Parhaat iPhone 6s ja 6s Plus -pankit vuonna 2021

Applenhadin julkaisema iPhone 6s: n akkukapasiteetti on pienempi kuin edeltäjänsä iPhone 6: lla. Vaikka nykyisessä on irrotettava Li-Po 1715mAh -akku (6,9 Wh), edellisessä oli ylimääräinen Li-Po 1810mAh -akku (6,9 Wh), kun taas iPhone 6s Plus: n akunkesto on sama kuin iPhone 6 plus: n, 2915mAh. Tämä osoittaa selvästi, että iPhone 6s tarjoaa sinulle vähemmän valmiusaikaa kuin iPhone 6; vaikka puheaika ja musiikin toistoaika ovat samanlaiset molemmissa puhelimissa. Tässä tilanteessa virtapankki voi olla suureksi avuksi etenkin paljon matkustaville käyttäjille.

 1. Ulkoinen RAVPower 22000mAh -akku
 2. GETIHU 10000mAh kannettava laturi
 3. POWERADD 20000mAh kannettava laturi
 4. INIU 10000mAh virtapankki
 5. Ulkoinen LanLuk 25800mAh -akku
 6. Anker 26800mah kannettava laturi
 7. Luxtude 10000mAh kannettava laturi iPhonelle
 8. Yoobao 10200mAh ulkoinen laturi
 9. Novoo 10000mAh kannettava laturi
 10. Misso 10000mah virtapankki

1. Ulkoinen RAVPower 22000mAh -akku

RAVPower on johtava nimi älypuhelinten virtapankkien valmistuksessa. Tässä kannettavassa akussa on kolme porttia kolmen laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Valtava 22000 mAh: n akkukapasiteetti voi ladata iPhone X: täsi 4,9 kertaa.

Tämä varaparisto voidaan ladata 10-11 tunnissa 2.4A-laturilla. RAVPower on tehnyt tämän virtapankin suurtiheyksisellä litiumpolymeeriakulla, joka pysyy jopa 70-80% koko kapasiteetistaan ​​500 lataus- ja purkausjakson jälkeen.

USP: Kolmen laitteen lataus

Tutustu Amazoniin

2. GETIHU 10000mAh kannettava laturi

Tämä Li-on-kannettava laturi yhdistää kaksoissuojauspiirit, mikä tekee siitä vakuuttavan ja lentoyhtiön hyväksymän laitteen. Voit aina tietää, kuinka paljon virtaa sinulla on jäljellä selkeällä digitaalisella näytöllä, joka syttyy, kun painat virtapainiketta.

Toisin kuin useimmat markkinoilla olevat pankit, GETIHU 10000 voi toimia myös pienempien laitteiden, kuten AirPod-laitteiden, Bluetooth-kuulokkeiden, Bluetooth-kaiuttimien, urheilurannekkeiden, älykellon jne. Kanssa. Tämä maksimoi sen toiminnallisuuden ja tekee siitä ihanteellisen valinnan matkustamiseen.

USP: Lataa myös pienempiä laitteita

Tutustu Amazoniin

3. POWERADD 20000mAh kannettava laturi

Nauti luotettavasta akun varmuuskopiosta tällä ohuella ja kannettavalla virtapankilla. Se on ainutlaatuinen muotoilu, joka kestää sormenjälkiä ja näyttää tyylikkäältä. 20000 mAh: n kapasiteetti on ihanteellinen iPhonen lataamiseen tien päällä missä tahansa.

Lisäksi turvaominaisuudet estävät ylikuormituksen ja ylikuumenemisen. Se tunnistaa laitteidesi tarvitseman virran määrän automaattisesti ja mahdollistaa samanaikaisen latauksen. Sitä on saatavana kolmella värillä mieltymystesi mukaan.

USP: Tyylikäs ja tyylikäs ilme

Tutustu Amazoniin

4. INIU 10000mAh virtapankki

Jos tarvitset keskitason virtapankkia, joka pystyy toimittamaan nopean ja turvallisen latausratkaisun, pidä INIU mielessä. Ulkoinen on pakattu 10000 mAh: n paristoon pienessä muodossa. Tehokkuuden kannalta se pystyy käynnistämään laitteen vähintään kolme kertaa.

Kaksi USB-porttia tarjoaa 4.8A kokonaislähdön, joka on riittävän nopea, jotta voit ladata laitteesi hyvällä pidikkeellä. Ja kätevän taskulampun ollessa aluksella, se voi myös antaa sinun ajaa pois pimeyden varhain aamulla kävellessä tai matkan aikana. 19,99 dollaria INIU on edullinen virtapankki iPhone 6s / 6s Plus -puhelimeesi.

USP: Pienikokoinen, kunnollisella paristolla

Tutustu Amazoniin

5. LanLuk 25800mAh ulkoinen akku

Ihmisille, jotka tarvitsevat ehdottoman pedon pitääkseen useita laitteita päällä, LanLuk näyttää olevan hieno veto. Todennäköisesti paras osa tätä ulkoista laturia on valtava 25800 mAh: n akku, joka voi ladata iPhone 6s- tai 6s Plus -laitteesi jopa 7-8 kertaa.

