Parhaat iPhone-reseptisovellukset vuonna 2020

Me kaikki rakastamme syödä namia-astiaa ja haluamme aina olla jotain erityistä ruokapöydällä. Monet meistä eivät ole vain ihastuneita hienoon ruokaan, vaan rakastavat myös ruoanlaittoa. Niille ihmisille, jotka vannovat erittäin herkullista ruokaa, olen tehnyt tämän suuren kokoelman parhaista iPhone-reseptisovelluksista löytääksesi laajimman valikoiman reseptejä ja parantamaan ruoanlaittoa.

Joten, jos olet valmistautumassa osallistumaan suuriin ruoanlaittokilpailuihin tai haluat vain tutkia erilaisia ​​reseptejä varmistaaksesi, että rajaton rakkautesi herkullisiin ruokiin ei koskaan kuole, nämä reseptisovellukset voivat kestää sekä oman maun että odotuksesi. Vielä parempi, voit olla yhteydessä muihin samanmielisiin ihmisiin vaihtamaan kokemuksia. Sukelletaan suoraan selaamaan luetteloa!

Vuoden 2020 parhaat iPhone-reseptisovellukset

# 1. Yummly Reseptit ja Reseptilaatikko

Jos haluat vahvistaa ruoanlaittotaitoasi, Yummly voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Sen avulla voit tutkia yli miljoona reseptiä suosituimmista sivustoista, kuten AllRecipes, Epicurious, Food52.

Ainutlaatuisen testisi mukaan sovellus suosittelee sinulle reseptejä ja niihin liittyviä artikkeleita. Voit tallentaa ja järjestää haluamasi reseptit kokoelmiksi. Katso videoita ruoanlaittotaidon parantamiseksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus seurata syömiesi ruokien ravitsemusta ja pysyä kunnossa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Ruokaverkosto keittiössä

"Ruokaverkosto keittiössä" on fantastinen reseptisovellus. Bobby Flaysta, Alton Brownista Guy Fieriin, se tarjoaa sinulle välittömän pääsyn useisiin suosittuihin resepteihin. Haluatko löytää jotain erikoista? Voit jopa hakea reseptiä kokin, kurssin ja äskettäin esitetyn mukaan.

Sinulla on mahdollisuus selata 70 000 erilaista reseptiä. IMessage-sovelluksen avulla voit etsiä ja jakaa suosikkireseptisi suoraan viestisovelluksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

#3. Epicurious

Epicurious on ilo paitsi ihmisille, jotka rakastavat ruokaa, myös niille, joilla on valtava taipumus valmistaa herkullisia reseptejä. Mikä tämän sovelluksen otsikko on valtava kokoelma yli 35 000 reseptiä kuuluisilta kustantajilta, kuten Bon Appetit, Gourmet, HarperCollins. Sen lisäksi, että tutustut moniin ruokiin, voit myös tarkastella reseptiarvosteluja ja arvioita.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Fit Men Cook - terveelliset reseptit

Jos etsit terveellisiä reseptejä, Kevin Curryn Fit Men Cook on täydellinen sovellus tähän. Se näyttää käytännöllisiä reseptejä, jotka ovat terveellisen lisäksi helppoja taskussa. Tämän motiivi on valmistaa maukasta ja koskaan tylsää ruokaa.

Sovellus tasoittaa ruokaostoksiasi järjestämällä reseptiluettelosi käytävällä ja siten auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet nopeasti. Vaiheittaiset video-ohjeet ovat helppoja yksinkertaistaa kaikkia sinulle vaikeaksi näyttäviä menetelmiä. Yli kuusisataa reseptiä, joihin lisätään kuukausittain uusia reseptejä, ja vankka haku, jonka avulla näet kaikki etsittyjä ainesosia sisältävät reseptit, tekevät Fit Men Cookista pakollisen kokeilun!

Hinta: $3.99

ladata

# 5. Reseptigalleria

Reseptigallerian avulla voit löytää ja tallentaa ruokalajin nopeasti. Edistyneen OCR (Optical Character Recognition) -tekniikan avulla se pystyy napsauttamaan kaikki tiedot tarkasti.

Sisäänrakennetun verkkoselaimen avulla löydät nopeasti kaikki reseptit. Voit luoda mukautettuja luokkia tallennettuihin resepteihin ja järjestää ne haluamaasi järjestykseen. ICloud-tuen avulla voit synkronoida reseptit ja käyttää niitä mukavasti millä tahansa laitteella.

Hinta: $2.99

ladata

# 6. Maukas

Nimen mukaan sovellus ei koskaan anna ruokaelämäsi olla mautonta koskaan! Tarjoamalla sinulle yli 4000 reseptin sisältävän keittokirjan, tämä on onnistunut ansaitsemaan paikan parhaiden sovellusten joukossa.

Voit napata reseptin trendinä ja seurata askel askeleelta ohjeita päästäksesi herkulliseen ruokaan. Voit myös tutkia ruokaa mielialasi mukaan, muokata ainesosia ja maistella valitsemiasi suosikkiruokia. Ei ole väliä oletko kasvissyöjä vai ei; Tasty on lupaava sovellus kaikille, jotka rakastavat kokeilla uusia reseptejä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Keittotaso

Cookpad on mielenkiintoinen sovellus jakaa ja löytää erilaisia ​​reseptejä. Voit selata joitain erittäin herkullisia reseptejä, joita julkaisemasi ihmiset ovat julkaisseet. Se näyttää myös kuumimmat reseptit trendissä verkossa.

Voit nopeasti etsiä tiettyä reseptiä nimen, ainesosien, ruokalajin jne. Perusteella. Jos pidät reseptistä, tallenna se, jotta pääset helposti myöhemmin. Haluatko kertoa muille erikoisruokasi? Julkaise suosikkiruokasi saadaksesi arvostusta samanmielisiltä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. BigOven

Haluatko terävöittää ruoanlaittotaitoasi? BigOven olisi erinomainen valinta. Yli 350 000 reseptin valtava kokoelma tarjoaa kaiken, mitä haluaisit kokeilla.

Saadaksesi enemmän inspiraatiota, tarkista, mitä ystäväsi ja rakkaasi valmistavat. Voit parhaiten järjestää reseptisi eri kansioihin ja suodattaa ne luokittain. Lisäksi BigOvenin avulla voit myös luoda jaetun päivittäistavaraluettelon kotitalouksillesi ja lajitella tuotteet reseptin mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Reseptinpitäjä

Reseptinpitäjä on hieno reseptin järjestäjä ja ateriasuunnittelija. Sovelluksen avulla annat nopeasti reseptisi ja järjestät ne täydellisesti. Aikakauslehtien ja verkkosivustojen reseptien avulla voit luoda upean keittokirjan.

Voit myös tuoda reseptejä suosikkisivustoiltasi ja lisätä ainesosia ostoslistallesi. Ateriasuunnittelijan avulla pystyt suunnittelemaan herkullisia ruokia viikolle ja lisäämään ne myös ostoslistallesi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Luolamiehen juhla

Caveman Feast koostuu yli 250 paleo-reseptistä, kuten Paleo-ranskalainen paahtoleipä, grillattu Buffalo-katkarapu jne. Yksinkertaisen kuvan ansiosta voit seurata näitä terveellisiä reseptejä helposti ja parantaa kuntoasi.

Lisää muistiinpanoja resepteihisi ja seuraa ravintotietoja kalorien seurantaan. Tavoitteen mukaan voit lisätä / vähentää reseptiannoksia. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä reseptejä ostoslistallesi ja suunnitella ateriat koko viikolle.

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Pidän näistä sovelluksista paljon. Sen lisäksi, että voit tutustua uusiin ruokiin, niiden avulla voit myös hioa ruoanlaittoa. Olitpa vain foodie tai pyrkivä pääkokki, he voivat palvella täydellisesti sinun tarkoitustasi.

Puuttuuko jokin suosikki iOS-reseptisovelluksestasi tästä luettelosta? Kerro minulle siitä alla olevissa kommenteissa.

Älä missaa:

  • Parhaat keittiön gadgetit
  • Kuntosovellukset iPhonelle
  • Parhaat käynnissä olevat sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit