Paras suoratoisto krikettisovellus iPhonelle vuonna 2020

Krikettifaneina emme koskaan näytä saavan tarpeeksi pelejä. Haluamme aina pysyä ajan tasalla saadessamme seurata kaikkia suosikkijoukkueihimme liittyviä viimeisimpiä uutisia, välilehden pitämistä suorana tuloskorttina suoratoistona. Ja sitä kutsutaan fanaatikoiksi! Tietäen, että Kriketin maailmanmestaruuskilpailut 2019 ovat vasta nousemassa, olen varma, että diehard-fanit haluavat tutkia iOS: n parhaita kriketin live-suoratoistosovelluksia, jotta pelit saataisiin kiinni omassa tahdissaan. Useista vaihtoehdoista olen luetellut mielenkiintoisimmat sovellukset, jotta intohimoiset seuraajat pysyvät maksullisina.

Parhaat iOS-sovellukset kriketti-suoratoistoon vuonna 2020

1. Hotstar

"Hotstar" on paljon muutakin kuin yksinkertainen sovellus suoratoistettaviin krikettitappeluihin. Sen lisäksi, että sovellus tuo sinulle krikettipelien suoran lähetyksen, sovellus viihdyttää sinua tonnilla elokuvia ja TV-ohjelmia. Ja oh, se tarjoaa myös erikoisohjelmia premium-tilaajilleen.

Joten, jos haluat saada sovelluksen, joka pystyy vastaamaan krikettitarpeesi ja myös piristämään elokuvasi aikaa tai nauttimista, Hotstar on epäilemättä paras panos.

Kriketin lisäksi voit käyttää tätä sovellusta myös jalkapallon, jääkiekon, sulkapallon, Formula 1 -kilpailun, tenniksen, pöytätenniksen, Live Tennis Grand Slamsin ja Kabaddin saavuttamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Paju

"Willow" väittää olevansa paras krikettisovellus iOS: lle. Tarkasteltuani tarkasti, mitä tällä sovelluksella on, voin sanoa turvallisesti, että se on merkin mukainen. Halusitpa katsella suoraa toimintaa tai seurata suoraa tuloskorttia, se antaa sinun tehdä sen tyylikkäästi.

Voit katsella videoita kaikista upeista nelosista ja massiivisista kuudesta. Ja jos joskus menetät minkä tahansa ottelun, voit katsella koko toiston. Lisäksi on myös mahdollisuus lisätä hienoja videoita suosikkilistallesi, jotta pääset nopeasti käsiksi.

Lisäksi, jotta voit hyödyntää kaikkia ominaisuuksia, sinun on käytettävä Willow Premium -tilausta, joka on saatavana hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. JioTV

Suorien krikettitulosten suoratoistoon “JioTV” on oikeassa rahassa. Syy miksi se on iso juttu, on se, että sen avulla voit käyttää yli 500 kanavaa, mukaan lukien yli 60 HD-kanavaa. Joten olitpa sitten Star Sports, Sony Six HD, Sony ESPN HD, NEO Sports, Neo Prime tai DD Sports, kaikki urheilukanavat ovat aivan käden ulottuvilla.

Siksi voit katsella suosikkiotteluitasi suoratoistosta riippumatta. Voit merkitä ohjelmat suosikeiksi ja asettaa jopa muistutuksia, jotta et koskaan menetä mitään suurta tulevaa valaisinta. Sen avulla voit myös tallentaa ohjelmia, jotta voit katsella niitä myöhemmin.

Lisäksi tällä viihdesovelluksella on tuki yli 15 kielelle. Tästä huolimatta tarvitset Jio-numeron tai Jio-palvelutunnuksen rekisteröityäksesi tähän sovellukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kriketti Australia Live

Jos seuraat kriketti Australiaa, sen on oltava tärkein voimavarasi. Tämän sovelluksen avulla voit suoratoistaa Australiassa pelattuja miesten ja naisten kansainvälisiä otteluita. Se tarjoaa myös KFC BBL: n ja Rebel WBBL: n suoratoiston.

Kun olet liikkeellä, voit kuunnella radion lähetyksiä otteluista. Tutustu kohokohtiin saadaksesi aikaan massiiviset kuusi, upeat nelikot ja upeat saaliit, jotka osoittautuivat pelinvaihtajiksi.

Lisäksi se tarjoaa myös krikettiuutisia, jotta voit pysyä ajan tasalla kaikista tärkeimmistä ilmoituksista sekä ennen ottelua ja pelin jälkeisistä mielipeleistä!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Kymmenen urheilulajia

Koska olet krikettifani, haluaisit pitää kymmenen urheilua käytettävissäsi. Se on suunniteltu yhden luukun alustaksi urheilun ystäville.

Sen lisäksi, että voit katsella krikettitilaisuuksia, se antaa sinulle myös suoran lähetyksen jalkapallosta, jääkiekosta, tennis, pöytätennis, snooker ja jalkapallo. Joten, ei ole väliä haluatko katsella olympialaisia, Kriketin maailmancup 2019, FIFA World Cup, UEFA European Championship, Hockey Champions Trophy tai Australian Open, tämä sovellus pitää sinut kaiken toiminnan keskellä.

Vielä parempi, sillä on erityinen syötealue, jossa voit nopeasti tarkistaa rikkomat tarinat.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Mikä on valinta?

Kun olet saanut krikettisovellukset riviin, älä koskaan unohda suuria hetkiä. Ja jos et koskaan onnistunut saavuttamaan live-tapahtumia, hyödynnä kohokohtia ja pysy synkronoituna kaiken kanssa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat krikettipelit iPhonelle ja iPadille
  • Sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Ninja-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat FPS-pelit iPhonelle ja iPadille

Muuten, mikä on suosikki krikettisovelluksesi ja miksi? Kerro meille suosikkisovelluksesi nimi.

Uusimmat viestit