Parhaat iPhone 6s -nahkakotelot vuonna 2021

Älkäämme ottako enempää mahdollisuuksia, kun meillä on monia ensiluokkaisia ​​nahkakoteloita pommittamassa markkinoita. Jotkut nahkakotelot ovat kokonaan käsintehtyjä ja muotoiltuja täydellisesti. Olemme valinneet 10 parasta nahkakoteloa iPhone 6: lle, jotta haku olisi helppoa. Risteile vain, ja olemme varmoja, että päätät ostaa suosikkisi nahkakotelon iPhone 6: lle.

1. TUCCH

Tucch esittelee nahkakotelonsa kuudessa kirkkaassa sävyssä vaikuttamaan silmiisi. Lompakkokotelo luo vastustamattoman houkuttelevuuden hienostuneisuudellaan ja käsityötaitollaan. Laadukkaasta PU-nahasta valmistettu kotelo tarjoaa kattavan suojan iPhone 6: lle.

Paremman suojan saavuttamiseksi Tucch on asettanut kestävän, pehmeän TPU-sisäkotelon, jossa on pehmustettu iskunkestävä reuna, joka varmistaa suojan pudotuksilta ja kolhuilta. Tarkista kolme korttipaikkaa ja käteistaskua tallentaaksesi luotto- ja maksukorttisi.

USP: Kattava suoja

Tutustu Amazoniin

2. CM4

CM4: n aito nahkainen kotelo ei ole vain kotelo, vaan se on puolilompakko. Se voi kuljettaa kolme korttia ja hieman käteistä. Ensiluokkaisen ulkonäön ja hienojen ominaisuuksien lisäksi CM4-kotelo suojaa koko ruudun pudotuksilta. Lay-taulutelevisio tarjoaa täydellisen varmuuden naarmuista.

CM4: n aito nahkainen kotelo on yksi iPhone 6: n 10 parhaan nahkakotelon joukosta. Sen lisäksi on saatavana kuusi värivaihtoehtoa: Musta Onyx, ruskea nahka, samppanja kulta, gunmetal harmaa, Tyynenmeren vihreä ja punainen rogue.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

3. Zover

Zover tuo rikkaamman väripaletin kiinnittämään huomiosi. Seitsemän väriä luovat sateenkaaren kirkkaita sävyjä. Tämä nahkakotelo on valmistettu korkealaatuisesta pintanahasta, joka on kaksinkertaisesti parkittu kullalla luokiteltujen LWG-ympäristöprotokollien mukaisesti.

Zover on valmistanut minimalistisen tyylin tässä yksinkertaisessa nahkakotelossa lisäämättä tarpeettomia nappuloita. Aitoon nahkaan Zover on asentanut magneettisen sulkimen suojaamaan luotto- / maksukorttejasi ja käteistäsi kolikkopeleissä.

USP: Ensiluokkaista pintanahkaa

Tutustu Amazoniin

4. Exinoz Classic

Eximonz-lompakkokotelo on 100% käsintehty Vintage PU-nahasta. Tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin iPhone 6: n portteihin ja toimintoihin. Eximonz-lompakkokotelossa voi olla jopa kolme korttia, ja sitä voidaan toisinaan käyttää myös jalustana katsella videoita tai elokuvia handsfree-tilassa.

Kotelo on suunniteltu erityisesti iPhone 6: lle; se ei sovi mihinkään muuhun Apple iPhoneen. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Vintage PU-nahka

Tutustu Amazoniin

5. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci on suunniteltu erityisesti iPhone 6: lle. Se on valmistettu korkealaatuisesta vegaaninahasta ja siinä voi olla kolme korttia käteisen kanssa. Siinä on jalusta ja FaceTime-jalusta, jonka avulla voit katsella elokuvia tai soittaa videopuhelua handsfree-tilassa.

Ennen kaikkea kotelo on yhteensopiva useimpien magneettisten autotelineiden ja selfie-tikkujen kanssa. Ainoa haittapuoli on, että värivaihtoehtoja ei ole.

