Kuinka kirjoittaa emoji nopeammin iPhoneen

Emoji tuo sielun keskusteluun. En voi ajatella kuinka tylsää keskusteluni muutamien läheisten ystävieni kanssa olisi ilman emojia iPhonessa. Emoji-näppäimistön avulla on helppo löytää useimmin käytetyt hymiöt, mutta entä jos sanoisin, että voisin lyhentää aikaa hymiöiden kirjoittamisessa?

Olemme jo käsitelleet kuinka lisätä emoji-näppäimistö iOS-laitteellesi. Nyt aiomme tarkastella kuinka luoda emoji-pikakuvakkeita kirjoittaa ne nopeammin keskusteluun. Voit käyttää pikanäppäimiä määrittämään emojit tietyille avainlausekkeille, mikä tekee emojien kirjoittamisesta melko nopeaa.

Kuinka kirjoittaa emoji nopeammin iPhoneen tai iPadiin lisäämällä pikakuvakkeita iPhone / iPad-näppäimistöön

Vaihe 1. Mene Asetukset → Näpäytä Kenraali.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Näppäimistö → Napauta pikakuvakkeita.

Vaihe # 3. Näpäytä “+” merkki oikeasta yläkulmasta.

Vaihe # 4. Nyt sinun tarvitsee vain napauttaa vieressäLause”Lisätäksesi valitsemasi hymiön ja napauttamalla sittenPikakuvake”Lisätäksesi emojiksi muunnettavan tekstin. Kuten alla näkyy:

Vaihe # 5. Napauta Tallenna oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 6. Se siitä. Olet valmis. Testaa nyt, toimiiko pikakuvake. Tämä toimii kaikkialla: Whatsapp, iMessage, Notes, Mail .. Jos et halua pikakuvakkeen käynnistyvän ja tulemasta emoji, voit napauttaa pikku X: ää, kun saat pikakehotteen.

Aivan kuten, voit nyt kirjoittaa ":)" ja se muunnetaan oikeaan emojiksi.

Okei, missä se olisi todella hyödyllistä?

Jos olet innokas pikaviestien käyttäjä (Yahoo !, AIM, Gtalk jne.), Olet todennäköisesti tottunut kirjoittamaan hymiöiden pikakuvakkeita. Tietenkin, olet tottunut kirjoittamaan usein ”:)” tai ”: D”.

Voit tehdä saman iPhonessa, mutta muuntaa ne emojiksi, jotta keskustelusi olisivat vilkkaampia ja parempia. Juuri näiden emoji-pikanäppäinten asettaminen on kätevää. Kuvittele, että kirjoitat ': P' ja vastaava emoji tulee näkyviin? Paljon parempi ja pikaviestimäisempi, eikö?

Tässä kaikki tältä erää!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found