Parhaat iPhone 6/6 Plus -kuntotarvikkeet (päivitetty vuonna 2021)

Alkaen yksinkertaisista sokeritaso- ja verenpainemittareista juoksuradareihin, iPhonen kanssa yhteensopivia lisävarusteita on suunnattu terveys- ja kuntoilijoille. Tällaisten lisävarusteiden säännöllinen käyttö voi saada kattavaa tietoa, mikä auttaa sinua saavuttamaan kohdennetut kuntotavoitteet. Kuntoilun ystävänä et ehkä halua viivästyttää enempää, koska yhden tai useamman seuraavista parhaista terveys- ja iPhone 6/6 Plus Fitness -tarvikkeista voi olla positiivinen ero.

1. Apple Watch

Minulle Apple Watch on ylivoimaisesti pätevin kuntoiluväline iPhonelle. Ladattu huippuluokan teknisillä tiedoilla; Applen älykello hallitsee puettavien laitteiden teollisuutta.

Tykkäävät EKG: stä, putoamistunnistuksesta, harjoittelusta ja kilpailuhaasteista tekevät siitä todella jännittävän. Lisäksi voit ottaa matalan käyttöön pelastamaan henkesi.

Toisin kuin aikaisemmin, Apple Watch ei ole enää kovin riippuvainen pariliitetystä iPhonesta. LTE-versio voi toimia itsenäisesti, jolloin voit suorittaa perustoiminnot.

USP: Useita kuntokeskeisiä ominaisuuksia

Tutustu Amazoniin

2. Wahoo TICKR -sykemittari

Säännöllisen sykkeen ja kalorien tarkistamiseksi tässä on lisävaruste, josta sinun on pidettävä tietoinen - Wahoo TICKR -sykemittari. Se seuraa sykettäsi ja poltettavia kaloreita reaaliajassa kuntoillessasi.

Toimii saumattomasti myös Apple Watchin kanssa, jotta voit seurata sykettä. Se tarjoaa ennalta ohjelmoidun Wahoo Fitness Burn & Burst -treeniohjelman ilmaiseksi iOS-sovelluksessaan, joka on suunniteltu polttamaan rasvaa ja parantamaan suorituskykyä.

Wahoo TICKR -näyttö on täysin yhteensopiva Apple HealthKit -sovelluksen kanssa. Kun olet linkittänyt sen sovellukseen, monitori lähettää jokaisen harjoittelun jälkeen tiedot sykkeestä ja poltetuista kaloreista Health-sovellukseen.

Lisäksi voit käyttää sitä yli 50 suositun terveys- ja kunto-sovelluksen kanssa, kuten MapMyFitness, Runkeeper, Strava jne.

USP: Tarkka sykkeen seuranta

Tutustu Amazoniin

3. Rotibox Sports Bluetooth V4.1 A2DP -pääpanta

Rotibox Lightweight Sweatproof Sports Headband -sivustolla voit nauttia ulkoiluurheilusta paljon paremmin kaikkina vuodenaikoina. Kuulokkeen Bluetooth-versio on 4.1 ja yhteensopiva iPhonen kanssa.

Sen mukana tulee integroitu mikrofoni, jonka avulla voit käyttää puhelinta handsfree-tilassa. Se on täysin pestävä, mutta poista kuulokkeet pesun aikana.

Tämä sitomaton hikinauha on melko mukava käyttää ja mukana tulee USB-latauskaapeli. Pääpanta toimii sisäänrakennetulla ladattavalla litiumakulla, joka antaa jopa 6 tunnin soittoaikaa.

USP: Integroitu mikrofoni

Tutustu Amazoniin

4. TRIBE-käsivarsinauha

“TRIBE” on melko yksinkertainen käsivarsinauha iPhonelle. Voit käyttää tätä joustavaa nauhaa pitämään älypuhelinta turvallisesti harjoitusten aikana.

Lykra- ja neopreenimateriaalien sekoitus tekee siitä paitsi joustavamman myös vedenpitävän. Siksi lihaksesi pystyy taipumaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi.

TRIBE on turvallinen paikka, jossa pienet avaimesi lepäävät. Heijastavien reunojen ansiosta pimeys ei voi estää sinua ajamasta huippuvaihteella.

Ei siinä kaikki; kymmenen värivaihtoehtoa varmistavat, että voit valita sopivan kaistan iPhonellesi.

USP: Täysin säädettävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Fitbit Charge 3

Jos et halua mennä Apple Watchiin tai haluat ostaa suhteellisen halvan seurantalaitteen, Fitbit Charge 3 voi olla älykäs vaihtoehto.

Se on kevyt ja siinä on tyylikäs muotoilu. Aloita valitsemalla yli 15 harjoitusta, kuten pyöräily, uinti, jooga ja paljon muuta. Kun olet valinnut haluamasi harjoittelun, aseta tavoite ja aloita aktiviteetti.

Se näyttää reaaliaikaiset tilastot pitämään sinut ajan tasalla. Voit myös seurata palaneita kaloreita ja seurata sykettäsi helposti.

Lisäksi Charge 3 on vesitiivis jopa 50 M asti. Nautit siis uinnista sydämesi mieltymysten mukaan.

USP: Vedenkestävä jopa 50M

Tutustu Amazoniin

6. Powerbeats 3

Jos etsit korkealaatuisia langattomia kuulokkeita, tutustu Powerbeats3: een. Korvanapit ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tarjoavat erinomaisen äänenlaadun.

Voit käyttää Siriä musiikin hallintaan. Aikoina, kun laitat 100% tiukan harjoittelun aikana, henkilökohtainen avustaja tekee musiikin hallitsemisesta melko yksinkertaisen.

Akun käyttöiän osalta Powerbeats3 voi kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Vielä parempi, saat yhden tunnin mehua vain viiden minuutin latauksella.

Korvan kärjet ovat neljää kokoa. Siksi sen valitseminen, joka mahtuu tiukasti korvillesi, ei saisi olla iso juttu.

USP: Rikas äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Toivottavasti et kyllästy tutkiessasi iPhonen parhaita kuntoilutarvikkeita.

Valintasi?

On sinun vuorosi jakaa ajatuksia ja kertoa meille myös niistä, jotka ovat vaikuttaneet lupaavilta. Lisäksi, jos haluat nähdä suosikkisi pyöristyksessä, lähetä meille sen linkki.

Ennen kuin kirjoitat tämän tarinan, tutustu aiheeseen liittyviin artikkeleihin:

  • Parhaat terveysohjelmat iPhonelle
  • Parhaat kalorien seurantasovellukset iPhonelle
  • Rekisteröityminen Apple Fitness + -ohjelmaan (vaiheittaiset ohjeet)
  • Kuinka käyttää Apple Watch Time -kävelyä Apple Fitness + -sovelluksessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found