Parhaat kolmannen osapuolen Apple TV -kaukosäätimet vuonna 2021

Kaikki eivät valitse tuotetta samasta syystä, vai mitä? Se, mikä voi olla hienoa monille, saattaa tuntua keskinkertaiselta joillekin. Joten, jos et ole vaikuttunut Siristä ja olet valmis tutkimaan kolmannen osapuolen suosituimpia kaukosäätimiä Apple TV: lle, tämä viesti voi palvella tarkoitustasi. Olen valinnut sekä huippuluokan kaukosäätimet että kohtuuhintaiset tarjota kohtuullisen hyvän suorituskyvyn. Siksi television hieno valinta ei saisi olla iso juttu. Voi kyllä, olen valinnut myös sen, joka on täysin tarkoitettu pelien hallintaan Apple TV: ssä. Tarkastelematta niitä paljon, katsotaanpa heitä!

1. Inteset

Inteset on saanut neljä ja puoli tähteä yli 1400 asiakasarvostelusta, ja se on yksi hienoimmista kolmansien osapuolten kaukosäätimistä Apple TV: lle.

LED-taustavalon painikkeet varmistavat, että sinulla ei ole mitään ongelmia hallita televisiota myös pimeässä.

Etkö halua kenenkään vaihtavan äänenvoimakkuutta ilman lupaasi? Sinulla on mahdollisuus lukita sekä kanava että äänenvoimakkuus, jotta kukaan ei voi muuttaa niitä.

Käytä etikettitarroja parhaalla mahdollisella tavalla kaukosäätimen ihanteelliseen mukauttamiseen tiettyjä laitteita ja painikkeita varten. Lisäksi se tukee paitsi Apple TV: tä myös Xbox One, Roku, Media Center / Kodi ja Nvidia Shield.

USP: Tarratarrat

Tutustu Amazoniin

2. Coolux

Toiminnallisuuden suhteen Coolux pystyy täyttämään tehtävän ihailtavasti. Voit yhdistää sen nopeasti Apple TV: hen, jotta äänenvoimakkuutta ja kanavia voidaan hallita helposti.

Yksinkertaisten ja reagoivien painikkeiden avulla se tekee Apple TV: n ohjaamisesta suoraviivaisen. Pääasiassa ergonomisen muotoilun vuoksi se ei liu'u käsistäsi. Lisäksi voit valita Cooluxin useissa väreissä, kuten mustana ja hopeana.

USP: Reagoivat painikkeet

Tutustu Amazoniin

3. GE 33709

Huolimatta siitä, että hinta on paljon alhaisempi kuin edellä mainitut kilpailijat, "GE 33709" voi antaa heille pitkän aikavälin. Siinä on kevyt muotoilu ja harjattu pinta, ja se on saanut vaikuttavan ilmeen.

Tällä kätevällä kaukosäätimellä voit hallita vaivattomasti jopa neljää laitetta samanaikaisesti. Se tarjoaa sinulle halutun äänenvoimakkuuden hallinnan.

Käyttämällä yleisimpiä painikkeita, kuten Menu, Home / Guide, DVR LIST, Info, Navigation, Advanced DVR ja Digital Dot, voit nopeasti käyttää joitain suosikkikanaviasi. Laajan koodikirjaston ansiosta se toimii suurten tuotemerkkien kanssa.

USP: Laaja koodikirjasto

Tutustu Amazoniin

4. Beyution

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Beyution on yksinkertaisen näköinen kaukosäädin. Siinä ei ole tässä kokoonpanossa mainittujen huippuluokan kaukosäätimien hohtoa ja toimivuutta. Se voi kuitenkin auttaa sinua purjehtimaan tarvittavien tehtävien läpi.

Painikkeet ovat mielestäni hyvin herkkiä lehdistölle. Sisäänrakennettu akku on riittävän vahva kestämään kauan. Rakennuksen osalta mielestäni se on merkin mukainen.

USP: Siisti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikkisi?

Nyt kun olet vilkaissut Apple TV: n huippuluokan kaukosäätimiä, ilmoita meille valintasi. Kerro lisäksi meille siitä, jonka uskot olevan syytä sisällyttää yllä olevaan yhteenvetoon.

Haluat ehkä viitata tähän viestiin Parhaat Apple TV -seinätelineet

Uusimmat viestit