MacBook (näppäimistö) -tarrat: Koristele MacBookit tyylillä ja tyylikkyydellä

Tavallisella MacBookilla voit lisätä maustetta ja värejä liittämällä eloisia tarroja. Jos haluat lisätä hauskaa MacBookin yksinkertaiseen näppäimistöön, olemme listanneet joitain värikkäitä vaihtoehtoja. MacBookin kannen ja näppäimistön lisäksi käyttäjät voivat myös liittää tarroja alueelle, joka on lähellä MacBookin ohjauslevyä.

Jotkut intohimoiset käyttäjät saavat myös räätälöityjä tarroja MacBookeilleen; Esteettisen houkuttelevuuden lisäksi tarrat suojaavat myös MacBookin ulkopintaa. Tietyn ajan kuluessa näppäimistö, kansi ja ohjauslevy keräävät pölyä, joka tarttuu sinne pysyvästi. Tämän välttämiseksi voit peittää nämä alueet kauniilla tarroilla. Olemme listanneet joitain parhaita malleja ja värejä MacBookin jazzin tekemiseen.

Parhaat MacBook-tarrat / tarrat

# 1. NDAD

Entä kuuluisten rakennusten esittely MacBookin takaosassa? Olen varma, että haluaisit saada kannettavan tietokoneen näyttämään kuuluisista rakennuksista, kuten Golden Gate Bridge, Lincoln Memorial, Washington Monument ja paljon muuta. Houkuttelevan muotoilun ansiosta se näyttää melko tyylikkäältä. Laadukas vinyyli antaa sille tarpeeksi voimaa kestää pitkään. Vielä parempi, se on tehty vedenpitäväksi.

USP: Huippulaatuista vinyyliä

Hinta: 19,99 dollaria [7,98 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 2. Eppo-tuotemerkki

Tämä Eppo Brandin lumivalkoinen tarra on melko viehättävä. Siinä näkyy pieni tyttö, jolla on Apple-logo kädessään. Viehättävä muotoilu yhdistettynä kiiltävään pintaan tekee siitä melko ainutlaatuisen. Se on erittäin ohut ja asetukset täysin päällä. Lisäksi se on suunniteltu erittäin kestäväksi.

USP: Kiiltävä pinta

Hinta: 19,99 dollaria [5,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

# 3. Furivy

Furivy-tarra-ihoa on saatavana useina väreinä ja erilaisilla kuvioilla. Tarra on veistetty korkealaatuisesta materiaalista, joka auttaa sitä kestämään pitkään. Se on melko ohut ja asennetaan helposti. Vielä parempaa, tarra-kansi ei jätä jäämiä jäljessä, kun poistat sen.

USP: Useita värejä

Hinta: 7 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikana.

Osta se Amazonilta

# 4. Sketch Works LLC

Pieni tila antaa taiteilijalle mahdollisuuden käyttää luovuuttaan. Sketch Works esittelee tarran MacBook Prolle, joka kiertää kuuluisan The Lion Kingin sarjakuvahahmoa Rafikia. Tarra on valmistettu vain korkealaatuisimmasta vinyylistä. Sketch Works kiinnittää huomiota jokaiseen tilaukseen, jotta jokainen tarra leikataan mukautetusti. Tarra näyttää hämmästyttävältä kaikissa MacBookeissa; se on melko helppo asentaa mihin tahansa MacBookiin tai kannettavaan tietokoneeseen.

USP: Laadukas vinyyli

Hinta: 5,47 dollaria Amazonista tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

# 5. Ammorn

Tarra näyttää yhden luovimmista malleista; itse asiassa se osoittaa elementin, jossa kaikki syntyy - ihmisen aivot. Esittämällä selvästi aivojen vasemman ja oikean pallonpuoliskon, tarra rinnastaa kaksi mielen vastakkaista ilmiötä - harmaat ja värikkäät alueet. Koska aivojen oikea osa on luovuutta, se näkyy kirkkaina väreinä. Se on täydellinen tarjous kaikille, jotka ovat taiteen ja luovuuden aloilla. Oletko kirjailija vai suunnittelija - sinun pitäisi mennä tähän.

USP: Graafinen taide

Hinta: 13,45 dollaria Amazonista tämän kirjoituksen yhteydessä.

Osta se Amazonilta

Parhaat MacBook-näppäimistön tarrat / tarrat

# 1. Kompassi Litho

Oletko suuri sarjakuvasankarin fani? Jos kyllä, Compass Litho olisi erinomainen valinta sinulle. Suurella resoluutiolla varustettu näppäimistötarra näyttää mahtavalta. Korkealaatuinen vinyylimateriaali antaa sille riittävän vahvuuden kestää säännöllistä kulumista. Lisäksi se on uskomattoman helppo asentaa ja poistaa.

USP: Korkean resoluution tulostus

Hinta: 17,45 dollaria Amazonista, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 2. XSKN

Huippuluokan silikonimateriaalilla XSKN-näppäimistö on saanut laadun tarjoamaan halutun suojan MacBook-näppäimille. Pinta on erittäin pehmeä. Ohuena se sopii ihanteellisesti näppäimistölle. Se pystyy pitämään pölyn, muruset poissa ja tarjoamaan välttämätöntä mukavuutta, jonka haluat paitsi kirjoittaa sujuvammin, myös parantaa näppäinten ulkoasua. Vielä tärkeämpää on, että se on yhteensopiva 13, 15 ja 17 tuuman MacBookin kanssa.

USP: Silikoni-iho

Hinta: 18,99 dollaria [13,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

# 3. Killer Duck Tarrat

Killer Duck -tarrat ovat saatavilla kaikille MacBookeille ja Applen langattomille näppäimistöille; Tarrat eivät kuitenkaan sovi 11-tuumaiselle MacBook Airille ja uudelle Magic Keyboard -näppäimistölle, joka otettiin käyttöön vuonna 2015. Tarrat on painettu kestävällä laminaatilla, mikä takaa pitkäaikaisen kuvanlaadun. Tarrat on valmistettu 3M vinyylistä ja laminaatista, ei silikonista tai kumista. Jokainen näppäin on leikattu erikseen näppäimistöä varten.

USP: Kestävä laminaatti

Hinta: Tämän kirjoittaessasi Amazonissa 16,50 dollaria.

Osta se Amazonilta

# 4. GMYLE

GMYLE esittelee marmorikuvion laadukkaan näppäimistötarran MacBookille. Tällä tarralla voit peittää myös muut alueet kuin näppäimistö; liimaa kestävä vinyylimateriaali mukavaan käyttöön ja suojaa MacBookiasi pölyltä, avainten kulumiselta ja muulta. Aakkoset ja muut symbolit on painettu näppäimistön tarratarraan. Nyt ei enää ole likaa tai pölyä MacBookin näppäinten välillä.

USP: Marmorikuvio

Hinta: 15,98 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

# 5. Debbien mallit

Debbie's Designs tarjoaa tarran avaimen, joka on musiikin ystävien ilo. Tarra on painettu korkealaatuisiin materiaaleihin, jotta väri pysyy pitkään. Käytä sitä itse, tai voit tehdä lahjan ystävillesi ja perheellesi. Tarra-avain on valmistettu Yhdysvalloissa 100%: n tyytyväisyystakuulla. Tarra sopii MacBook Airille / Pro / Retinalle, joissa on 13 tuumaa, 15 tuumaa ja 17 tuumaa.

USP: Kestävä väri

Hinta: 39,99 dollaria [8,95 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazonilta

Kirjautua ulos

Mitä MacBookin (näppäimistö) tarroja olet valinnut kannettavan tietokoneen sisustamiseksi? Kerro meille tarran nimi, joka on voittanut sinut. Lisäksi kerro meille laatu, jonka haluat nähdä korkealaatuisessa tarrassa.

Kauniilla ulkonäöllä nämä tarrat näyttävät todella siistiltä kannettavalta tietokoneelta. Valmistettu laadukkaasta materiaalista, ne pitävät viehätyksensä ennallaan pitkään. Lisäksi voit asentaa ja poistaa ne vaivattomasti.

Haluat mennä myös näihin viesteihin:

  • Parhaat MacBook-telineet
  • MacBook Pro -laukut
  • Parhaat MacBook Pro -hihat

Uusimmat viestit