Parhaat iPhone SE -kotelot vuonna 2021

Tyypillinen käyttäjä ei saa minua läpi päivässä lataamatta iPhonea. IPhone 5: ssä ja iPhone SE: ssä on kaikki suuremmat näytöt ja ominaisuudet, mutta mukana tulee suurempi akku, mutta ne eivät riitä kompensoimaan käyttöä. Siksi akkukotelot ja mehupakkaukset ovat erittäin suosittuja. Päätimme tarkastella mitä iPhone 5: n ja iPhone SE: n käyttäjille tarjotaan akkukoteloiden maailmassa.

1. RUNSY

Nauti huippunopeasta latauksesta ja sisäänrakennetusta oikosulku- ja ylilataussuojasta tällä iPhone SE: n ja iPhone 5 / 5S: n akkukotelolla. Integroidun virtakytkimen avulla voit kytkeä akkukotelon päälle / pois päältä nopeasti.

Lisäksi siinä on synkronointitekniikka, jonka avulla voit synkronoida puhelimesi tietokoneeseen ottamatta akkukoteloa pois. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja mukavan tuntuman.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Mophie

Jos etsit korkealaatuista tuotetta, joka liian lisäämättä paljon irtotavaraa, älä katso enää. Tässä Mophien akkukotelossa on 1500 mAh: n akku; ehkä ei liian iso, mutta se ei todellakaan lisää irtotavaraa iPhoneen. Lisäksi Mophie on maineikkain tuotemerkki iPhonen lisävarusteissa.

Kotelossa on kaikenlaisia ​​turvatoimenpiteitä iPhonen lataustarpeisiin. Lisäksi se suojaa laitettasi tavalliselta pölyltä ja lialta. Viimeisenä on neljä värivaihtoehtoa, jotka tekevät valinnasta helppoa.

USP: Ohut ja kotelo

Tutustu Amazoniin

3. YISHDA

Tutustu tähän latauskoteloon korkealaatuisella polymeeriakulla, joka voi tarjota matkapuhelimellesi 150% käyttöikää. Korkealaatuisen iskunkestävän ja murtumattoman PC-materiaalin käyttö voi suojata puhelinta naarmuilta ja kolhuilta.

Täydelliset aukot mahdollistavat pääsyn kaikkiin kameroihin, mikrofoneihin, antureihin, hallintalaitteisiin ja ennen kaikkea kuulokeliitäntään. Lisäksi siihen sisältyy 18 kuukauden takuu ja 30 päivän hyvityskäytäntö ystävällisellä asiakaspalvelulla.

USP: 18 kuukauden takuu

Tutustu Amazoniin

4. FNSON

Tämä akkukotelo palvelee sekä lataamista että suojaa puhelinta. Korotetut sivut ja kova kuori maksimoivat suojan iPhone 5 / 5S / SE -laitteellesi.

Lisäksi se on valmistettu kestävästä korkealaatuisesta materiaalista, joka suojaa iPhonea naarmuilta, pudotuksilta, iskuilta ja muulta päivittäiseltä kulumiselta. Sisäänrakennettu 4000 mAh: n litiumpolymeeriakku tarjoaa ylimääräisen 150%: n + tehon kaikkiin tarpeisiisi.

USP: Suojaavat ominaisuudet

Tutustu Amazoniin

5. KERTER

Katso tämä erittäin ohut akkukotelo, jonka avulla puhelimesi lataaminen on helppoa painamalla pohjassa olevaa virtapainiketta 3 sekunnin ajan. Siinä on integroitu suojaus ja lataus täydelliseen ratkaisuun.

Laadukkaat materiaalit antavat 360 ° turvallisuuden iPhonellesi. 4 LED-valoa osoittavat tehotason 25% -50% -75% -100%. Voit kytkeä akkukotelon päälle / pois päältä virtapainikkeella pohjassa.

USP: Erittäin ohut varavirtapankkikotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on valinta?

Joten olet valinnut pedon iPhonellesi. Muuten, mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka olet löytänyt ihastuttavina tässä tapauksessa? Älä jaa ajatuksiasi alla kommenteissa.

Haluat myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 5s / SE -laturit
  • Parhaat iPhone 5s / SE -autotelineet

Uusimmat viestit