Noonlight - aiemmin SafeTrek iPhone -sovellus

Matkapuhelimet ovat auttaneet monia ihmisiä paeta vaarallisista tilanteista, jotka vahingoittavat henkilökohtaista turvallisuutta ja hyvinvointia, mutta älypuhelimet ovat yrittäneet viedä sen uudelle tasolle. Minulla ei ole aseita täällä olevista tiedoista tai analyyttisistä näkemyksistä, mutta yleensä älypuhelimet eivät ole olleet radikaali lisäys tähän turvallisuuskysymykseen.

Mutta iPhonelle on olemassa itsepuolustussovelluksia, jotka auttavat sinua ilmoittamaan poliiseille ja ystävillesi, kun olet vaarassa. Noonlight on yksi tällainen sovellus, erittäin nerokas.

Noonlight on iPhonen suojaussovellus. Se on hyvin yksinkertainen sovellus, joka - kun sitä käytetään ja käynnistetään - hälyttää poliiseista äänettömästi nykyisellä sijainnillasi merkittyjen hälytysvaroitusten avulla. Kun tunnet olosi vaaralliseksi, sinun tarvitsee vain napauttaa sovelluksen painiketta ja vapauttaa se.

Noonlight on suunniteltu voittamaan aika, joka kuluu numeron 911 soittamiseen ja SOS-viestin lähettämiseen, pienenä projektina, mutta on saavuttanut laajaa menestystä. Sovellus toimii hyvin yksinkertaisesti:

Jos tunnet olosi vaaralliseksi - sanokaa, kun olet yöllä tai menee autioilla kaduilla epäilyttävien ihmisten kävellessä - avaa sovellus ja pidä Safe-painiketta painettuna.

  • Kun olet poissa vaaralliselta alueelta ja olet varma, että olet turvassa, poista sormesi painikkeesta ja syötä PIN-koodi hälytysjärjestelmän peruuttamiseksi, joka lähettää viestin poliiseille
  • Jos olet hätätilanteessa, sinun tarvitsee vain poistaa sormi Safe-painikkeesta. Jos et tee mitään, SOS lähetetään kymmenessä sekunnissa ja sijaintiasi seurataan / valvotaan jatkuvasti
  • Voit peruuttaa hälytyksen kymmenessä sekunnissa

Sovelluksessa ei ole mitään muuta. Yksinkertaisuudessa on älykkyys: Sinun pitäisi pystyä hallitsemaan hälytysjärjestelmää täydellisesti ja poliisien hälyttämisen pitäisi olla erittäin helppoa. Vaikka joku nappaisi iPhonen prosessin aikana, hälytys lähetetään mitä tahansa.

Noonlight on saatavilla App Storesta ilmaiseksi sovelluksen sisäisillä ostovaihtoehdoilla.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit