Onko Pokémon Go tyhjentänyt iPhone-akkua liian nopeasti? Vinkkejä sen korjaamiseen

On kulunut melkein viikko siitä, kun olen saanut parhaan hyödyn Pokémon Gosta iPhonellani. Totta puhuen, peli on todella voittanut minut elanin kanssa. Loppujen lopuksi se on täydellinen yhdistelmä hauskaa ja nokkeluutta, eikö olekin?

Vaikka olen todella nauttinut Pokémon Go -pelistä, jotkut ärsyttävät ongelmat, kuten satunnainen kaatuminen, palvelinvirheet ja nopea akun tyhjentäminen, ovat valtavasti pettäneet minut. Olen jo korjannut kaatumiset ja palvelinvirheet, ja on aika korjata kamala akun kulutus.

Onneksi olen löytänyt joitain temppuja estääkseen sovellusta syömästä valtaan. Ja he ovat todella työskennelleet ongelman korjaamisessa iOS-laitteellani.

Kuinka estää Pokémon Go tyhjentämästä akkua iPhonessa / iPadissa

Kuinka käynnistää virransäästö Pokemon Go -sovelluksessa iPhonelle / iPadille

  • Pokémon Go sisältää a Akun säästäjä vaihtoehto, jonka avulla voit estää iPhonen akun tyhjenemisen
  • Kun käynnistät virransäästön, se vähentää näytön kirkkautta ja vähentää virkistystaajuutta aina, kun osoitat iOS-laitteesi maahan
  • Vaikka se ei vaikuta lähellä olevan Pokémonin tärinäilmoituksiin, sinun on nostettava näyttösi tarkistaaksesi lähellä olevan valintaruudun tai nähdäksesi kartan

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Pokemon Go iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi Pokeball pohjalla.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napautettava Asetus -kuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Asetukset-ruudussa sinun on napautettava vieressä olevaa ympyrää Akun säästäjä.

Lisähuomautuksena voit myös poistaa sen käytöstä Äänitehosteet, musiikki ja tärinä napauttamalla vain kunkin vieressä olevia piirejä. Vaikka se saattaa tehdä pelaamisesta hieman hiljaista, voit säästää paljon akkua laitteellasi.

AR: n sammuttaminen Pokemon Go -sovelluksessa iPhonelle

Lisätty todellisuus on mielenkiintoinen osa peliä. AR edellyttää kuitenkin, että kamera kytketään päälle, mikä johtaa akun kulutukseen. Käännä yksinkertaisesti AR: n vieressä oleva kytkin, kun seuraavan kerran olet valmis saamaan Pokemon.

Ota virransäästötila käyttöön

Kiihottua Pienitehoinen tila iOS-laitteellasi säästääksesi paljon virtaa laitteellasi. Paranna laitteen akun käyttöikää tutustumalla tähän viestiin.

Poista sijaintipalvelut käytöstä muille sovelluksille

Koska Pokemon Go käyttää GPS: ää, sinun on pidettävä käytössä olevat sijaintipalvelut iOS-laitteessasi. Voit estää muita sovelluksia käyttämästä sijaintiasi yksinkertaisesti kytkemällä kytkimen pois päältä. (Asetukset → Tietosuoja → Sijaintipalvelut.)

Ota kaikki irti akkukoteloista

Jos akun tyhjennys jatkuu, voit valita vankan akkukotelon iPhonellesi. Se ei koskaan petä sinua.

Uusimmat viestit