Parhaat Apple TV 4K -lisävarusteet vuonna 2021

Olet katsellut suosikkielokuviasi, pelannut pelejä ja kuunnellut musiikkiasi Apple TV: ssä. Mutta välitätkö premium-laitteestasi? Jos ei, ajattele Apple TV -lisälaitteitasi. Nämä lisävarusteet suojaavat paitsi älytelevisiota myös parantavat katselukokemustasi. Olen valinnut riittävän huolellisesti oheislaitteen, joka vastaa premium-digiboksisi huippuosaamista. Nyt voit nostaa kotiviihteesi seuraavalle tasolle parhaiden Apple TV 4K -lisävarusteiden avulla.

1. 4K HDMI-kaapeli Belkiniltä

Liitä Apple TV televisioon Belkinin 4K-HDMI-kaapelilla. Voit käyttää tätä kaapelia myös suoratoistolaitteiden, pelikonsolien, Blu-ray-soittimien, projektorien ja muiden kanssa. Tämä kaapeli tukee 4K / 120Hz-tarkkuutta ja kuvataajuutta.

Nauti jopa 48 Gbps: n siirtonopeudesta sekä Dolby-visio- ja HDR 10 -yhteensopivuudesta. Tällä kahden metrin (6,6 jalan) HDMI-johdolla on kahden vuoden rajoitettu takuu.

USP: Siirtonopeus 48 Gbps

Tutustu Amazoniin

2. SteelSeries Nimbus langaton peliohjain

Tämä peliohjain on suunniteltu erityisesti Apple TV: lle. Ohjaimessa on yli 40 tuntia ladattavaa akkua, jonka avulla voit pelata suosikkipelejäsi tuntikausia yhdessä Apple TV: ssä.

Tarkista, että ohjaimen Menu-painike; tämä painike auttaa sinua siirtymään sisällössä välittömästi. Onko sinulla kumppani, joka voi leikkiä kanssasi? Liitä nyt kaksi ohjainta moninpelejä varten.

USP: Yli 40 tuntia ladattavan akun käyttöikää

Tutustu Amazoniin

3. AirPodit 2

Jos et halua häiritä muita katsellessasi elokuvaa Apple TV: llä, voit liittää AirPods 2: n Apple TV: hen. Apple toi markkinoille toisen sukupolven H1-sirulla ja langattomalla latauslaitteella varustetut AirPod-laitteet.

Jos AirPods 2 ei ole budjetissasi, voit myös valita ensimmäisen sukupolven AirPodit. Vaihtoehtoisesti voit noutaa langattoman latauskotelon yksin ja käyttää nykyisiä AirPod-laitteitasi.

USP: Langaton latauskotelo

Tarkista Apple

4. Siri-kaukosäädin

Siri Remote on paras kumppani sinulle katsellessasi Apple TV: tä. Hanki Apple TV 4k: n ja Apple TV HD: n täydellinen hallinta Sirin avulla. Voit tutkia mitä haluat katsella äänelläsi.

Voit käyttää Touch-pintaa vuorovaikutuksessa Apple TV: n kanssa nopeasti. Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka yhdistää kaukosäätimen Apple TV: hen. Sen sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku voidaan ladata USB: n kautta tietokonejärjestelmään tai virtalähteeseen.

USP: Täydellinen hallinta

Tarkista Apple

5. Sony X9000F 2.1 -kanavainen Soundbar ja Dolby Atmos

Elokuvien katselu 3D-tilaäänellä on uskomaton kokemus sinulle ja perheellesi. Voit nauttia tästä Sony Sound Barissa, jossa on Dolby Atmos ja langaton subwoofer. Sen seitsemän äänitilaa antavat täyden ilon elokuvista, musiikista, peleistä, uutisista ja urheilusta.

Tarvitset HDMI-, HDMI ARC- tai HDMI eARC -palvelun, jotta voit liittää tämän äänipalkin Apple TV: hen. Kun yhteys Apple TV: n ja soundbarin välille on muodostettu, sinulla on rajattomasti hauskaa. Napsauttamalla kaukosäätimen painiketta voit muuntaa minkä tahansa äänen mukaansatempaavaksi surround-ääneksi.

USP: 71,2 tilaääni

Tutustu Amazoniin

6. Beats Studio 3 langattomat kuulokkeet

Puhdas adaptiivinen kohinanvaimennus (ANC) on yksi Beats Studio 3: n langattomien kuulokkeiden räikeistä ominaisuuksista. Kun kulutat valitsemaasi sisältöä, kuuntelet vain keskusteluja ja musiikkia, et melu. Vahvan, jopa 22 tunnin akunkeston ansiosta voit jatkaa elokuvien ja TV-ohjelmien katsomista Apple TV: llä.

Apple on asentanut W1-sirun näihin langattomiin kuulokkeisiin. Tämä siru varmistaa saumattoman asennuksen ja vaihdon Apple-laitteillesi.

USP: 22 tunnin akunkesto

Tutustu Amazoniin

7. Anker Bluetooth-näppäimistö

Anker on yksi johtavista Applen lisävarusteiden tuotemerkeistä. Tämä Bluetooth-näppäimistö on ergonomisesti suunniteltu vähentämään rantakipua kirjoittaessasi. Nauti kaapelittomasta ja häiriöttömästä yhteydestä Apple TV: hen.

QWERTY-asettelussa on omat toimintonäppäimet kirjoittamisen nopeuden lisäämiseksi. Se säästää akkua automaattisesti lepotilassa.

USP: Pitkäikäinen akku

Tutustu Amazoniin

8. ReliaMount Apple TV -teline

Korjaa Apple TV suoraan television takana ja nauti elokuvien ja TV-ohjelmien katselusta. ReliaMount on täydellinen Apple TV -teline, jonka voit kiinnittää television takaosaan erityisellä liimalla.

Tämä kiinnike on yhteensopiva kaikkien Apple-televisioiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Apple TV 4K ja 2., 3. ja 4. Apple TV-sukupolvi.

USP: Yhteensopiva kaikkien Apple TV: n kanssa

Tutustu Amazoniin

9. elago R1 Intelli -kotelo

Kestävästä ja pehmeästä silikonista valmistettu Apple TV Siri -kaukosäädin sopii täydellisesti neljännen ja viidennen sukupolven TV-kaukosäätimeesi. Tämä Intelli-kotelo tarjoaa parhaan otteen ja pudotussuojan kaukosäätimeen.

Voit kiinnittää television kaukosäätimen mille tahansa metalli- (ja television) pinnalle, koska kotelo on varustettu magneettitekniikalla. Jopa kotelon asentamisen jälkeen voit käyttää kaikkia etätoimintoja nopeasti.

USP: Magneettitekniikka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

Apple TV on erinomainen viihteen lähde, ja siksi se vaatii erityistä huolellisuutta. Vaikka kaikki lisävarusteet eivät voi suojata harrastelaitettasi, ne voivat varmasti parantaa television katselukokemustasi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Luettelo sovelluksista, jotka ovat saatavilla Apple TV: ssä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja muissa maissa
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV 4K: lle
  • Pelin ohjaimet iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle
  • Parhaat TV-projektorit Apple TV 4K: lle: Käytä todenmukaista visuaalista sisältöä

Mitkä yllä olevista Apple TV -lisälaitteista pidät eniten? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit