iKeyMonitor iPhone Spy -sovelluksen tarkistus

iOS 13: n odotetaan antavan Screen Time -ominaisuudelle mahdollisuuden tarjota edistyneempiä lapsilukkoa. Jos et kuitenkaan ole vaikuttunut Applen tarjouksesta ja haluat saada paremman vaihtoehdon seurata tarkasti, mitä lapsesi tekevät iPhonen kanssa, on älykäs vaihtoehto. iKeyMonitor iPhone -sovellus kannattaa kokeilla.

Nyt saatat miettiä, mikä erottaa iKeyMonitorin ja miten se suojaa lasten läsnäoloa verkossa? Juuri tähän vastaamme tässä katsauksessa. Löydät tarpeeksi tietoa, jonka avulla voit tehdä parhaan päätöksen.

iKeyMonitor iPhone Spy -sovelluksen tarkistus

Vakiomaiset lokiominaisuudet

iKeyMonitor iPhone spy -sovellus on seurantasovellus, joka voi toimia hyvin iPhonessa ja iPadissa. Kun se on asennettu asianomaiselle iOS-laitteelle, se antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata tekstiviestejä, puheluhistorialokeja, näppäinpainalluksia, kuvakaappauksia, GPS-sijainteja, vierailtua verkkosivustoa, sosiaalisia chat-viestejä WhatsAppissa, Facebookissa, Skypessä, Instagramissa ja paljon muuta. . Voit tarkastella lokeja kirjautumatta online-tiliin, koska se lähettää valvontalokeja etänä sähköpostitse.

Tarkkailun lisäominaisuudet

Tällä sovelluksella on sekä yhteisiä ominaisuuksia että lisäominaisuuksia, kuten puhelimen kuunteleminen. Näiden ominaisuuksien avulla voit seurata kaikkia lastesi toimia iPhonessa. Sen avulla voit myös asettaa useita turvallisia ja kiellettyjä alueita, jotka auttavat suojelemaan lapsia sovelluksessa olevan GEO-aidan ominaisuuden avulla.

Jotkut sovelluksista, joita voit seurata iKeyMonitorin avulla, ovat WhatsApp, Skype, Facebook, Line, Wechat, QQ, IMO, Instagram, Snapchat, Tinder, Hike, Telegram, Odnoklassniki, Gmail, KakaoTalk ja Zalo.

Siinä on myös ominaisuus käyttää valokuvia ja videoita iPhonesta, johon se on asennettu. Voit myös estää sovelluksia joustavilla aikasäännöillä.

iKeyMonitorin asiakastuen tarkistus

Asiakaspalvelu tunnetaan ympärivuorokautisesta live-chat-tuestaan. Kun kohtaat sovelluksessa ongelman, ammattitaitoinen tekninen tiimi yrittää parhaansa mukaan ratkaista ongelmasi.

Se tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos se ei toimi iPhonellasi sen jälkeen, kun heidän tukihenkilöstö ei pysty ratkaisemaan ongelmaa.

Asiakastuen vaihtoehtoja ovat Live Chat ja Ticket / Email.

Kokeile sitä kuukauden ajan

Lapsilukko: Pidä lapset turvassa verkossa

Internet herättää monia ongelmia nykyaikaisille vanhemmille, koska heidän velvollisuutensa on ymmärtää lapsensa verkossa kohtaamat ongelmat. On olemassa ohjelmistoratkaisuja, kuten iKeyMonitor spy -sovellus mikä auttaa suojelemaan lapsia verkkomaailmassa.

Tässä on kolme merkittävää näkökohtaa, joissa iKeyMonitor tarjoaa suojauksen:

  • Lopeta verkkokiusaaminen: Verkkokiusaaminen on syvempää kuin rento kiusaaminen, ja tulokset ovat vaarallisia. Viimeaikaiset tapaukset liittyvät online-elementtiin. Verkkouhka voidaan torjua tarkalla silmällä ja huomiolla iKeyMonitorin kautta
  • Tarkista seksuaaliset saalistajat: Seksuaaliset saalistajat ovat painajaisia ​​vanhemmille. Kun vanhemmat käyttävät iKeyMonitor-vakoilusovellusta lastensa iPhonessa, he voivat helposti selvittää, yrittävätkö online-seksuaaliset saalistajat ottaa yhteyttä lapsiinsa
  • Verkkoturvallisuus: Internetiin liitetyt laitteet voivat loukata lasten yksityisyyttä online-alustoilla. Verkkoalustat ovat murtautuneet paljastaen lasten nimet ja syntymäpäivät, joita hakkerit voivat käyttää edelleen lasten hyväksikäyttöön. iKeyMonitor antaa vanhemmille mahdollisuuden tarkistaa kaikki tällaiset toiminnot, jotta he voivat varmistaa, että lapset ovat aina turvassa verkossa hakkereilta ja saalistajilta

Siinä kaikki, ihmiset!

Hinta: 49,99 dollaria kuukaudessa

Kokeile nyt

Käärimistä:

iKeyMonitor kiinnittää varmasti huomiota nykypäivän vanhempien huoleen lasten turvallisuudesta iPhonen avulla. Ottaen huomioon sen tarjoamat ominaisuudet ja mielenrauhan, sovellus ei ole ilmainen. Mutta hyvä asia on, että sen mukana tulee ilmainen kokeiluversio, jotta saat kätesi siihen ja koet sen käytettävyyden. Joten, kokeile ja tee valinta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Lapsilukon käyttöönotto Amazon Prime -videolle
  • Lapsilukon määrittäminen Netflix-tilillä
  • Lapsilukko: iOS-oletusominaisuudet suhteessa kolmannen osapuolen sovellukseen
  • Dr.Fone - virtuaalinen sijainti: väärennetty GPS-sijainti iPhonessa

Mitä teet tällä hetkellä seurataksesi lapsesi toimintaa hänen iPhonessa?

Uusimmat viestit