Sujuva ikuinen kielen oppiminen iPhone-sovellus

Maailma on täynnä erilaisia ​​kulttuureja, jotka puhuvat eri kieliä. Ja kun tekniikka kehittyy niin nopeasti, maailma pienenee päivä päivältä. Liiketoiminta ja viestintä eivät rajoitu tiettyyn maantieteelliseen alueeseen. Lisäksi matkustamme eri maihin, joissa ihmiset puhuvat täysin eri kieliä. Tietysti on olemassa kiertotapoja, kuten Google Kääntäjän käyttö, mutta se poistaa tunteen, kun kommunikoidaan henkilön kanssa.

Nykyisin useiden kielten oppiminen ei ole enää vain harrastus. Se on välttämätöntä. Mutta ongelmana on, että uuden kielen oppiminen ei ole helppoa ja myös aikaa vievää. Tärkeintä on, että se on tylsää ja testaa myös kärsivällisyyttäsi. Fluent Forever on yksi parhaista kielen oppimisen iOS-sovelluksista, joka näyttää ratkaisevan kaikki nämä ongelmat melko hienosti.

He ovat tehneet uuden kielen oppimisesta hauskaa, nopeaa ja interaktiivista. Suoraan sanottuna osaan puhua vain englantia. Joten yritin tätä sovellusta jonkin aikaa oppia espanjaa. Myönnän, että opin edelleen, enkä sujuvasti puhuja, mutta sovellus pysyy odotustani ylittävänä. Haluan viedä sinut Fluent Foreverin yksityiskohtaiseen katsaukseen havaintojeni perusteella. Jos haluat oppia uuden kielen nopeasti, tämä viesti on sinulle.

Sujuva ikuinen kielenoppimissovellus iPhonelle

Oppimismenetelmä

Uuden kielen oppimisessa suurimmasta osasta opetusohjelmia tai videoita puuttuu olennainen osa. sitoumus. Kieli itsessään on stressaavaa, koska emme ymmärrä yhtä sanaa, ja suurin osa kirjoista ja opetusohjelmista alkaa kieliopista. Nyt olen rehellinen täällä, vihasin kielioppien oppimista, jopa äidinkieleni. Kieliopin oppiminen ensimmäisenä askeleena uudelle kielelle saa minut heti vihaan sitä.

Fluent Forever käyttää täysin erilaista lähestymistapaa, ja tämä on inspiroitu sovelluksen toimitusjohtajan ja perustajan Gabriel Wynerin henkilökohtaisesta kokemuksesta. Hän on myydyin kirjailija, intohimoinen polyglotti ja entinen oopperalaulaja. Hän puhuu sujuvasti eri kieliä, kuten espanjaa, saksaa, ranskaa, venäjää, italiaa, unkaria ja japania.

Oppimisvaiheessa hän löysi kolme strategiaa minkä tahansa kielen oppimiseksi nopeasti ja myös ilman ikävystymistä tai stressiä. Nämä kolme strategiaa ovat - opi ensin ääntäminen, älä käännä ja käytä toisistaan ​​erillisiä toistojärjestelmiä.

Ja kriittisin osa, sovellus ei opeta kielioppia tapaan, jolla meille opetettiin kouluissa. Tarkastellaan nyt sovelluksen muita ominaisuuksia.

Ensimmäisen askeleen ottaminen

Kun olet päättänyt oppia uuden kielen, ensimmäinen askel on äärimmäisen tärkeä. Koska tämä ensimmäinen askel määrää kohtalosi kyseisen kielen oppimisessa. Fluent Forever -sovellus ymmärtää tämän erittäin hyvin, ja siksi kun käynnistät sovelluksen, se kysyy, tiedätkö uuden kielen - uuden, keskitason vai edistyneemmän.

Valintasi perusteella oppimisprosessi alkaa. Jos olet uusi, se alkaa yleisesti käytetyillä sanoilla ja niiden ääntämisillä. Kuten aiemmin sanottiin, ensimmäinen strategia uuden kielen oppimiseksi on määrittää ääntäminen ensin. Jotta se pysyisi kiinnostavana, sovelluksella on päivittäiset tavoitteet, joita voit seurata ja säätää vauhtia vastaavasti.

Siinä on myös videoita, joiden avulla on helpompi ymmärtää, miten sanat kuulostavat. Tästä on hyötyä, koska jos et tiedä kuinka kieli kuulostaa, ei ole mitään syytä oppia kieltä. Kaiken tämän jälkeen on myös kaksi ääntämistunnia, jotka sinun on läpäistävä. Se antaa sinulle myös käsityksen edistymisestäsi.

Kun olet oppinut sen, sovellus vie sinut seuraavaan vaiheeseen.

Välikoulutus

Toisessa vaiheessa asiat muuttuvat hieman vaikeiksi. Tämä osa sisältää myös ääntämiset sekä useita perussanan ja kieliopin muistikortteja. Jos sana kielioppi on saanut sinut hieman hermostumaan, haluan sanoa, että se ei ole tyypillisiä kielioppitaulukoita, joilla on erilaiset säännöt.

Nämä muistikortit ovat interaktiivisia ja hauskoja oppia. Itse asiassa se opettaa kielioppia siten, että et koskaan tunne stressiä. Yksinkertaisesti sanottuna se opettaa luonnollisesti kielioppia antamatta sinun tuntea kuin opit.

Oppimisen kaikki kolme vaihetta sisältävät videoita ja lukuisia esimerkkejä, joiden avulla ymmärrät asiat helposti ja nopeasti. Sovelluksen ydin on saada sinut käyttämään kieltä todellisessa maailmassa oikeiden ihmisten kanssa.

Asiantuntija-alue

Kun olet suorittanut perus- ja välikoulutuksen, on aika suorittaa viimeinen vaihe. Edistynyt osa alkaa vähän vaikeuksilla ja siirtyy sitten vähitellen kohti kovaa osaa. Tämä on viimeinen ja viimeinen vaihe, jossa kaikki oppimisenne testataan.

Kahden edellisen vaiheen edistymisen perusteella tässä edistyneessä osiossa keskitytään enemmän lauseisiin ja kielioppiin. Siinä on paljon pitempiä ja monimutkaisempia lauseita ja hieman tiukka kielioppi.

Ääni, video ja kuvat

Kaikki edellä mainitut kolme osiota ovat interaktiivisia ja helposti ymmärrettäviä. Eri muistikortilla on erilainen ääni ääntämisen ymmärtämiseksi, kuvat sanojen merkityksen ymmärtämiseksi ja videot kieliopin ymmärtämiseksi.

On tieteellisesti todistettu, että ihmisen aivot voivat oppia paljon paremmalla tahdilla visuaalisen ja äänellisen vuorovaikutuksen avulla, ja Fluent Forever -sovelluksessa sitä on paljon.

Hinta: 14 päivän ilmainen kokeilu

Tilaus: 1 kieli kuukauden ajan - 9,99 dollaria

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

Useiden kielten tuntemisella on etu. Vaikka englannin kielellä voi saada työnne päätökseen suurimmalla osalla maailmaa, mutta jos pystyt sujuvasti kommunikoimaan äidinkielellä, olet yhteydessä ihmisiin paljon paremmin. Siksi sanoin aiemmin, että useiden kielten oppiminen ei ole enää harrastus; se on välttämättömyys.

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found