Kuinka korjata yksityinen selaus puuttuu Safarista iPhonessa?

Safarin yksityisen tilan avulla voit selata verkkosivustoja ilman jälkiä sovelluksen historiasta. Se on turvallinen tapa selata verkkoa iPhonella tai iPadilla, koska se estää selaushistorian tallentamisen, evästeiden tallentamisen, verkkosivustojen seurannan jne.

Yksityisen tilan ottaminen käyttöön on helppoa, mutta saimme äskettäin selville, että joskus yksityinen-linkki ei näy Safarin välilehdenäkymässä. Koska tämä on helpoin tapa ottaa yksityinen tila käyttöön, on mahdotonta vaihtaa yksityisen ja normaalin tilan välillä ilman tätä linkkiä. Saatat muuten huomata, että Poista historia ja verkkosivustot -asetus (Asetukset → Safari) poistettiin käytöstä. Onneksi tähän on olemassa korjaus. Tässä on lisää siitä.

Osoittautuu, että rajoituksilla on merkitys yksityisen tilan linkin ottamisessa käyttöön tai poistamiseksi käytöstä Safarin välilehdenäkymässä. Jos verkkosivustorajoitukset ovat käytössä, yksityisen tilan linkki voidaan piilottaa. Joskus se näyttää myös virheltä, mutta joka tapauksessa, miten korjata puuttuva yksityinen linkki Safarissa.

Onko harmaana yksityinen selauspainike Safarissa iPhonessa tai iPadissa? Kuinka korjata se

Vaihe 1. Avata asetukset → Napauta Ruutuaika (Jos olet asettanut salasanan näyttöajalle, se voi pyytää sinua syöttämään jatkaaksesi.)

Vaihe # 2. Näpäytä Sisältö- ja tietosuojarajoitukset napauta sitten Sisältörajoitukset.

Vaihe # 3. Näpäytä Verkkosisältö ja valitse Rajoittamaton käyttö.

Vaihe # 4. Jos se on jo valittu, napauta Rajoita aikuisten verkkosivustoja ja napauta sitten Rajoittamaton käyttö uudelleen.

Vaihe # 5. Sulje Asetukset ja Safari (jos se on auki).

Avaa Safari uudelleen ja siirry välilehdenäkymään (napauta +). Toivottavasti sinun pitäisi nyt nähdä ”Yksityinen tila -linkki.

Tarkista myös kohdassa Asetukset → Safari, onko Tyhjennä historia ja verkkosivustotiedot nyt käytössä. Huomaa, että sinun olisi pitänyt käydä muutamissa verkkosivustoissa (pohjimmiltaan sinulla on jonkin verran historiaa), ennen kuin linkki / painike tulee napsautettavaksi uudelleen.

Siinä kaikki, ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Haluat ehkä lukea seuraavan artikkelin:

  • Tyhjennä historia ja verkkosivustotiedot harmaantuvat Safarissa iPhonessa

Uusimmat viestit