USP: RFID-varkaussuoja

Tutustu Amazoniin

6. AceAbove

AceAbove-kotelo on valmistettu nahasta; suojaa kaikki neljä kulmaa normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Kotelossa voi olla henkilökortti tai luottokortti yhdessä käteisen kanssa. Siinä on myös jalustatoiminto videoiden katseluun tai e-kirjan lukemiseen helposti.

Kaikki neljä kulmareunaa nostetaan nimellisesti, jotta näyttö suojaa maata koskettamasta. Lopuksi AceAbove-kotelo tarjoaa kaksi värivaihtoehtoa: musta ja tummanruskea.

USP: Lompakon tyyli

Tutustu Amazoniin

7. Jisoncase

Yksinkertaisuus personoituna! Nämä kaksi sanaa määrittelevät tämän upean Jisoncase-kotelon iPhone 6: lle. Sinua lumoaa sen viimeistely ja ruskea sävy, joka näyttää hyvältä, kun pidät puhelinta kädessä. Helppo asentaa, voit siirtää puhelimesi mukavasti taskuihin.

Et löydä mitään ompeleita kotelossa. Huippulaatuinen kotelo on valmistettu korkealaatuisesta ja aidosta nahasta; voit haistaa luonnollista nahkaa. Ja tarkista myös piilon luonnolliset vaihtelut.

USP: Aitoa nahkaa ilman ompelemista

Tutustu Amazoniin

8. Apple

Omistatko Applen älypuhelimen, ja entä miten suojaat laitettasi Applen nahkakotelolta? Toki, haluaisin tämän idean ja siksi valitsin tämän tapauksen sinulle. Ylellisen tunnelman antamiseksi Apple on käyttänyt erikoisparkittua ja viimeisteltyä eurooppalaista nahkaa tämän kotelon luomiseen iPhone 6: lle.

Kotelon asentaminen on uskomattoman mukavaa; työnnä seuraavaksi puhelin taskuusi helposti. Kotelo säilyttää puhelimesi ohuen profiilin. Lisäksi sen pehmeä mikrokuituvuori ei vain suojaa puhelinta, vaan antaa sinun pitää puhelinta tukevasti käsissäsi.

USP: Eurooppalainen nahka

Tutustu Amazoniin

9. Labato

Aito nahka käsintehdyllä tekniikalla on tämän nahkaisen kotelon kohokohta, jonka Labato on valmistanut iPhone 6: lle. Laitteesi turvallisuuden vuoksi Labato on suunnitellut kotelon, jossa on tarkka istuvuus, vahvistetut kulmat ja kätevä magneettinen suljin. Kaikki nämä ominaisuudet suojaavat puhelinta monipuolisesti.

Jotta kotelo toimisi, Labato tarjoaa kaksi luottokorttipaikkaa ja taskun käteisvarastolle. Vaikka puhelimesi kuuluu tämän tapauksen piiriin, voit käyttää kaikkia puhelimen portteja ja hallintalaitteita kätevästi.

USP: Jalustan muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Bcov

Tässä on jotain kaikille naisille, joilla on huomaavainen maku. Ainutlaatuinen muotoilu ja huomiota herättävä väriyhdistelmä auttavat sinua erottumaan joukosta. Missä tahansa oletkin, voit helposti kaapata muutaman silmän.

Naarmuja? Kuka välittää vahingoista? Kukaan tuskin huomaa näitä naarmuja, koska kaunis muotoilu ja elävät värit ovat jo häikäissyt niitä. Nahkakoteloa on saatavana 19 eri mallina ja värinä.

USP: Ainutlaatuinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset

Mikä on valintasi?

Nahkakotelot lisäävät tyyliä iPhone 6: eesi. Ne ovat ensimmäinen valinta, kun nahkakotelot löytävät täydellisen tasapainon tyylin ja voiman välillä. Lisäksi nämä tapaukset tarjoavat riittävästi tilaa luottokorttien, maksukorttien, henkilötodistusten ja käteisen tallentamiseen.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone 6s -vedenkestävät kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -näytönsuojat
  • iPhone 6s -vyöklipit
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s -kotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit