Parhaat iPad Air Folio -kotelot vuonna 2020

IPad Airin suojakotelot ovat hyvät. Ne näyttävät melko ammattimaisilta, useimmat tapaukset on valmistettu pehmeistä, mutta erittäin suojaavista materiaaleista, ja ne tekevät iPad Airin kantamisesta erittäin helppoa.

Jo nyt on paljon iPad Air -folio-koteloita huolimatta siitä, että Apple muutti viimeisimmän iPadin suunnitteluominaisuudet. 4. sukupolven iPad-kotelot eivät useimmiten sovi iPad Airiin.

Parhaat iPad Air Folio -kotelot vuonna 2020

# 1. UrbanDrama

UrbanDrama on suunnitellut kolme ainutlaatuista folio-koteloa iPad Airille. Jokaisen tapauksen kimaltelevasta kimalluksesta se on täydellinen kumppani naisille iPad Air -omistajille. Koteloita on saatavana purppuran, mustan sinisenä ja ruusukullana. Kaikki nämä värit ovat naisille valintamahdollisuuksia.

Muodikas muotoilu ja kiilto tekevät iPad Airistä vetovoimakeskuksen. Mutta se ei ole kaikki tyyli ja nolla vahvuus. UrbanDrama on käyttänyt PU-nahkaa kotelon sormenjälkien, lian ja naarmujen estämiseen. Ohut ja kevyt kotelo sisältää jalustan, jolla voit katsella visuaalista sisältöä iPad Airilla.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. ProCase

ProCase esittelee vaikuttavan valikoiman 18 folio-koteloa iPad Airillesi. Olen valinnut tämän harmaan kotelon, joka geeliytyy hyvin yrityksesi ympäristöön. ProCase on valmistanut tämän kotelon korkealaatuisella nahkapäällysteellä ja pehmeällä sisätilalla suojaamaan laitettasi päivittäiseltä käytöltä. Sen klassinen ja ammattimainen muotoilu sekoittuu saumattomasti kotelon tukevaan rakenteeseen.

Tämä tapaus tukee automaattista lepo- / herätystoimintoa, joka voi säästää laitteen akkua. Kannessa on magneettinen suljin, joka lukitsee iPad Airin turvallisesti kahden taitoksen väliin. Säilytä Apple Pencil ProCasen sisäänrakennetussa joustavassa kynänpidikkeessä.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. Dteck

Dteckin iPad Air -folio-kotelot hallitsevat luetteloa yli 40 mallilla ja värivaihtoehdolla. Erilaiset korkealaatuisesta nahasta valmistetut kotelot voivat varmasti hämmentää sinua. Kotelon kansi on kiinnitetty magneettisulkimella, joka on tarpeeksi vahva pitämään iPadisi turvallisena ja kätevänä.

Katselukulman säätämiseksi Dtech on varustanut tämän kotelon kolmella liukastumattomalla uralla. Voit tallentaa luotto- tai maksukorttisi erillisiin korttipaikkoihin. tarkista myös kynänpidin pitämään Apple-kynääsi. Pidä joitakin seteleitä ja kolikoita lompakon taskussa.

USP: Liukastumisen estävät urat

Tutustu Amazoniin

# 4. DTTO

Suojaus on kaikki ensiluokkaiselle iPad Air -laitteellesi, ja laitteen turvallisuuden vuoksi DTTO tuo ilmatyynytekniikan ja kennomallin. Nämä kaksi ominaisuutta tarjoavat erinomaisen iskunvaimennustoiminnon ja paremman lämpöhäviön.

Tämä folio-kotelo on valmistettu erittäin ohuesta ja kevyestä, jotta iPad Air pysyy ohuena. Huomattava ominaisuus on joustava TPU-takakansi, joka ei jätä sormenjälkeä tai naarmuja. Laitteen akun säästämiseksi DTTO: n folio-kotelo herättää iPad Airin automaattisesti ja nukuttaa sen.

USP: Ei sormenjälkiä

Tutustu Amazoniin

# 5. Icarercase

Icarercase on suunnitellut tämän folio-kotelon aidosta lehmännahasta. Mutta tämä ei yllättä ketään. Ihmiset hämmästyttävät sitä, että tapaus on käsintehty. Tämä antaa erinomaisen kosketuksen tunteen, vaikka kämmenesi hikoilevat. Lisäksi käyttäjät voivat kokea paremman otteen, kun he pitävät iPad Airia.

Katso magneettinen suljin, joka suojaa iPad Airia, kun se on kotelon sisällä. Tämä monitoimikotelo voidaan taittaa taaksepäin, jotta saavutetaan pieni taipumus lukea kirjoja. Vaihtoehtoisesti voit katsella videoita ja elokuvia erilaisilla katselukulmilla.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 6. Incipio Watson iPad Air Folio

Incipion iPad Air -suojakuori on yksi parhaista iPadille rakennetuista folio-koteloista. Se on nahkakotelo (vegaaninen nahka), joka luo esteettisen ilmeen ja tuntuman, jota muovikotelot tuskin tarjoavat. Kotelo on suunniteltu sopimaan iPad Airiin täysin ja oikein, jolloin se näyttää siltä, ​​että sinulla on kirjasen. Kotelo on irrotettava. On myös joitain korttipaikkoja liike- ja henkilökorttien säilyttämiseen.

USP: Vegaaninen nahka

Tutustu Amazoniin

# 7. DODOCASE Folio iPad Airille

DODOCase for iPad Air on taideteos. Nahasta ja bambusta käsityönä valmistettu DODOCase on kaikkein "täydellinen" folio-kotelo. Se ei vain pidä iPad Airiäsi turvallisena ja tiukana, mutta siinä on myös lokerot kirjoitusalustalle, kynille, paperille ja joillekin näistä korteista. Se on johtajan ilo ja samoin kustannukset. Lisäksi se ei ole valmistettu muovista, mikä itsessään lisää "ammattimaista" esteettisyyttä.

USP: Käsityönä ommeltu nahka

Katso Dodocase

# 8. Logitech

Logitech on tunnettu tuotemerkki iPhonen ja iPadin lisävarusteiden alalla. Tämä folio-kotelo on ohut ja kevyt; itse asiassa tämä tapaus on niin ohut ja kevyt, että tuskin huomaa, että se on iPad Airissasi. Logitech on käyttänyt matalaprofiileja kulmissa pitääkseen iPadin tukevasti rungossa.

Tämä folio-kotelo toimii myös jalustana, joka pitää iPadisi täydellisessä kulmassa lukemiseen, elokuvien katseluun ja pelien pelaamiseen. On piilotettuja magneetteja, jotka pitävät folio-kotelosi tiukasti suljettuna ollessasi liikkeellä.

USP: Matalaprofiiliset kulmapidikkeet

Tutustu Amazoniin

# 9. Kensington Comercio Hard Folio -kotelo

Comercia on ainoa kovan kotelon oma folio-kotelo luettelossa, joka on muuten täynnä Belkiniä estäviä "pehmeitä". Toisin kuin Belkin, Comercia on kuitenkin ohut. Mutta se näyttää primitiiviseltä perusrakenteellaan. Se tarjoaa kolme katselukulmaa maisemassa, käyntikorttipaikan ja on melko kätevä.

USP: Kovat polykarbonaattikulmat

Tutustu Amazoniin

# 10. Fintie

Fintie tuo mukanaan useita poikkeuksellisia tapauksia useilla väreillä. Voit noutaa minkä tahansa folio-kotelon Fintien tarjoamasta laajimmasta värivalikoimasta. Huomionarvoinen ominaisuus on vaakasuora taitto, jonka avulla voit kirjoittaa sähköposteja, pelata pelejä ja katsella videoita iPad Airilla.

Fintie on käyttänyt korkealaatuista synteettistä nahkaa ja pehmeää mikrokuitua. Tämä yhdistelmä suojaa laitettasi huomattavasti vaurioilta. Lisäksi voit asentaa ja poistaa kotelon helposti.

USP: Ensiluokkainen synteettinen nahka

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Folio-kotelot ovat iPad Airin parhaat kannet, koska voit suojata näyttöä myös kävelemällä alakerrassa tai käytävillä toimistossa. Koska pidät laitetta kädessäsi, sinun pitäisi poimia kotelo, joka vaimentaa iskuja ja kolhuja, jos pudotat laitteen.

Haluat ehkä tutkia lisää tapauksia:

  • Parhaat iPad-ilmakotelot
  • Parhaat iPad-telineet
  • iPad Air Military Grade -kotelot
  • Parhaat iPad Air Slim -kotelot

Minkä folio-kotelon haluat ostaa iPad Airille? Jaa palautteesi kommentilla.

Uusimmat viestit