Norton Identity Safe iPhone -sovelluksen tarkistus

IPhonelle (ja yleensä iOS: lle) on ollut useita suosittuja salasanojen hallintaohjelmia. Esimerkiksi 1Password on erittäin suosittu alustojen välinen ohjelmisto. Vuosien mittaan nämä salasanojen hallinta ovat kuitenkin olleet monimutkaisia. Olen joutunut vaihtamaan tukiasemia useammin kuin koskaan vain siksi, että salasanoiden hallinta on monimutkaista. Löydä lisää parhaista tietoturvasovelluksista.

Nortonin Identity Safe saattaa olla vain uusi salasananhallinta, joka auttaa tallentamaan salasanoja turvallisesti ja helpottamaan sisäänkirjautumista, mutta se menee askeleen eteenpäin muutamassa hienovaraisessa näkökulmassa.

Nortonin tietoturvaohjelmistot eivät todellakaan tarvitse mitään käyttöönottoa, koska ne ovat olleet Internet-tietoturvan eturintamassa jo monta vuotta. Joten mikä tekee Norton Identity Safe -sovelluksesta - joka muuten on saatavana useille alustoille, mukaan lukien ensisijaisesti iOS ja Android - jotain pakollista?

Mielestäni se liittyy kahteen asiaan: turvallisuus, yksinkertaistaminen.

Nortonin Identity Safe -sovelluksella on kaksi selkeää tarkoitusta: auttaa sinua tallentamaan salasanasi turvallisesti, jotta sinun ei enää tarvitse muistaa kymmenkunta salasanaa, ja auttaa sinua kirjautumaan verkkosivustoihisi helposti ja turvallisesti sovelluksen sisällä. Lue lisää parhaista iPhone-tietoturvasovelluksista.

Nyt sovelluksen toiminnassa ei ole mitään uutta. Sisäänrakennetut selaimet ja suojatut salasanojen hallinta ovat yleisiä asioita tänään. Mutta luulen, että pidät Nortonin tarjouksesta, koska se on ilmaista, tekee työn täydellisesti ja ei mutkista asioita.

Asennus on helppoa ja helpompaa, jos sinulla on jo holvatili Norton Identity -palvelulla. Vaikka sovelluksesta puuttuu tuontiominaisuudet (kuten muut arvostelijat ovat huomauttaneet), sinun on myönnettävä, että laiminlyönti ei ole iso juttu. Lisäksi, jos on olemassa tuonti- tai vientivaihtoehtoja, ne voivat olla pieni tietoturva-aukko.

Toisin kuin monet muut salasananhallintaohjelmat, Norton Identity Safe kertoo sinulle, mikä tekee salasanasta vahvan. Jos noudatat samoja kriteerejä kuin Norton suosittelee, suurinta osaa salasanoistasi on vaikea murtaa - ja luonnollisesti vaikea muistaa.

Siksi käytät sovelluksia, kuten Norton Identity Safe.

Aliarvioitu ominaisuus on sisäänrakennettu suojattu selain, jossa on ilmoituksia, jos katsot vähemmän turvallista verkkosivustoa. Sisäänrakennettu selain on asetettu jäljittelemään Safaria, joten kokemuksesi ovat melkein ennallaan. Tavoitteena on saada sinut selaamaan mahdollisimman turvallisesti.

Sovellus on täydellinen, jos haluat tallentaa salasanoja ja käyttää niitä turvallisesti.

ladata

Tässä kaikki, ihmiset!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found