Parhaat iPhone- ja iPad-salamakaapelit vuonna 2021

Markkinat ovat täynnä salamakaapeleita. Kaikilla niistä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta ladata iOS-laitettasi turvallisesti. Nämä ovat parhaat iPhone- ja iPad-salamakaapelit tinkimättömän turvallisuuden, nopean latauksen ja synkronointikyvyn mukaisesti. Nämä salamakaapelit ovat punottuja nailonia, jotka auttavat heitä selviytymään päivittäisestä kulumisesta. Sisällä oleva paksu kuparijohto takaa vankan signaalinvoimakkuuden.

 1. UNBREAK
 2. iXCC
 3. Quntis
 4. AmazonBasics
 5. Anker
 6. BSTOEM
 7. MaaliskuuVoima
 8. Atill
 9. Maitron
 10. TIMMY

1. UNBREAK-kaapeli

Syncwiren UNBREAKkaapelilla varustettu salamakaapeli erottuu muusta, mikä on vertaansa vailla oleva vahvuus. Sen väitetään olevan valtavan 30 kertaa vahvempi kuin alkuperäiset kaapelit. Suojaverkko ja Al-Mylar-kalvosuojaus lisäävät sen pitkäikäisyyttä.

Laadukas kuparilanka, kuitu ja TPE-takki antavat rakenteelle enemmän vakautta. Se on hankautumista estävä ja siinä on sileä pinta, joka estää tarttumisen. Laserhitsatut liittimet tuottavat tasaisen suorituskyvyn myös raskaassa käytössä. Lisäksi tätä erittäin kestävää kaapelia on neljä väriä: musta, harmaa, ruusukulta ja valkoinen.

USP: Vahvistetut jännityspisteet

Tutustu Amazoniin

2. iXCC

iXCC Element II Lightning -kaapeli vie kaikki laatikot vaativiin ominaisuuksiin. 2,4 A: n latausnopeuden avulla voit käynnistää iOS-laitteen nopeasti. Pääasiassa laadukkaan materiaalin ja vahvan rakenteen ansiosta se kestää säännöllistä kulumista.

TPE-takki ja suojaverkko vahvistavat entisestään sen rakennetta. Koska se on MFi-sertifioitu ja siinä on Applen hyväksymä siru, et saa virheilmoitusta laitetta ladattaessa. Vielä parempi, tämä salamakaapeli on saatavana kahdessa pakkauksessa vain yhdellä hinnalla.

USP: Sisäänrakennetut turvaominaisuudet

Tutustu Amazoniin

3. Quntis

Quntis tuo alkuperäisen 8-napaisen liittimen, joka on yhteensopiva kaikkien Applen salamalaitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. Kolme jalkaa salamakaapelit ovat erittäin kestäviä ja joustavia.

Kaapeleiden pituuden ansiosta voit istua mukavasti auton takaistuimella autolaturia käyttäessäsi. Kaapelit ovat yhteensopivia kaikkien LifeProof- ja Otter Box -koteloiden kanssa.

USP: Päällystetty erittäin kestävällä joustavalla PVC-kuorella

Tutustu Amazoniin

Lue myös: Paras lyhyt salama-USB-kaapeli iPhonelle ja iPadille

4. AmazonBasics

AmazonBasics Lightning -kaapelissa on korkea vastuseristys, joka tekee siitä suojaavamman ja pitkäikäisemmän. Laadukas kuparilanka tarjoaa paremman signaalin voimakkuuden ladata iOS-laite nopeasti.

Alumiinifolio, mylar ja lanka lisäävät ylimääräisen suojakerroksen kulumisen estämiseksi. Sen ulkovaippa on valmistettu hienoimmasta PVC-materiaalista suojaamaan ulkoisilta vaurioilta.

Lopuksi AmazonBasics Lightning - USB A -kaapelilla on Apple MFi -sertifikaatti ja se toimitetaan kaksoispakkauksissa. Lisäksi voit valita tämän kestävän kaapelin kahdessa värissä: musta ja valkoinen.

USP: Erittäin suojaava

Tutustu Amazoniin

5. Anker

Anker A7101021 Lightning -kaapeli on erittäin kestävä yli 4000 taivutuksen käyttöiällä. Se voi kestää neljä kertaa pidempään kuin muut vakiokaapelit.