Nämä kaksi porttia voivat tuottaa jopa 3,1 A: n tuotoksen, joka ei ehkä ole markkinoiden nopein, mutta riittävän kunnollinen sopimaan tavanomaisiin tarpeisiin. Muototekijän osalta LanLuk näyttää irtotavaralta ja voi myös liukastua pieneenkin taskuun ilman mitään ongelmia. Ulkoinen laturi, joka on suojattu yleisiltä vaaroilta, voi myös torjua vaarat pitääkseen laitteesi turvassa latauksen aikana.

USP: Tehokas akku turvallisella latausratkaisulla

Tutustu Amazoniin

6. Anker 26800 -kannettava laturi

Anker on maailmankuulu tuotemerkki, joka tunnetaan iPhone-lisävarusteistaan. Tämä kannettava laturi on täynnä niin paljon virtaa, että se voi ladata iPhonen helposti kuusi kertaa ja iPadin kaksi kertaa. Ankerin suunnittelemia USB-lähtöportteja on kolme PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikalla. Tämä tekniikka antaa nopean latauksen kolmelle laitteellesi.

Virtapankin lataamiseksi Anker tarjoaa kaksi Micro USB -tuloa, jotka voivat ladata kannettavan laturin nopeasti. Tämä tuote on yksi tärkeimmistä lisävarusteista matkoillesi.

USP: Kaksi kertaa nopeampi lataus

Tutustu Amazoniin

7. Luxtude 10000mAh kannettava laturi iPhonelle

Tässä kannettavassa iPhone-laturissa on sisäänrakennettu salamakaapeli, joka on Apple MFi -sertifioitu. Tämä helpottaa puhelimen käsittelyä ja tehokasta lataamista tien päällä.

Ohut ja tyylikäs muotoilu tekee siitä yhden parhaista tehopankeista, joiden kapasiteetti on 10000 mAh. Se tarjoaa erittäin nopean latauksen kaikille iPhonille, joka on jopa nopeampi kuin alkuperäinen seinälaturi. Läpivientitekniikan avulla voit ladata laitteitasi, vaikka virtapankkia ladattaisiin.

USP: Käyttäjäystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Yoobao 10200mAh ulkoinen laturi

Yoobao tarjoaa pienen ja tehokkaan virtapankin, jolla voit ladata iPhonesi tehokkaasti. Tämä kannettava laturi on erittäin kevyt, koska se painaa vain 7,05oz. Yoobao on valmistanut tämän virtapankin, jossa on kymmenen suojakerrosta, joka suojaa puhelinta ylijännitesuojaukselta ja lämpötilan säätämiseltä.

Yoobao on käyttänyt lentokonelaatuista alumiinikuorta, joka tarjoaa tyylikkään mutta kestävän tunteen. Katso sileät pyöristetyt reunat, jotka tekevät tuotteesta mukavan pitää kädessä.

USP: Turvallinen ja luotettava

Tutustu Amazoniin

9. Novoo 10000mAh kannettava laturi

On useita syitä, miksi Novoo ansaitsee löytää turvallisen paikan tästä laajasta kokoonpanosta. Ensinnäkin virtapankki on IP67-vedenpitävä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan seikkailijoille ja niille, jotka joutuvat usein kohtaamaan kaatosateita. Lisäksi sillä on poikkeuksellisen kestävä kotelo, joka kestää iskun helposti.

Jopa lataustehokkuudella ulkoinen laturi pystyy täyttämään normaalin kysynnän hyvän 10000 mAh: n akun ansiosta. Suurin 18 W: n latausnopeus varmistaa, että sinulla on ylellisyyttä ladata yhteensopivia laitteita.

USP: IP67 vedenpitävä

Tutustu Amazoniin

10. Misso 10000mah virtapankki

Tämä 10000 mAh: n akkulaturi voi käyttää virtana jopa kahta älypuhelinta kerralla. Se on nopea ladata ja siinä on ohut muotoilu, jota on helppo käsitellä. 2A-laturilla kestää vain 6-8 tuntia, joten siitä on hyötyä matkoilla.

Lisäksi siinä on myös sisäänrakennettu taskulamppu. Voit painaa painiketta pitkään 3 sekunnin ajan kytkeäksesi LED: n päälle / pois päältä. Tästä on hyötyä hätätilanteissa. Voit myös tarkistaa virtapainikkeen painamalla virtapainiketta milloin tahansa.

USP: Mukana taskulamppu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Paketoida…

Vaikka virtapankit eivät ole yhtä mukavia kuin akkukotelot, ne voivat antaa puhelimellesi enemmän virtaa kuin mikään latauskotelo. Et voi odottaa, että akkukotelossasi on 25000 mAh: n akkukapasiteetti. Tämä on kannettavien laturien selkeä etu verrattuna akkukoteloihin.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
 • iPhone 6s Plus nahkakotelot
 • Parhaat langattomat laturit iPhone 6-6s Plus -puhelimelle
 • VinSic: Bamboo Portable Power Bank for iPhone

Uusimmat viestit