Hienot ja tyylikkäät näppäimistökuoret MacBookille vuonna 2021

Jonkin ajan kuluttua MacBook Pro / Airista tulee hieman tylsää - ja fyysisesti hieman tylsää. Se johtuu pääasiassa säännöllisestä käytöstä. Varmistaakseni, että kannettavan tietokoneen näppäimistö ei näytä vain houkuttelevalta, vaan myös säilyttää huipputoiminnot, ja käytän näppäimistön ihoa. Monien vaihtoehtojen joukossa nämä hienot ja tyylikkäät näppäimistökuoret / tarra-avaimet MacBook Prolle / Airille ovat suosikkini.

Joten mikä tekee tästä MacBook-näppäimistökotelosta erilaisen kuin muut? Ne on valmistettu herkimmällä materiaalilla ja niillä on uusin muotoilu. Avaimet on muotoiltu katsomaan parasta. Lisäksi näppäimistön kannet ovat erittäin joustavia ja lisäävät kirjoituskokemusta. Haluan olla vuorovaikutuksessa heidän kaikkien kanssa! Katsotaanpa parhaita MacBook Pro / Air -näppäimistönahoja!

 1. Mosiso
 2. Debbie
 3. Litop
 4. Tappaja
 5. XSKN
 6. HDE
 7. Masino
 8. TopCase
 9. Kuzy
 10. Herngee

1. Mosiso

Värikäs lisävarustekappale, Mosiso-näppäimistön kansi voi lisätä todellisen, värikkään lajikkeen, jota saatat ajatella. Värisiirtymät eivät ole kovin epätarkkoja, mutta se on näppäimistön viehätys. Iho on luotu hienoimmalla myrkyttömällä silikonilla. Se tarjoaa halutun suojan MacBook-näppäimistösi pölyltä. Eikä siinä kaikki, tätä viehättävää näppäimistön ihoa on saatavana yli 25 värivaihtoehdolla.

Yhteensopivuus: MBP 13 ja 15 tuumaa, MacBook Air 13 tuumaa

USP: Myrkytön silikoni

Tutustu Amazoniin

2. Debbie's Designs

Debbie's Designs on luonut kauniin näppäimistötarran MacBookillesi. Tarran teema luo vaikutelman kuin soittaisit pianoa. Musiikin ystäville tämä voi olla paras tarra, joka tekee myös suuren lahjan. Vaikka et olisikaan Prime-jäsen, saat tuotteen nopeasti. On aika lisätä musiikkia kirjoituskokemukseen.

Yhteensopivuus: 13, 15, 17 tuuman Mac Book Air / Pro / Retina

USP: Musiikkiteema

Tutustu Amazoniin

3. Litop

Tarpeetonta sanoa, että tämä on tarkoitettu Photoshop-nörtteille, jotka työskentelevät monien pikavalintojen kanssa. Näppäimistökotelo on kätevä edes edistyneelle Photoshop-käyttäjälle, joka hallitsee suurimman osan pikanäppäimistä ja muistaa ne ulkoa. Sillä on huomiota herättävä profiili ja siinä on paljon värivaihtoehtoja. Lisäksi iho ei ole tyyris, mikä on hyvä asia, ja siinä on kaikki tarvittavat pikavalinnat.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Pikavalinnat pikanäppäimet

Tutustu Amazoniin

4. Killer Duck -tarrat

Yksi sana, joka parhaiten kuvaa tätä tappajanahkaa Killer Duck Decals -tapahtumasta, on "räikeä". Valmistettu huippuluokan 3M-vinyylistä ja laminaatista, sillä on voimaa kestää kauan. Sillä on mukava tunnelma. Pääasiassa sileän pinnan ansiosta se elävöittää kirjoituskokemusta. Lisäksi se pystyy tarjoamaan kannettavan tietokoneen näppäimistölle välttämättömän suojan säännölliseltä kulumiselta.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Kestävä laminaatti