Nailonydin vahvistaa muotoilua ja on tarpeeksi vahva taistelemaan kulumista vastaan. Se on turvallisempi ja mahdollistaa nopeamman latauksen kuin muut vastaavat tuotteet. Lightning on saatavana vain kahdessa värissä - mustavalkoisena, ja siihen sisältyy 18 kuukauden takuu.

USP: Nopea lataus

Tutustu Amazoniin

6. BSTOEM

Tässä on erittäin kestävä salamakaapeli, joka on taitettu yli 9000 kertaa ilman vaurioita tai muutoksia suorituskyvyssä. Joten tiedät, että valitset testatun laadun. Se on myös turvallinen käyttää ja erityisen pitkä lataamisen mukavuuden varmistamiseksi.

Lisäksi kaapeli näyttää siistiltä ja tyylikkäältä ja kiinnittyy tiukasti laitteeseesi nopean latausnopeuden ja tehokkaan tiedonsiirron varmistamiseksi. Se on kätevä 3-pakkaus, jossa on kuusi kuukautta asiakaspalvelua.

USP: 6 jalkaa pitkä

Tutustu Amazoniin

7. maaliskuuPower

MarchPower esittelee poikkeuksellisen vahvan Lightning-USB-kaapelin iPhonelle ja iPadille. Kestävän kuparisydämen ansiosta kaapeli tarjoaa nopean latauksen ja synkronoinnin. Lämpötilan säätötoiminnon ansiosta se pitää useita vaaroja, kuten ylikuumenemisen ja oikosulun, kaukana.

Voit käyttää 6 jalan kaapelia iPhonen virran kytkemiseen mukavasti toimistossa tai autossa. Lisäksi MarchPower toimitetaan kahdessa pakkauksessa, joten voit ladata iPadin myös.

USP: Lämpötilan säätötoiminto

Tutustu Amazoniin

8. Atill

Atillin latauskaapelit ovat erinomaisia ​​kaikilla suorituskyvyn osa-alueilla. Tässä luetellut kaapelit ovat kestäviä, tarjoavat paremman liitettävyyden ja yhteensopivuuden. Tämä tekee heidän suorituskyvystään 100%. Tällä kaapelilla tiedonsiirtonopeus voi olla jopa 480 Mbps, mikä on erittäin nopea. Lisäksi kaapeleilla on tapausystävällinen muotoilu; sinun ei tarvitse poistaa koteloa.

Atillin kaapelit on peitetty korkealaatuisella punotulla nailonvaipalla. Rakastat kolmen jalan pituisten kaapeleiden joustavuutta, kestävyyttä ja siirrettävyyttä.

USP: 100% suorituskyky

Tutustu Amazoniin

9. Maitron

Olitpa autossa tai istut sohvalla tai lyöt vetoa kotona, Maitronin latauskaapelit tarjoavat äärimmäisen mukavuuden. Kaapelin rikkoutumisen estämiseksi Maitron tarjoaa ylimääräisen suojauksen kaapelin salaman lähellä.

Lataa laitteet nopeasti ja siirrä tiedot tehokkaasti Maitron-kaapeleilla. Punotut nailonkaapelit ovat sotkeutumattomia ja peitetty kestävällä ja huippuluokan nailonilla.

USP: Säikeetön muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. AJASTUS

TIMMY tarjoaa kolmen salamakaapelin iPhonille ja iPadille. Kuuden jalan kaapeli on täydellisesti yhteensopiva kaikkien iPhonesi ja iPadidesi kanssa. Kaapelit eivät koskaan näytä virheilmoituksia ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn pitkään.

Timmy on kiedotut korkealaatuista nailonkuitukangasta kaapelin ympärille, mikä kestää päivittäistä kulumista ja pitää kaapelisi sotkeutumattomana.

USP: Erittäin nopea lataus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Käärimistä!

Haluan nähdä jokaisessa Lightning-kaapelissa kaksi tärkeää ominaisuutta, kuten ylivoimainen signaalinvoimakkuus ja korkealaatuinen materiaali. Kaikilla näillä kaapeleilla on nämä ominaisuudet. Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa Lightning-kaapelissa? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat vilkaista nopeasti:

 • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille
 • Autolaturit iPhone 7/7 Plus -puhelimelle
 • Parhaat iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
 • Parhaat kaapelinhallintatarvikkeet

Uusimmat viestit