Parhaat ulkoiset CD- / DVD-asemat Macille vuonna 2021

Apple on alkanut lopettaa CD / DVD-asemien asentamisen MacBook Airin käyttöönoton jälkeen tammikuussa 2008. Myöhemmin Apple lopetti MacBookin ja iMacin valmistamisen optisilla asemilla vuonna 2016 ja 2011 puolivälissä. Uusilla Mac-laitteillasi et voi käyttää CD- tai DVD-levyjä. Tätä varten sinun on luotettava ulkoisiin CD / DVD-asemiin. Lisäksi tarvitset ulkoisen aseman elokuvien ja musiikin tuomiseen iTunesiin. Jos sinulla on uusin MacBook tai iMac (julkaistu vuosien 2012 ja 2016 jälkeen), sinun on ostettava parhaat ulkoiset CD / DVD-asemat.

 1. Apple USB SuperDrive
 2. VersioTECH
 3. LG Electronics
 4. Cocopa
 5. Gipow
 6. Rioddas
 7. ISKE
 8. Botee
 9. ivkey
 10. VicTsing

1. Apple USB SuperDrive

Apple väittää, että sen USB SuperDrive -laitteessa on kaikki mitä tarvitset optisessa asemassa. Yksinkertaisuudella tällä ulkoisella asemalla on huipputekniikka. Voit liittää tämän SuperDriven MacBook Prohon, jossa on Retina-näyttö, MacBook Air, iMac tai Mac mini yhdellä A-tyypin A-kaapelilla, joka on sisäänrakennettu tähän SuperDriveen.

Tämän aseman muotoilu on kompakti, koska se on hieman suurempi kuin CD-kotelo. Voit kuljettaa tätä SuperDriveä missä tahansa matkalaukussa tai kannettavan tietokoneen laukussa. Käytä tätä asemaa työpöydällä tai tarjotinpöydällä. Tarkista yhteensopivat laitteet.

USP: Kompakti muotoilu

Tarkista Apple

2. VersioTECH

VersionTECH on yksi johtavista tuotemerkeistä korkealaatuisten CD / DVD-asemien valmistuksessa Macille. Tämän aseman hyödyllisin ominaisuus on, että poistopainiketta ei ole. Ja sinun ei pitäisi käyttää mitään ohjainohjelmaa tai ylimääräistä virtalähdettä, koska sen virtalähde voi olla USB-portti.

VersionTECH on luonut tyylikkään muotoilun, jossa on kestävä metallipinta ja tyylikäs hopeanvärinen kansi. Erittäin ohut asema on kätevä kuljettaa kaikkialla. Muiden merkittävien ominaisuuksien lisäksi tässä asemassa on upotettu kaapeli, ensiluokkainen langanvetomateriaali, hiljainen ja korkea kestävyys.

USP: Erittäin ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. LG

LG on tunnettu tuotemerkki elektroniikan maailmassa. Tuotemerkki on myös valmistanut huippuluokan lisävarusteita, kuten virtapankit, Bluetooth-kuulokkeet, näppäimistöt, kynät ja paljon muuta. LG tuo Macillesi erittäin ohuen DVD-ulkoisen aseman. 8X DVD-R -kirjoitusnopeuden ansiosta voit siirtää tietoja nopeasti DVD-levyltä tai CD-levyltä MacBookiin tai iMaciin.

Tyylin kehityksen aikana LG: n optinen asema on saavuttanut uuden tilan ohuemmasta ohuimpaan. Tuote vie vähän tilaa työpöydälläsi ja tarjoaa parhaan suorituskyvyn joka kerta, kun asetat CD- tai DVD-levyn.

USP: Erinomainen tietosuoja

Tutustu Amazoniin

4. Kookopa

Nopean USB 3.0 -liitännän ansiosta Cocopa pystyy nopeasti siirtämään tietosi nopeudella 5 Gt / s. Tämä tekee Cocopasta erinomaisen valikoiman markkinointijohtajia, joiden on esiteltävä toimistoissa. Vahva vikasietoisuus antaa vakaan suorituskyvyn.

Muodin eteenpäin vieville käyttäjille Cocopa on käyttänyt harjattua tekstuurikuorta, joka antaa sinulle hyvän kosketuksen tunteen. Pienen koonsa ansiosta voit kantaa kannettavaa DVD-asemaa kannettavan tietokoneen kanssa missä tahansa.

USP: Vakaa suorituskyky

Tutustu Amazoniin

5. Gipow

USB 2.0: n ja USB 1.0: n voittaminen, Gipow on suunnitellut USB 3.0 ulkoisen aseman Macillesi. Olitpa sitten elokuvasi, videosi tai äänisisältösi, voit siirtää kaiken nopeasti Maciin. Jos et halua siirtää ääni- / visuaalista sisältöä, voit katsella tai kuunnella sisältöä suoraan asemasta.

