5 vinkkiä ja vihjeitä iPhone-laskinsovellukselle

Muistatko ne tieteelliset laskimet, joita käytit koulussa tai yliopistossa? Nämä olivat hengenpelastajia, kun joudut ratkaisemaan joitain monimutkaisia ​​matemaattisia yhtälöitä. Eikö olekin? Tällaiset laskimet vähenivät hitaasti tällä älypuhelinten aikakaudella, joka tulee normaalina laskimena iPhonen varastosovelluksissa. Mutta entä jos sanon, että voit silti saada tieteellisen laskimen iPhonellesi? Kyllä, kuulit sen oikein!

Tänään aion näyttää sinulle helpoimpia iPhone-laskimen vinkkejä ja vihjeitä, joista et ole tietoinen! Mikään ei tietenkään ole piilotettua, vaan et vain kokeillut pyyhkäisyjä ja siirtoja laskinohjelmassasi. Katsotaanpa heidät!

5 iPhone-laskimen vihjeitä

Näitä temppuja on helppo käyttää, vaikka et ole tottunut iPhonen laskinsovellukseen. Ole hyvä!

Nopea pääsy:

  • Poista numerot iPhone Calculator -sovelluksesta
  • Kopioi tai liitä numerot Laskin-sovellukseen
  • Kopioi viimeinen tulos Ohjauskeskuksesta iOS Calc -sovelluksessa
  • Käytä Scientific Calculator -sovellusta iPhonellasi
  • Käytä iPhonen hakua välitöntä laskutoimitusta varten

Vinkki # 1. Poista numerot pyyhkäisemällä

Heti kun syötät ison numeron, havaitaan usein, että numerot eivät vastaa toisiaan. Voit poistaa tietyn numeron napauttamalla sitä ja käyttämällä askelpalautinta. Mutta se on paljon helpompaa pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.

Yksinkertaisesti pyyhkäise oikealta tai vasemmalta (kumpi numero haluat poistaa) numerosta ja numeroista poistetaan. Niin helppoa on poistaa numerot vain pyyhkäisemällä.

Vinkki 2. Helppo kopiointi!

No, suurin osa teistä saattaa olla tietoinen tästä ominaisuudesta, mutta harvat ovat uusia, jotka ovat iPhonessa, ja he etsivät aina uusia asioita, jotka voidaan tehdä iPhonella. Numero on helppo kopioida ja liittää muista sovelluksista ja päinvastoin.

Paina numeroa pitkään olet kirjoittanut ja napauta kopioi / liitä kumpi haluat. Siinä kaikki, kaikki tehdään murto-osassa sekunneissa.

Vinkki # 3. Kopioi viimeinen tulos Ohjauskeskuksesta iOS Calc -sovelluksessa

Kuinka usein suljet laskimesi viimeisimmistä sovelluksista, kun olet tehnyt täydellisen laskelman pitkille laskuillesi? No, jos teet niin, se voi poistaa laskelmien tuloksen. Tämän välttämiseksi voit kopioida viimeisimmän tuloksen iPhonellasi, joka toimii iOS 13/12: ssä, tällä yksinkertaisella temppulla.

Pyyhkäise ylös (tai pyyhkäise alaspäin) ja siirry sivulle ohjauskeskus,paina pitkään Laskin-kuvaketta ohjauskeskuksesta. Se nyt näyttää viimeisen tuloksen, napauta sitä kopioidaksesi ja se on valmis!

Vinkki # 4. Käytä Scientific Calculator -sovellusta iPhonellasi

Aluksi suurin osa käyttäjistä ei tiennyt, että iPhonen mukana toimitetaan tieteellinen laskin. Itse asiassa monet teistä saattavat vielä miettiä, miten saada tieteellinen laskin älypuhelimeen, joka toimii iOS: ssä, eikö olekin? No, se on melko yksinkertaista!

Kallista vain iPhone vaakatila ja näet nyt a tieteellinen laskin ruudulla kuin tavallinen laskin.

Jos se ei tule näkyviin, sinun täytyy todennäköisesti poista pystysuunnan lukitus käytöstä alkaen ohjauskeskus ja yritä sitten toteuttaa tämä temppu! Sen pitäisi toimia sujuvasti sen jälkeen.

Joten tämän avulla voit nyt päästä eroon niistä iPhone-laskinohjelmista, joita käytit tieteellisissä laskelmissa, ja päästä pois pimeästä puolesta uskoen, että iPhone ei sisällä tieteellistä laskinta.

Vinkki # 5. Käytä iPhonen hakua välitöntä laskutoimitusta varten

Vaikka monet eivät halua käyttää iPhonen hakuvaihtoehtoa laskelmien tekemiseen, mutta se on kätevä vaihtoehto, jos et halua avata laskinsovellusta pienelle laskutoimitukselle. Se säästää jonkin verran akkua, jos et avaa sovellusta. Joten tässä voit tehdä laskelmia iPhone-haun kautta iOS 13/12: ssä!

Siirry iPhone-hakuun pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalta oikealle aloitusnäytöltä. Yläpalkissa näet hakuvaihtoehdon. Nyt tulee hankalin osa, koska sinun on syötettävä numerot ja matemaattiset operaatiot manuaalisesti. Sano esimerkiksi "340X23" mikä on yhtä suuri kuin 7,820 näkyy heti hakupalkin alla.

Tässä tapauksessa käytetty kertolasku on aakkoset "X" ja miinus & jako -vaihtoehdot ovat jo käytettävissä itse näppäimistössä. Tämä on tietysti pitkä prosessi, mutta se voi säästää paljon akkua, jos teet laskelmia säännöllisesti etkä käytä laskinohjelmaa samaan tarkoitukseen.

Yhteenvetona…

Joten nämä olivat joitain hienoimpia iOS-laskimen vinkkejä ja temppuja, jotka sinun täytyy kokeilla iPhonessa. Jos tiedät muita temppuja, jotka tiedät laskinohjelmasta, jota ei ole luettelossamme? Kerro siitä meille kommenteissa, ja me varmasti lisäämme sen luetteloomme, jos se toimii oikein!

Aiheeseen liittyviä viestejä, jotka sinun on luettava nyt!

  • Laskin-sovelluksen käyttö Apple Watchissa
  • Parhaat laskinohjelmat iPad Prolle
  • Parhaat Apple Watch -laskinohjelmat

Piditkö näistä vinkeistä?

Uusimmat viestit