Kuinka korjata kameran sovelluksen ylösalaisin oleva ongelma iPhonessa

Valehtelisin, jos sanoisin, etten ole koskaan kohdannut oudoita ongelmia iOS: ssä. Jos langaton latausongelma näyttää kauhealta, kameran sovelluksen ylösalaisin oleva ongelma iPhonessa ei ole yhtä ärsyttävää. Äskettäin, kun käynnistin kameran iPhonessa 11 Pro ottaaksesi muutaman kuvan, kameran sovellus juuttui ylösalaisin. Mikä olisi ollut valokuvien herkkua, muuttui lopulta pettymykseksi! Onneksi löysin pian tavan päästä eroon ongelmasta. Ja juuri siitä aion puhua tässä vianetsintäoppaassa!

iPhone-kameran sovellus juuttui ylösalaisin? Tutustu ratkaisuihin

Ensinnäkin, ei ole lopullista ratkaisua tämän kameran ongelman korjaamiseen iOS: ssä. Helpottaakseni asioita sinulle hieman olen jakanut hakkerit kahteen osaan: Yksinkertainen ja Edistynyt (sen kanssa tarkoitan radikaaleja toimenpiteitä). Kuten aina, kokeile ensin nopeita temppuja. Jos he pystyvät selvittämään ongelman, olet valmis menemään. Kun tämä pieni vastuuvapauslauseke on poissa tieltä, aloitetaan!

Nopeat vinkit:

  • Yksi pieni mutta tehokas hakkerointi on pitää kameran linssi iPhonen yläosassa, kun napsautat kuvia tai kuvaat videoita. Esimerkiksi, kun haluat kaapata kuvia pystyasennossa, pidä iPhonea oikealla puolella ylöspäin. Kun kuvaat vaakasuunnassa, pidä kameran linssi vasemmassa yläkulmassa
  • Entä iPhone-valokuvien korjaaminen ylösalaisin? Kameran sovellus toimii vain siinä tapauksessa, että olet vahingossa sieppannut viallisia kuvia, ongelman poistamiseksi on nopea hakkerointi. Avaa vain kyseinen valokuva ⟶ kosketa Muokata oikeassa yläkulmassa ⟶ kosketa rajaustyökalun kuvake alareunassa ⟶ napauta kiertää kuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Napauta sitten -kuvaketta kunnes kuva on oikeassa suunnassa. Napauta sen jälkeen Tehty saada valmiiksi

Perusratkaisut:

Pakota Lopeta Kamera-sovellus ja käynnistä se uudelleen

Aina kun havaitsen sovelluksen toimivan väärin iPhonellani, yksi luotettava temppu, jonka yritän usein päästä eroon ongelmasta heti, on “pakota lopettaa”. Se on melko helppo tehdä.

  • Kaksoisnapsauta vain perinteisissä iPhonissa, joissa on Koti-painiketta Koti näppäin siirtyäksesi sovelluksen vaihtajatilaan. (IPhonessa, jossa ei ole Koti-painiketta, pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta ja pidä painettuna. Täällä näet kaikki tällä hetkellä avoimet sovellukset.)
  • Sen jälkeen, pyyhkäise ylös tappaa sovellus. Nyt, Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä sitten Kamera-sovellus. Sen pitäisi toimia normaalisti

Pakota Käynnistä iPhone uudelleen

Täytyykö minun selittää, miksi vaikea palautus tulee melkein aina huomioon laskettaessa yhteisten ongelmien ratkaisemisessa? Sitten, kokeile ensin.

IPhone SE / 6s tai vanhempi: Paina Koti- ja virtapainikkeita noin 10 sekunnin ajan.

IPhone 7/7 Plus: Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja virtapainiketta painettuna kerralla.

IPhone 8/8 Plus ja iPhone X tai uudempi: Paina ja vapauta äänenvoimakkuuden lisäyspainike. Paina ja vapauta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainike. Sen jälkeen pidä sivupainiketta painettuna, se käynnistyy uudelleen.

Hieman radikaalit ratkaisut:

Kun perustemput eivät tuota toivottuja tuloksia, sinun ei pidä pidättäytyä kokeilemasta kovia toimenpiteitä.

Päivitä iPhonen ohjelmisto

Jos kamerasovellus on edelleen jumissa ylösalaisin iOS-laitteellasi, ongelma voi hyvinkin johtua piilotetusta virheestä. Ja tämän sotkun selvittämiseksi ohjelmistopäivitys olisi oikea tapa edetä. Siirry kohtaan Asetukset-sovellusKenraaliOhjelmistopäivitys. Napauta nyt Lataa ja asenna. Käy sitten läpi tavanomainen prosessi.

Nollaa kaikki ratkaisut

On aika asettaa iPhone tehdasasetuksiin pyyhkimällä kaikki olemassa olevat asetukset. Joten, varmista, että määrität kaiken tyhjästä. Suuntaa asetuksetKenraaliNollaa Nollaa kaikki asetukset. Vahvista lopuksi, että haluat poistaa kaikki olemassa olevat asetukset.

Palauta iPhone uudeksi

Voi ei! Kuka haluaa palauttaa iPhonen uutena onnellisena? Kukaan (sikäli kuin tiedän). Mutta tilanteissa, joissa mikään ei näytä toimivan, kannattaa antaa mahdollisuus. Älä kuitenkaan koskaan varmuuskopioi laitettasi ennen kuin etsit tätä ratkaisua. Jos haluat lisätietoja siitä, tutustu täydelliseen oppaaseen iPhonen palauttamisesta.

Käärimistä…

Luulen, että kameran ylösalaisin ongelma on vihdoin selkäsi takana. Olemme iloisia saadessamme auttaa sinua. Mutta ennen kuin jatkat pitkään ammuntaan, jaa hakkerointi, joka toimi sinulle.

Saatat myös pitää:

  • Kuinka korjata musta kameran ongelma iPhonessa
  • IPhonen tai iPadin kameran sulkimen äänen poistaminen käytöstä
  • Parhaat Night Vision -kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kameransuodattimien käyttö iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found