Kuinka sammuttaa iPhone ilman virtapainiketta tai sivupainiketta

Monille korjauksille ja ohjeille suosittelemme käynnistämään iPhonen uudelleen. Yleisin tapa on käyttää virtapainiketta tai sivupainikkeen ja äänenvoimakkuuspainikkeen yhdistelmää. Mutta jos nämä kytkimet eivät toimi puhelimessasi tai ne ovat vahingoittuneet tai rikki, niin? No, tässä on helppoja tapoja sammuttaa ja käynnistää iPhone ilman fyysisiä painikkeita. Katso.

  • Kuinka sammuttaa iPhone ilman virtapainiketta (sivupainiketta) ja äänenvoimakkuuspainiketta
  • IPhonen käynnistäminen ilman virtapainiketta (sivupainike)
  • Kuinka käynnistää iPhone uudelleen ilman virtapainiketta

Kuinka sammuttaa iPhone ilman virtapainiketta (sivupainiketta) ja äänenvoimakkuuspainiketta

Kasvotunnuksella varustetussa iPhonessa sinun on painettava yhteen sivu ja molemmat äänenvoimakkuuspainikkeet. Touch ID: llä varustetussa iPhonessa tarvitaan vain oikeanpuoleinen virtapainike sen sammuttamiseksi. Mikä tahansa malli sinulla on, alla olevat vaiheet auttavat sammuttamaan laitteen ilman mitään painiketta.

  1. Avaa asetukset sovellus
  2. Näpäytä Kenraali.
  3. Selaa loppuun ja napauta Sammuttaa.
  4. Vedä liukusäädintä oikealle.

IPhonen käynnistäminen ilman virtapainiketta (sivupainike)

Jos fyysiset painikkeet ovat vahingoittuneet tai eivät toimi, voit sammuttaa laitteen noudattamalla yllä olevia ohjeita. Mutta mitä teet, kun sinun on kytkettävä iPhone päälle? Se on helpompaa kuin luulet.

Kytke iPhone päälle ilman virtapainiketta tai sivupainiketta yksinkertaisesti kytke se latauspistorasiaan. Laite käynnistyy automaattisesti. Voit käyttää pakkauksessa olevaa sovitinta ja kaapelia tai käyttää hyvämaineista kolmannen osapuolen laturia. Voit myös kytkeä iPhonen Maciin tai PC: hen, ja se käynnistyy.

merkintä: Jos iPhonen akku on erittäin tyhjentynyt tai kytket laitteen pitkään, virran kytkeminen kestää muutaman minuutin.

Kuinka käynnistää iPhone uudelleen ilman virtapainiketta

Yksinkertaisesti sanottuna uudelleenkäynnistys on vain sammuttaa laite ja kytkeä se sitten takaisin muutaman sekunnin kuluttua. Voit noudattaa molempia yllä olevia menetelmiä.

On kuitenkin olemassa toinen helppo tapa käynnistää uudelleen ilman virtapainiketta. Sinun on otettava käyttöön Assistive Touch ja napautettava sitten Käynnistä uudelleen. IPhone sammuu ja käynnistyy automaattisesti (kuten uudelleenkäynnistys Macissa tai PC: ssä). Liukusäädintä ei tarvitse vetää tai kytkeä lataamiseen. Se on siisti, kätevä temppu.

Kirjautua ulos…

Näin voit sammuttaa, käynnistää ja käynnistää iPhonen onnistuneesti ilman fyysistä painiketta.

Seuraavaksi saatat miettiä, kuinka lukita iPhone, muuttaa äänenvoimakkuutta ja ottaa kuvakaappauksia, jos sivupainike ja äänenvoimakkuuspainikkeet eivät toimi. Helpoin tapa on käyttää Assistive Touch -toimintoa kaikkien näiden toimintojen suorittamiseen.

Toinen vaihtoehto on ottaa käyttöön virransäästötila, joka lukitsee iPhonen automaattisesti 30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen. Ja äänenvoimakkuutta varten voit käyttää Musiikin ja muiden valmistajien musiikkisovellusten ohjauskeskusta tai sovelluksen sisäisiä äänenvoimakkuuden säätimiä.

Voit myös lukea täältä:

  • Kuinka korjata, jos iPhonen virtapainike ei toimi?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found