Grovemade vaahtera ja nahkainen iPhone 6/6 Plus -kotelo

Jos tietokoneesi pöytä on yksi tylsistä paikoista maailmassa, sinun on ehdottomasti mentävä täydelliseen muodonmuutokseen tai vain tuoda kotiin tämä Grovemade Maple & Leather -suojus iPhone 6: lle. Tämä yksittäinen kotelo pystyy muuttamaan tylsää työpöytääsi vilkkaaksi ja energiseksi portaaliksi, joka voi todella kutsua sinut ottamaan tehtävänne eteenpäin. Uskokaa tai älkää, mutta sellaisilla lisävarusteilla on voima parantaa adrenaliinia. Tarkka tarkastelu tuo tähän tapaukseen hyviä ja huonoja puolia.

Grovemade vaahtera- ja nahkakotelo iPhone 6/6 Plus -puhelimelle

Tapaus

Kyseinen tapaus on valmistettu Yhdysvalloissa ja siinä on runko, joka on valmistettu kotimaisesta lehtipuusta.

Materiaali

Tämä Maple & Leather iPhone 6 -suojus on valmistettu Eastern Hardrock Maple -vaahterasta, jossa on korkealaatuista kasviparkittua nahkaa. Sen koko puu, joka on rakennettu viljan suuntaan, tekee siitä kestävän kaikissa olosuhteissa. Rakenteessa on tarkat kulmaliitokset, jotka takaavat erinomaisen lujuuden ja kestävyyden, painikkeet, korkealaatuinen puuviiluvuori ja helposti taitettava kansi, joka toimii myös jalustana.

Prosessi

Päällinen on hiukan käsitelty kasviparkkeilla nahan luonnollisen kauneuden säilyttämiseksi, ja siinä on 100-prosenttisesti luonnolliselle tuotteelle ominaiset naarmut, kolhut, rypyt ja naarmut. Jokapäiväisen käsittelyn myötä kehittyy rikas ja kaunis patina, joka tekee kappaleesta ainutlaatuisen sinun. Huomaa, että kotelo on hiottu käsin ja värjätty käsin, jotta syntyy mahdollisimman vähän jätettä valmistuksen aikana.

Design

Luonnon innoittamana tämä iPhone 6 Grovemade Maple & Leather -kotelo on muotoiltu tarkasti muotoilluilla kulmaliitoksilla; siinä on täydelliset aukot, joiden avulla voit käyttää äänenvoimakkuuspainikkeita, virtanäppäintä ja muita portteja ja hallintalaitteita; nykyaikaisen elämän vuoksi tämä tapaus voi toimia myös telineenä, jotta voit nähdä videoita, diaesityksiä ja lukea e-kirjoja. Sen magneettinen suljin varmistaa, että puhelimesi on suojattu täydellisesti joka kerta. Kun puhut jonkun kanssa, voit taittaa sen kokonaan tasaiseksi - älä koskaan huoli kulumisesta. Sen saksanpähkinän teho- ja äänenvoimakkuuspainikkeet korostuvat laserleikkauksella. Tämän tapauksen on suunnitellut, valmistanut ja rakentanut Grovemade Portalandissa, Oregonissa.

Haittapuoli

Vaikka havaittavaa häiriötä ei ole, taiteen ystävä ei halua sisäpuskurin kulmien näkyvän, kun läppä avataan vasemmalle. Kaareva puskuri olisi arvostanut monia. Vielä yksi asia on, että tässä iPhone 6 -kotelossa et pääse hiljaiseen painikkeeseen helposti. Sinun on ponnisteltava vielä lisääksesi puhelimesi hiljaiseen tilaan.

Johtopäätös

Kahta haittaa estäen tämä Grovemade Maple & Leather -kotelo on erinomainen tuote. Olen aina arvostanut tuotteita, joilla on tyyliä ja sisältöä; elämme aikakaudella, jolloin kuluttajat hallitsevat markkinoita, ja he etsivät aina tuotetta, joka ei ole vain kestävä, vaan myös huokuu vertaansa vailla olevaa persoonallisuutta. Tämä tapaus voi helposti tehdä vaikutuksen vahvaan rakenteeseensa ja hienostuneeseen ulkonäköön.

Hinta: 129 dollaria iPhone 6: lle | 139 dollaria iPhone 6 Plus -puhelimelle

Osta se osoitteesta Grovemade.com

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found