Osta se Amazonilta

5. XSKN

Lightroom-pikakuvakkeella XSKN-näppäimistön iho näyttää todella miellyttävältä silmille. Valmistettu korkealaatuisesta silikonimateriaalista, se on erittäin pehmeä ja joustava. Lämpömuovatessaan iho sopii täydellisesti MacBookin näppäimistöön. Se on erittäin ohut ja pestävä. Kaikille niin hienostuneille iho on erittäin kestävä.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Lämpövalettu

Tutustu Amazoniin

6. HDE

HDE valmistaa kestävän silikonikuminäppäimistön kannen MacBook Prolle. Kun kirjoitat jotain kannettavaan tietokoneeseen, tunnet mahtavan mukavuuden silikonikumiavaimissa. Tarra estää helposti lian ja roskien pääsyn tietokoneeseen.

Kerran viikossa voit puhdistaa tarran poistamalla sen MacBookista ja pyyhkimällä sen kostealla liinalla. Kun olet pyyhkinyt kannen loppuun, kuivaa se kokonaan ja aseta se sitten MacBookiin.

Yhteensopivuus: MacBook Pro Non Retina 13/15

USP: Valettu avainkansi

Tutustu Amazoniin

7. Masino

Tämä Masino-näppäimistön iho on suunniteltu parantamaan kirjoittamista. Mikä tekee siitä melko erikoisen, on korkealaatuinen silikonimateriaali. Jokainen sen avain on erityisesti valettu ja painettu kirkkaalle silikonille. Se estää äänen kirjoittamisen varmistaaksesi, että pystyt jatkamaan työtäsi häiritsemättä. Lisäksi ihoa on saatavana yli 40 värivaihtoehtona.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Useita värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

8. TopCase

Mikä tekee tästä TopCase-näppäimistön ihosta todellisen tarjouksen, ovat erittäin sileät näppäimet. Viileä kuvio tuo siihen vielä yhden viehätyksen. Koska jokainen avain on muovattu täydellisesti, sinulla on mukava aikaa kirjoittaessasi. Iho on erittäin joustava. Siksi voit käyttää ja poistaa sen ilman vaivaa. Monien värien saatavuuden avulla voit valita ihanteellisen valinnan kannettavaan tietokoneeseen.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Erittäin sileät näppäimet

Tutustu Amazoniin

9. Kuzy

Kuzy-näppäimistön iho on matalaprofiilinen. Olennaista on erittäin sileä huippuluokan silikonimateriaali. Kaikki näppäimet on muotoiltu sen varmistamiseksi, että ne voivat tarjota halutun mukavuuden kirjoittaessasi. Koska kaikki ovat niin tyylikkäitä, se ei menetä toimintojaan kauan. Mikä parasta, se on saatavana useilla kielillä englannin lisäksi.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Ultra ohut

Tutustu Amazoniin

10. Herngee

Herngee-näppäimistön kansi on eloisa ja lisää miellyttävyyttä kannettavan tietokoneen näppäimistöön. Olen todella vaikuttunut sen sujuvasta rakenteesta. Se on melko tyylikäs ja siinä on siisti muotoilu. Toinen tärkeä ominaisuus, jolla tällä iholla on, on korkealaatuinen silikonimateriaali. Näppäimet on täytetty kirjoittamisen nopeuttamiseksi.

Yhteensopivuus: MacBook Pro / Air

USP: Vilkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

Sinulle

Joten mitkä tarra-avaimet ovat kyenneet viehättämään sinut? Koska jokainen näppäimistön iho on melko erikoinen, sen on täytynyt olla vähän vaikeaa valita yksi MBP: lle. Joka tapauksessa on aina hienoa, että sinulla on runsaasti ongelmia.

Pidän näiden näppäimistökuorien laadukkaasta materiaalista ja pehmeästä tekstuurista. Ne ovat uskomattoman joustavia ja sileitä. Lisäksi se on erittäin kestävä ja parantaa kirjoituskokemusta.

Haluat ehkä katsoa:

 • Parhaat MacBook Pro -hihat
 • MacBook Pro -laukut
 • Parhaat MacBook Pro -telineet
 • UGREEN X-Kit: Hämmästyttävä kokoontaitettava ergonominen keskiteline

Uusimmat viestit