Parhaat vedenpitävät Bluetooth-kaiuttimet vuonna 2021

Langaton Bluetooth-kaiutin seurasi enimmäkseen yksinmatkojani metsässä. Mutta kun perheeni liittyy seikkailuun, tarvitsen langattoman kaiuttimen, jotta voisin tuottaa voimakasta ääntä ja sietää luonnon mielikuvia. Tätä tarkoitusta varten luotan vedenpitäviin Bluetooth-kaiuttimiin. Vedenpitävät langattomat kaiuttimet ovat parhaat lisävarusteet kaikille paljon matkustaville musiikin ystäville. Olipa kyseessä lumotut saaret, koskemattomat rannat, upeat vesiputoukset, lumoavat vuoret tai mikä tahansa kaukana oleva kohde - tarvitset Bluetooth-kaiuttimen, joka voi kellua vesien yli.

1. Bose SoundLink

Kukaan ei voi voittaa Bosea tekniikan nurmikolla. Tehokas ja mikrokaiutin on kannettava. Se näyttää pieneltä, mutta kun soitat musiikkia, huomaat sen todellisen jättiläisen. Kannettava kaiutin on kumppanisi matkan aikana. Merkitse tämä kaiutin reppuun, jäähdyttimeen tai ohjaustankoon.

Parasta tässä kaiuttimessa on sen kyky muodostaa yhteys Siriin, Alexaan ja Google Assistantiin. Voit käyttää puheluita tai vastaanottaa puheavustajia, kuten Siriä tai Google Assistantia.

USP: Kuuden tunnin akku

Tutustu Amazoniin

2. JBL Flip 4

JBL-kaiuttimet tunnetaan paremmasta äänenlaadustaan. Musiikin ystävät valitsevat aina JBL kääntävät neljä kannettavaa Bluetooth-stereokaiutinta, joka antaa sinulle 12 tuntia soittoaikaa. Sen bassosäteilijä tuottaa JBL-allekirjoitusäänen. Voit liittää kaksi puhelinta tai tablettia tähän kaiuttimeen ja nauttia musiikista.

Tämän langattoman kaiuttimen merkittävä piirre on 3000 mAh: n tehokas litiumioniakku, joka voidaan ladata. Kun olet ladannut kaiuttimen, voit kuunnella suosikkimusiikkiasi 12 tuntia.

USP: Melua ja kaikua vaimentava kaiutinpuhelin

Tutustu Amazoniin

3. Ultimate Ears Boom 2

Ultimate Ears esittelee Bluetooth-kaiuttimien valtavan langattoman kantaman, joka on 100 jalkaa. Näin voit liikkua ilman puhelinta, vaikka olisit puhelussa tai toistat musiikkia puhelimellasi. Kaiutin voi olla paras bileiden pelaaja, koska se voi toistaa musiikkia 15 pitkän tunnin ajan. Joten nauti juhlasta ensimmäiseen valoon asti.

Sen lisäksi, että tämä kaiutin on vesitiivis, se on myös iskunkestävä. Sen kestävyys on sen vettä ja tahroja kestävässä akustisessa ihossa.

USP: 100 jalan langaton kantama

Tutustu Amazoniin

4. AOMAIS Sport II

Henkilökohtainen kestävyys! Nämä kaksi sanaa kuvaavat täysin AOMAIS Bluetooth -kaiuttimia. Voit käyttää näitä kaiuttimia kaikkina vuodenaikoina, koska ne ovat pöly-, muta-, vedenpitäviä, iskunkestäviä, sateen- ja lumitiivisteitä. Vie musiikkisi kaikkialle - rannoista meriin, maaseudusta kaupunkimaisemiin.

Kaiuttimien suojaamiseksi AOMAIS on käyttänyt sileää kumipäällystettä, joka voi rohkaista iskuja, pudotuksia ja iskuja. Kaiutin on tarpeeksi vahva kestämään auton painon.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Soundcore Flare

Soundcoren Bluetooth-kaiuttimet ovat paras valinta juhlaeläimille. Se tuottaa yleisen äänen kaksoisohjaimilla. Vuoden 2018 parhaana langattomana kaiuttimena pidetty Soundcore tarjoaa henkeäsalpaavan basson BassUp-tekniikallaan.

Kaiuttimien äänen ja valon välillä on täydellinen harmonia. Näet halon ledeistä, vaihe, pulssi ja loisto musiikkisi rytmin mukaan. Tämä on täydellinen mukaansatempaava audiovisuaalinen kokemus kaikille käyttäjille.

USP: Ääni ja valo harmoniaa

Tutustu Amazoniin

6. Vtin

Olipa kyseessä juhlat, piknik, ulkoilma-aktiviteettimme, Vtinin Bluetooth-kaiuttimet voivat piristää musiikkiasi. 20 tunnin peliaikansa ansiosta voit nauttia juhlista koko yön. Voit vaihtaa kahden musiikkitilan välillä: basso ja klassinen. Sen 14 W: n voimakas stereoääni ei anna sinun pysähtyä hetkeksi.

IPX6-vedenkestävien standardien avulla voit viedä musiikkisi mihin tahansa. Kaiuttimien virtalähde on 2200mAh; Siksi voit pitää enimmäismäärän 50-70%.

USP: Basso- ja klassiset tilat

Tutustu Amazoniin

7. Tribit

Hanki uskomaton kuulokokemus Tribitin vedenpitävistä langattomista kaiuttimista. Innovatiivisella Xbass-tekniikalla saat huoneen täyttävän musiikkikokemuksen. Sytytä tanssilattia tuleen ja tunne musiikkia kuin koskaan ennen.

IPX7-vedeneristysstandardeilla varustettu Tribit on paras kumppanisi uima-allasjuhlissa, rantalomissa ja seikkailumatkoilla. Kaiutin kestää 30 minuuttia upotusta kolmen metrin syvyisiin vesiin.

USP: Xbass-tekniikka

Tutustu Amazoniin

8. BUGANI

BUGANIN Bluetooth-kaiutin muistuttaa minua heti menneiden aikojen gettopuhaltimista. Katso sen kahta bassokaiutinta, jotka lähettävät upeaa bassoa ja kovaa äänenvoimakkuutta juhlistaaksesi juhliasi. Kahden langattoman kaiuttimen kahdella kaksitehoisella kalvolla ja 20 W: n nimellisteholla tämä on paras vaihtoehto kotibileille ja ulkomatkoille.

Muiden merkittävien ominaisuuksien joukossa ovat 4000 mAh: n tehokas akku, TF-korttituki, stereoääni ja älypuhelimen lataus. Pidä äänenvoimakkuus 50%: lla, ja voit soittaa musiikkia 20 tuntia kerrallaan.

USP: TF-korttituki

Tutustu Amazoniin

9. Fugoo

Fugoo tuo mukanaan kelluvia vedenpitäviä kaiuttimia, jotka on valmistettu polykarbonaatista ja lasikuidusta. Style S on kevyt ja 100% vedenpitävä. Fugoon on ladattu ladattava litiumioniakku, joka voidaan ladata USB-kaapelilla. Soita musiikkia keskeytyksettä jopa 15 tuntia 50%: n äänenvoimakkuudella.

Kaiutin kestää iskuja kuuden jalan korkeudelta. Tämä tekee siitä täydellisen lisävarusteen ulkoiluseikkailuihin. Tyylikäs muotoilu tekee kaiuttimesta ihastuttavan kodinsisustuksen.

USP: Kelluva kaiutin

Tutustu Amazoniin

10. Braven

Braven on valmistanut erittäin kestäviä vedenpitäviä kaiuttimia, joita voit kantaa kaikkialla. Ulkoseikkailuihisi tehty kaiutin tarjoaa IPX7-vedenkestävän ulkopinnan. Braven on rakentanut melua vaimentavan mikrofonin, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa handsfree-puheluita.

Kaiutin voi toimia myös kannettavana virtalähteenä, koska sillä on tehokas 5200 mAh: n akku, joka lataa nopeasti älypuhelimet, MP3-soittimet ja muut USB-laitteet. Älä koskaan peruuta ulkomatkojasi, vaikka sataa tai sataa. Ota kaiutin ja lähde seikkailulle!

USP: Melua vaimentava mikrofoni

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

Bluetooth-kaiuttimista on tullut yksi käyttäjien tärkeimmistä lisävarusteista. Moniulotteiset kaiuttimet tarjoavat paitsi musiikkia myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sisä- ja ulkomusiikin toistossa langaton kaiutin on paras valinta.

Voit myös tutkia:

  • Bluetooth-kaiuttimet iPhone X: lle, iPhone 8: lle ja 8 Plus: lle
  • Parhaat Bluetooth-kaiuttimet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
  • Kuinka yhdistää Apple Watch Bluetooth-kuulokkeisiin ja kaiuttimiin
  • Bluetooth-laitteiden merkitseminen iPhonessa ja iPadissa iOS 14: ssä

Uusimmat viestit