CityMaps2Go Travel Planning -sovellus iPhonelle ja iPadille

Hämmästyttävän matkan suunnittelu ei ole enää aikaa vievää. Useiden huippuluokan matkasovellusten ansiosta siitä on tullut sujuvampi kuin koskaan ennen. Mutta jälleen kerran on hyvin vähän matkasuunnittelijoita, joiden avulla voit järjestää matkan täydellisesti.

“CityMaps2Go” on ollut jo jonkin aikaa yksi ihailtavimmista iOS: n matkasuunnittelusovelluksista. Se on räätälöity vaihtoehto matkustajille, jotka haluavat suunnitella matkansa älykkäästi.

On kulunut noin viikko siitä, kun panin käteni CityMaps2Go -matkailusovelluksen uusimpaan versioon. Ja nyt aion puhua sovelluksesta laajasti. Hyppää lukemaan yksityiskohtainen katsaus:

CityMaps2Go Travel -sovellus iPhonelle ja iPadille

Kattavin kattavuus

CityMaps2Gon suurin kohokohta on, että se kattaa koko maailman. Joten voit matkustaa yli 150 maassa, 60000 kohteessa ja valtavasti 50 miljoonaa paikkaa. Syvällinen sisältö ja aito tieto tekevät siitä melko erikoisen.

Heti kun pääsin tämän sovelluksen Discover-osioon, hämmästyin nähdessäni, kuinka nopeasti sen avulla saat selville kaupungin tärkeimmistä asioista.

Sillä ei ole väliä, mihin valmistaudut lentämään - Goan mahtavilta rannoilta huomattavan lumoaviin Lontoon Thames-silloihin, tämä matkasuunnittelija voi osoittautua suurimmaksi oppaasi tuntemattomaan! Vielä parempi, sovellus tukee viittä kieltä, kuten englantia, ranskaa, saksaa, italiaa ja espanjaa parantaakseen edelleen käyttökokemustasi.

Luo oma luettelo

Erityisen paikkaluettelon luominen ja hallinta on tämän sovelluksen kanssa melko suoraviivaista. Halutessasi voit luoda ainutlaatuisen paperiarkin, jotta fantastisen matkan viimeistely ei vie paljon aikaa. Lajittelet henkilökohtaiset luettelosi vaivattomasti ja hallitset niitä vaivattomasti.

Matkasuunnittelusovelluksen avulla voit myös jakaa suosikkilistasi ystävien kanssa. Se on hieno tapa antaa rakkaillesi tutustua paikkoihin, joissa haluat käydä, tai matkailukohteisiin, jotka kiehtovat sinua paljon.

Henkilökohtainen sisältö kiinnostuksesi perusteella

Sovellus ehdottaa sisältöä sen perusteella, mitä haluat tutkia. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa löytääksesi paikkoja tai asioita, joita todella rakastat.

Henkilökohtaisesti pidän tästä ominaisuudesta paljon. Se poimii tarinoita tavalla, joka tuntuu siltä, ​​että joku hyvin läheisistäsi suosittelee sinua tarkistamaan jotain, joka kiinnittää huomiosi heti sanasta go. Esimerkiksi, jos olet valmis vierailemaan Pariisissa, sovellus kuratoi tarinoita, kuten suosituimmat nähtävyydet, kaupungin tunnetut ravintolat ja paljon muuta. Siksi pystyt rakentamaan matkasi paremmin.

Yksityiskohtaiset kartat

Kartta on erittäin kätevä, kun haluat löytää paikkoja. Se toimii tarkasti ja antaa sinun kerätä nopeasti kaikki tarvittavat tiedot, jotka haluat tehdä matkastasi ikimuistoisemman. Esimerkiksi, jos olet leikkimässä ajatuksella vierailla Melbournessa, voit käyttää vaivattomasti kaikkia kaupungin tunnettuja paikallisia, alueellisia ja parhaita paikkoja.

Voit etsiä tiettyä paikkaa nimen mukaan tai selata sitä eri luokkien, kuten ravintolat, arkkitehtuuri, hotellit, kaupat, baarit ja muut, mukaan. Voit myös navigoida kaduilla, poluilla, pyöräteillä saadaksesi lisää ideoita.

Parasta CityMaps2Gossa on, että se toimii myös offline-tilassa. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia verkkovierailumaksuista tai yhteysongelmista varsinkaan matkustettaessa ulkomaille.

Mahdollisuus käyttää suosituimpia tarinoita myös offline-tilassa tai selata sovellusta myös ilman internetyhteyttä voi olla iso juttu matkustajille.

Päivitä Premium-versioon avataksesi tehokkaampia ominaisuuksia

Vaikka sovellus on saatavilla ilmaiseksi, voit päivittää sovelluksen pro-versioon (9,99 dollaria) avataksesi ylivertaiset ominaisuudet, kuten rajoittamattomat lataukset. Sovelluksen premium-version avulla voit mukauttaa karttoja ja luetteloita haluamallasi tavalla.

Tuomio

Joten olitpa maailmankuulija tai sinulla on valtava taipumus tutkia paikkoja, jotta matkastasi tulee todella unohtumaton, CityMaps2Go voi olla sinulle tärkeä valinta. Ominaisuudet, kuten mahdollisuus antaa sinulle pääsy heti suosituimpiin paikkoihin tai navigoida jopa offline-tilassa, luoda henkilökohtainen luettelo ja merkittävämmät nähtävyydet erottaa tämän matkasuunnittelijan intuitiivisesti.

”CityMaps2Go on minulle muutakin kuin vain matkasovellus. Se tarjoaa melko suoraviivaisen tavan löytää ja tutustua mielenkiintoisiin asioihin kaupungeista, ikonisesta perinnöstä tai tunnetuista paikoista. Jos olet erittäin intohimoinen tutkia maailmaa, sinun ei pidä hukata tätä! "

Mitä mieltä olet CityMaps2Gosta? Haluatko kokeilla sitä, jotta matkasi suunnittelusta olisi ihastuttava kokemus? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Hinta: Vapaa

ladata

(Saatat haluta katsoa parhaita iPhone- ja iPad-matkasovelluksia.)

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found