Tämä CD / DVD-asema on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, lukuun ottamatta macOS: ää. Se on plug and play -asema, jonka voit asentaa ja käyttää ilman ohjelmistoja tai ohjaimia.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Rioddas

Kun avasin paketin, ihmettelin, ettei tähän asemaan ole kiinnitetty kaapelia. Sitten tajusin, että kaapeli on upotettu älykkäästi tämän aseman alaosaan. Tämä älykäs muotoilu voi tehdä vaikutuksen kenelle tahansa käyttäjälle. Tämä on paras kannettava asema Mac-omistajille, joiden on matkustettava paljon. Asema ei vie tilaa matkalaukussa tai kannettavan tietokoneen laukussa.

Paremman vakauden saavuttamiseksi kaikilla kiiltävillä pinnoilla Rioddas on asettanut pohjaan luistamattoman tyynyn. Tämä luistamaton tyyny estää ajaa putoamasta pöydältäsi. Monitoiminen CD / DVD-asema voi polttaa elokuvia ja musiikkia.

USP: Upotettu kaapelirakenne

Tutustu Amazoniin

7. ISKE

Toisin kuin muut ulkoiset CD / DVD-asemat, joissa näkyy poistopainike, ISKE: llä ei ole sitä poistopainiketta. Kun haluat poistaa CD- tai DVD-levyn asemasta, voit suorittaa tämän toiminnon Macilla.

ISKE: n ulkoisella asemalla on älykäs muotoilu, koska se tarjoaa upotetun kaapelin; käyttäjien ei tule aliarvioida tätä ominaisuutta, koska se voi suojata kaapelia ja tekee asemastasi kannettavamman.

USP: Ei poistopainiketta

Tutustu Amazoniin

8. Botee

Botee on keksinyt ainutlaatuisen ominaisuuden: jännitteen vakautusjärjestelmä. Tämä järjestelmä välttää korkea- tai matalajännitekaapelin. Siten se voi suojata tietokonettasi vaurioilta. Bootee tarjoaa sinulle ilmaisen elinikäisen tuotetakuun, 30 päivän tuotteen vaihdon tai hyvityksen.

Tämän aseman universaali yhteensopivuus mahdollistaa sen, että se voi toimia useiden käyttöjärjestelmien kanssa lukuun ottamatta macOS: ää. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää tietosi sujuvasti Windows-tietokoneesta Maciin tai päinvastoin.

USP: Jännitteen vakauttaminen

Tutustu Amazoniin

# 9. ivkey

ivkey esittelee ainutlaatuista muotoilua ulkoisessa CD-asemassaan, joka toimii USB 3.0 -nopeiden liitäntöjen kanssa. Jos haluat nopeamman tiedonsiirtonopeuden, käytä tätä tuotetta ja saavuta enimmäisnopeus jopa 5 Gt / s. Nopeuden ohella saat vakaan suorituskyvyn ja vahvan vikasietoisuuden.

Ivkeyllä on vertaansa vailla oleva älykäs polttotekniikka ja upouusi siru virheiden korjaamiseksi. Voit toistaa ääni- / visuaalista sisältöäsi ilman lokia tai vääristymiä.

USP: Älykäs polttotekniikka

Tutustu Amazoniin

10. VicTsing

VicTsing tuo monitoimisen ulkoisen CD / DVD-aseman, jolla voit katsella DVD-elokuvia, polttaa tiedostoja, musiikkia, videoita toiselle CD- tai DVD-levylle. Voit myös asentaa ohjelmistoja ja luoda varmuuskopiolevyjä jne.

VicTsing tarjoaa vankan iskunvaimennus- ja melunvaimennustekniikan. Asema kuluttaa vähän virtaa, ja sen virtalähde voi olla USB-portti; sinun ei pitäisi käyttää ulkoista sovitinta. Älä missaa sen ohut ja kevyt muotoilu, joka tarjoaa tyylikkään ulkonäön.

USP: Virheenkorjauskyky

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Yhteenvetona…

Ulkoinen CD / DVD-asema on paras ratkaisu Mac-tietokoneesi sujuvaan, vaivatonta, nopeaa ja turvallista tiedonsiirtoa varten. Huomaa, että voit ostaa minkä tahansa CD- tai DVD-levyn, jolla on enimmäistallennustilaa, ja siirtää sitten tiedot tietokoneesta toiseen.

Voit myös viitata:

 • Paras MacBook Pro / Air-teline
 • Ulkoiset USB-C-kiintolevyt Macille
 • Parhaat USB-keskittimet MacBook Prolle
 • Paras ulkoinen SSD MacBook Prolle

Minkä ulkoisen CD- / DVD-aseman haluaisit ostaa Macillesi?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found