta tämä on vain iPhone 6s Plus ja 6 Plus (julkaistu vuonna 2014).

Liukastumisenesto-ominaisuudet antavat sinulle ylimääräisen otteen pinnoista niin, että laite ei koskaan liu'u kädestäsi, ja vaikka se liukastuu, se on turvallinen monikerroksisen materiaalin ansiosta kaikissa kulmissa. Viimeisenä on myös kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Ensiluokkainen naarmuuntumaton materiaali

Tutustu Amazoniin

7. JETech

Loistava sekoitus tyyliä ja suojausta, JETech tekee hienon ottelun älypuhelimesi kanssa lisäämättä siihen paljon irtotavaraa. PC: stä ja TPU: sta valmistettu kotelo on saanut tarpeeksi voimaa sietämään iskuja. Toinen tämän kannen merkittävä laatu on UV-kestävyys. Siksi se ei muutu keltaiseksi ja voi säilyttää kiillon pitkään.

Ilmatyynyisten kulmien ansiosta kotelo kestää helposti kolhuja. Myös korotettu kehys suojaa näyttöä tyhjästä. Viimeisenä JETechillä on kuusi värivaihtoehtoa, kuten musta, kulta, harmaa ja paljon muuta.

USP: UV-kestävyys

Tutustu Amazoniin

8. LUVVITT

LUVVITT-puskurikotelo on tyylikäs mutta tyylikäs muotoilu, ja se sopii täydellisesti iPhone 6s Plus -puhelimeen. Huomaa, että se sopii vain 5,5 tuuman näytön malliin.

Koska kaikissa puskurikoteloissa on naarmuuntumaton, kulmasuoja, pudotussuoja jne. Ominaisuuksia, myös tässä tapauksessa annetaan vastaava vaihtoehto. Koska sillä ei ole takakantta, se ei näytä vaikuttavan iPhonen ulkoasuun.

USP: Vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

9. Ringke FUSION

Jos et halua muuttaa iPhonen ulkoasua ja haluat silti suojata sitä iskuilta ja pudotuksilta, Ringke FUSION -puskurin kotelo voi olla paras laitteellesi. Leikkaukset ovat täydellisiä, koska ne ovat kaarevia ja tyylikkäitä.

Tämä luettelossa oleva puskurikotelo vaikutti minuun paljon, ja syy on käytettävissä olevat erilaiset mallit. Jotkut niistä ovat fuusiomusta, fuusiokristallinäkymä, fuusio minttu, fuusiopeili ja savunmusta. Kaikki nämä tapaukset ovat ainutlaatuisia, eikä yksikään yritys valmistaa niitä ainakaan tähän päivään saakka.

USP: Sotilasluokan pudotussuoja

Tutustu Amazoniin

10. Verna

Verna on täydellinen esimerkki tyylistä ja kauneudesta sekä riittävä suoja laitteellesi. Se on täysin läpinäkyvä ja uskomattoman ohut; jonka avulla voit hemmotella laitettasi tyylikkäästi. Suojaamiseksi kotelon kulmissa on ylimääräinen tyyny, joka vaimentaa normaalien kaatumisten ja kolhujen vaikutukset.

Mitä tulee iPhonen käyttämiseen, kotelossa on juuri tarpeeksi leikkauksia kaikissa portteissa. Tämä mahdollistaa saumattoman pääsyn laitteeseesi milloin tahansa. Koska kyseessä on läpinäkyvä tapaus, värivaihtoehtoja ei ole.

USP: Erittäin ohut kotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikki puolustajasi?

Nyt kun olet tutkinut tapauksia, ilmoita meille kannen nimi, joka muodostetaan pariksi älypuhelimesi kanssa. Jos et löydä suosikkitapaustasi luettelosta, ilmoita siitä meille myös.

Voit myös tarkistaa muita lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
  • iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit