Vesel puskurikotelo iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

Rakastan kokeilla iPhonen ulkonäköä. Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi pidän standout-ominaisuuksilla varustetuista tapauksista. Vaikka olen huolissani tarvittavan suojauksen tarjoamisesta älypuhelimelleni, korkean käden tai suuret kotelot eivät olleet koskaan houkutelleet minua - edes vähän.

Vihaan useimmissa iPhone 6 -tapauksissa sitä, että ne ottavat iPhonesta kiillon; ei anna sen loistaa läpi. Tyylikäs profiili houkuttelevilla ominaisuuksilla on aina ollut minulle huippuluokan vaatimus. Minkä tahansa satunnaisen tapauksen noutaminen vain laitteen suojaamiseksi ei ole koskaan miellyttänyt mieltymykseni.

Vesel Wood -sarjan puskurikotelo iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

Heti kun sain ensimmäisen vilkaisunVeselWood-sarja”IPhone-puskurikotelo, se vaikutti minuun heti. Kaunis muotoilu löi oikean koodin siihen, mitä etsin hienossa puskurikotelossa.

Veistetty vastaamaan iPhonen tyylikästä profiilia, se tekee kiehtovan parin laitteen kanssa. Kotelo ei vain anna laitteen hohtaa ulkonäköään, vaan myös parantaa sen ulkonäköä. Siellä se näyttää erottuvan muista.

Upea yhdistelmä korkealaatuista puuta ja alumiinia

Vesel-puskurikotelo on täydellinen yhdistelmä tyylikästä puuta ja korkealaatuista alumiinia. Vaikka ylä- ja alapuskuri on valmistettu alumiinista, sivut on valmistettu tammesta / saksanpähkinästä, joka on viimeistelty harjatulla öljyllä.

Wood-sarjan avulla pääset helposti käsiksi laitteen kaikkiin portteihin ja painikkeisiin ilman haittaa. Pienikokoinen muotoilu sopii iPhoneen täydellisesti.

Täydellinen paketti

Vesel-puskurikotelossa on pieni asennustyökalu, tyyppikilven sarjanumero, kaksi ylimääräistä ruuvia ja mikrokuituliina.

Kotelo on pakattu kaikkiin tarvittaviin työkaluihin varmistaaksesi, että voit käyttää sitä mukavasti. Mikrokuituliinalla voit pitää sen loistavan pitkään.

Kätevä asennus

Voit helposti asentaa kotelon. Sinun tarvitsee vain avata työkalun avulla kotelon kaksi yläkulmaa, liu'uttaa sitten iPhone 6/6 -laitteesi sisälle ja laittaa puskurit takaisin paikoilleen.

Toisin kuin useimmat muut puskurikotelot, Wood-sarja voidaan irrottaa tai asentaa nopeasti ilman vaivaa.

Valmiina minimalistiseksi

Mitä tulee turvallisuuteen vahingossa tapahtuvalta kaatumiselta tai kolhulta, Wood-sarjan voidaan luottaa tarjoavan minimaalisen suojan. Ilmeisesti sitä ei ole tarkoitus tarjota vankkaa suojaa missään olosuhteissa.

Kotelossa korostetaan enemmän houkuttelevaa muotoilua ja kykyä antaa iPhonelle perussuoja.

Tuomio

Vesel Wood -sarja on veistetty erityisesti niille, jotka etsivät tyylikästä puskurikoteloa, jolla on erinomainen laatu. Minimalistinen profiili, joka tekee silmiinpistävän parin iPhonen kanssa, on saanut tarpeeksi ollakseen arvokas laukaus; jos vain olet valmis menemään hieman ylimääräiselle mailille.

"Kaksi asiaa, jotka voivat tulla mieleesi ostaessasi tässä tapauksessa hieman korkeaa hintaa ja herkkuja. Mutta kun pohdit, mitä puu ja alumiiniyhdistelmä tuo iPhonellesi oikeasta näkökulmasta, se vastaa laskutustasi. "

Saatavilla: iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus ja iPhone 6s Plus

Hinta: 155,06 dollaria [Alennushinta 141,07 dollaria.]

Tutustu alueeseen osoitteessa VeselCase.com.

Uusimmat viestit